Do osebe s katero spim, ne čutim ničesar

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Apr. 2008 12:28

Smreka napisal/-a:
MsN napisal/-a:
mala račka* napisal/-a:..pač hočem resno zvezo, resenga tipa,, ambicijoznega, ki mu družina nekaj pomeni,ki daje prednost partnerki šele potem kolegom....me razumete?

Razumemo. Pa razumes ti sebe, zakaj si potem sploh se z njim, ce on ni to, kar hoces? :?

In msn... itak je lahko tukaj v tretji osebi nekaj razumsko "pametovati" ker je itak vsem nam črno-belo kaj mora narest - ampak deklica ima čustva, in če pač nisi ledena gora zna bit zelo hudo in boleče.

Nic ne pametujem, samo sprasujem jo v obliki skrajno retoricnih vprasanj, ker mislim, da je tudi njej precej jasno, kako je na stvari, razumem pa, da je v subjektivni situaciji tezko uvideti pot, kam naprej ... Zato pa ji razlicna mnenja na forumu lahko razbistrijo to meglo ...

Hudo in bolece je oboje - oditi ali vztrajati v zvezi, ki te ne osrecuje. Ne govorim o crno-beli situaciji, ker je ocitno, da obstaja tudi siva (to je trenutna situacija), ampak enkrat je moras odlociti ali levo ali desno ... In nikjer ni zagotovila, kaj bo manj bolece. Verjetno je vse, ampak gledano na dolgi rok, je ena pot ziher boljsa kot druga. Katera je prava, pa mora sama ugotoviti ... Mi lahko samo nakazujemo, izbere ona.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 25. Apr. 2008 13:50

Smreka napisal/-a:
keri napisal/-a:Smreka bi naju morala poznati, da bi vedela o čem govorim....so situacije, ko pričakujem, da se bo nečