Do osebe s katero spim, ne čutim ničesar

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 24. Apr. 2008 17:32

Problem je v tem, ker očitno več noben človek na tem svetu ni sposoben sklepati kompromisov. Meni se sicer ne zdi neodgovorno, da gre s kolegi ven, tako pač je, vedno bo in nič ni narobe s tem. Narobe je pa to, da verjetno deluje po principu - ah, kaj bo meni kdo govoril kaj bom delal, briga ma za vse, jaz sem car.
Gre za to, da se ni pripravljen premakniti niti za mm, da se ne zaveda, da bi kakšen normalen pogovor vse rešil. Fantu mora punca pomenit ne več in ne manj kot prijatelji (govorim o prijateljih, ne kolegih) ampak popolnoma enako. Meni so bile prijateljice vedno tako pomembne kot fantje, ker konec koncev so gledano kasneje itak več naredila zame kot fantje. Ali pa familija - isti primer.
Pri vama je pač problem da on večino časa namenja prijateljem, kar se tudi meni ne bi zdelo prav. Glede na to, da ti to prenašaš, drugače ne bo šlo naprej, kot da skleneta kompromis. Če ne je pa itak brezveze, da sta sploh skupaj.
Je pa res, da tega mu pa pač ne moreš govort, al bo on žural pri teh letih al ne. To je pa popolnoma njegova odločitev in če pač ni pripravljen za družino ga v to ne moreš silit. Danes se nasploh fantje za to kasneje odločajo, mislim da kar po 30. letu.
Skratka- naj bo tako fer in naj ti zaupa svoj "plan" za naslednje par let, pa boš takoj vedela, pri čem si.
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 24. Apr. 2008 17:33

enako...je pa itak znano da fantje kasneje odrastejo kot dekleta.sicer pa ne iščem nobene potrditve ampak mnenja!!!ker je lažje, če se z nekom pogovoriš o težavah še posebno z nekom, ki je kaj takega dal že skozi, tako da....
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 24. Apr. 2008 17:35

mala račka* napisal/-a:da oseba, ki leži zraven tebe ne prebudi v tebi nobenih čustev-zakaj?

Tega mi ne moremo vedeti, zakaj. Vprasaj sebe in se poslusaj. Povej njemu, ce imata voljo in zeljo, lahko custva prebudita, ampak za to se je treba mocno potruditi in nekaj vlagati v zvezo.

mala račka* napisal/-a:da se sprašuješ kaj za vraga počneš tukaj, da si enostavno na napačnem koncu-zakaj?

Hja, vso svobodo imas, da se premaknes na pravi konec, samo ugotoviti moras, kje ta prostor je. To je ponavadi najtezje.

mala račka* napisal/-a:je to depresija?ali enostavno ne veš kaj hočeš?ali je preveč vsega in ne veš kje začeti reševati stvari?
kaj storiti?

Lahko je depresija, lahko je spomladanska utrujenost, lahko je tvoja zjebana osebnost, lahko je prehodno, lahko je trajno, lahko je, ker nisi s pravo osebo, lahko je, ker si jezna in ne das ven, lahko si zdolgocasena, lahko je milijon stvari.

Kaj naredit? Ce zelis resiti zvezo, se pogovori s fantom in glede na to, da imata precej razlicne poglede na prihodnost in sedanjost, imata precej tem za razresit. Ce ne bo slo, najdi nov prostor pod soncem, ker ne vem, ce ima smisel svet delit z nekom, ki zivi na svojem, daaaalec od tvojega.
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 24. Apr. 2008 17:38

draga smreka naj ti povem, da on od mene pričakuje da bova mela otročička že čez približno 2 leti!!!!!je nor? saj pravim iz enih extremov v druge-na eni strani žura itd. kot sem že povedala, na drugi strani pa zagovarja resno zvezo, in da je to pogrešal pa da hoče družino že kmalu!!!lalallabbllllaaablabla.kaj pa to?
pa naj povem, da se mu neskončno pomembno in svetovno zdi njegov kolega, ki menja dekleta vsako noč in ko pridemo v bachus vsi priletijo k nam in nam prinesejo mizo itd.da zapravi tudi 1000eur na noč...halo?meni se to ne zdi uuuvvvauuu hvale vredno.meni se ta človek smili, ker NIKOL ne bo našel žene niti ne bo imel dru
žine, pa če si jo bo še tako želel. na drugi strani pa ima ta moj fantek tako inteligentne kolege, da se čudim da se nič ne nauči od njih!!!!!je tako kot majhen otrok, ki si zapomni same neumnosti.no kaj pa to?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 24. Apr. 2008 17:43

Ampak ... kaj bi rada slisala od nas? Pusti ga, ne bo se spremenil? Vztrajaj, spremenil se bo za voljo ljubezni?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 24. Apr. 2008 17:49

Jah račka vem kako je s temi kolegi sem imela isto sceno :)
Ja lej, če pa hoče familijo je pa druga stvar. To pa pač ne bo šlo, da boš ti skrbela za otroka, on bo pa okol bluzil. Če se zavestno odločiš za otroka, se tudi zavestno odločiš, da boš s svojim partnerjem za njega skrbel. Ga boš pa morala postavit pred dejstvo. Nimaš kaj.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 24. Apr. 2008 17:49

Ja, to morš sama vedet, kaj si ti prpravlena prenašat...jst ti zase lahko rečem, da tega ne bi prenašala, ti pa zase veš.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 24. Apr. 2008 19:20

mala račka* napisal/-a:je pa itak znano da fantje kasneje odrastejo kot dekleta

Ti nisi resna.

Dekleta so bolj odrasla pri 14ih letih, do 20. leta se to že zdavnaj spogliha.

Sedaj tu razglašaš kako neumnega fanta imaš, kako nikoli ne bo imel družine, kako je neodgovoren, pozabljaš pa, od koga je ta fant - tvoj je namreč in ti se zbujaš z njim.

Z njim raje razčisti stvari, ne pa da tukaj iščeš somišljenice, ki ti dajejo potuho v mnenju, da je ta tvoj fant "čudn".

Če je že on nezrel, potem tudi ti nisi ravno za vzgled. Kako pričakuješ, da boš imela družino, če pa se niti s svojim fantom ne znaš pogovorit o temeljnih zadevah? In ti sanjaš o skupni prihodnosti s kakšnim moškim? Hah...ta je dobra.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 24. Apr. 2008 19:58

pa ti nisi resen?no ja sej si moški in kaj drugega od tebe niti nisem pričakovala? kakšno potuho-si nor?in ne razglašam da je moj fant čuden itd. ampak sem vprašala za mnenja oz kaj storiti v tem primeru.mah itak se mi pa zdiš nezrel da s takimi ven prihajaš tako, da niti ne bom komentirala več tvojih postov ok?pa močno upam,da nimaš dekleta,ker v nasprotnem primeru se mismiliš...pa prosim pusti nas da se normalno pogovorimo ker ta forumm ni namenjen kreganju itd.
drugače pa smreka...ja imaš prav.poskušam se iz dneva v dan pogovoriti ampak...se stvari spreminjajo oz je zeeeelo drugače kot je bilo ampak določene pa se nepremaknejo. :( in tukaj ne vem kaj narediti?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 24. Apr. 2008 20:44

Se strinjam z miteqovimi mislimi, ampak jim dodajam milejsi ton :lol:
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 24. Apr. 2008 22:11

ona govori ,da je kolega , ki ga fant ceni, neumen in ne bo mel družine!!ne fant!

jaz te razumem...imam tak primer...podoben...ko ne razumeš,kako se noče tebi posvečat...a nisi ti njemu vse!??!pa vse ostalo štima...ljubezen vse..pol pa taka stvar v kateri se razlikujeta...
po moje to opazi, ko je v situaciju kjer ostane sam...in je punca edina na katero čuti, da se lahko obrne...nič prej...al pa nikoli...
nimam nasveta...lahko ti samo povem da te razumem..

smreka se ne strinjam...prijatelji so meni zelo pomembni...zelo...ampak partner je pa ja največ v življenju!zakaj pol nisi skozi z tvojimi prijatelji...zakaj si celo življenje vsak dan s partnerjem...ne vem no...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 25. Apr. 2008 8:03

midva mava tud podobne probleme,živiva ne skupaj,samo se skoraj vsak dan vidiva (oz.grem jaz k njemu prespat).ampak skoz se jaz moram njemu prilagajat.on si ves prosti čas razporedi po svoje, večino ga nameni svojim športom in ne vem čemu še vse,zame si vzame čas šele ko jaz popi*dim ali če se mu pridružim pri kakšni aktivnosti.ampak to sem že pred časom nehala delat,ker sm ugotovila,da se samo jaz prilagajam njemu.če mu dam kak predlog kaj bi počela se mu pa vse zdi brezveze...pol,ko se pa s kolegicami zmenim,da gremo mal ven (pa ne žurat,ampak samo na kavico,sprehod,klepet) mi pa reče kam spet grem...sploh ne vem kaj naj storim,ker velikokrat premšljujem,da sploh nisva za skupaj.to sem mu tudi že rekla pa mi potem reče,da to sploh ni res,pa da si bo več časa vzel zame ampak to potem traja le kakšen mesec.mah ne vem...zaenkrat ga mam še preveč rada,da bi lahko naredila konec....
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 25. Apr. 2008 8:26

črnamamba napisal/-a:smreka se ne strinjam...prijatelji so meni zelo pomembni...zelo...ampak partner je pa ja največ v življenju!zakaj pol nisi skozi z tvojimi prijatelji...zakaj si celo življenje vsak dan s partnerjem...ne vem no...

Se pravi človek ti je pomemben toliko, kolikor časa preživiš z njim? Po tej logiki meni družina ne pomeni skoraj nič, ker jih obiščem enkrat na teden ali dva? Eh j,a sej boste vidle ko boste starejše, kakšna je stopnja prirotete...
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 25. Apr. 2008 8:47

ja tose je dogajalo pri moji prjatlci..vezo sta naposled končala.

Skupaj sta bila z presledkom štiri leta. On jo je enkrat prevaral, ampak se je vrnila k njemu. To je bila A HUGE MISTAKE!!!

Hvalabogu da že več kot leto dni nista skupaj, saj je njemu družba pomenila vse, s kolegi obvezno na kofetke, pa tudi čez vikend, je ona bila prepuščena sama sebi, on pa s kolegi avte šraufu. Mislim kak kreten. Gre že prosti 30im, pa še vedno nč u glavi. So šli špilat odbojko v nek kraj, ona pa ni smela zraven, ker gredo kako sami fanti žurat. Ta fant in družba, to so vsi podobni, družijo jih podobne stvari, imajo punce, vendar so za njih na drugem mestu. Boge deklce.
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 25. Apr. 2008 9:25

softTouch napisal/-a:midva mava tud podobne probleme,živiva ne skupaj,samo se skoraj vsak dan vidiva (oz.grem jaz k njemu prespat).ampak skoz se jaz moram njemu prilagajat.on si ves prosti čas razporedi po svoje, večino ga nameni svojim športom in ne vem čemu še vse,zame si vzame čas šele ko jaz popi*dim ali če se mu pridružim pri kakšni aktivnosti.ampak to sem že pred časom nehala delat,ker sm ugotovila,da se samo jaz prilagajam njemu.če mu dam kak predlog kaj bi počela se mu pa vse zdi brezveze...pol,ko se pa s kolegicami zmenim,da gremo mal ven (pa ne žurat,ampak samo na kavico,sprehod,klepet) mi pa reče kam spet grem...sploh ne vem kaj naj storim,ker velikokrat premšljujem,da sploh nisva za skupaj.to sem mu tudi že rekla pa mi potem reče,da to sploh ni res,pa da si bo več časa vzel zame ampak to potem traja le kakšen mesec.mah ne vem...zaenkrat ga mam še preveč rada,da bi lahko naredila konec....

Še ena taka - identična situacija....s tem da sem ugotovila,da če ga pustim na miru in mu nič ne težim, je potem sam še slabše, če pa vsake toliko časa mal pop***** pa je potem vsaj nekaj časa o.k....ja, ja jih je potrebno vedno imeti na vrvici, če ne ti kar zbezljajo po svoje. :D Sicer s tem, da bi raje visel s svojimi frendi kot z mano nimam problema (tok-tok) je pa dostikrat tako,da ima toliko opravka sam s sabo, da mu enostavno zmanjka časa zame in potem me kar priključi kaki svoji aktivnosti, da ubije dve muhi na en mah......grrrrr in to tako sovražim in ko mu to rečem, mi odgovori, ja pa saj sva nonstop skupaj.....zvečer pa ima itak čas rezerviran za tv, razne forume in za lenarjenje na kavču in je kao preveč zmatran, da bi jaz prišla do njega...... :evil: :evil: :evil: Mislim kot da je to nek ful napor, če še jaz ležim zraven njega in gledava skupaj tv....saj razumem, da vsak potrebuje mal časa zase ampak včasih mi res dvigne pritisk...saj pravim......vrvico je treba imeti pa jo vsake toliko časa malo zategniti, ker če ne se navadijo na to, da te zgužvajo nekam v svoj urnik, ko njim odgovarja in potem imajo lahko svoj mir.....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov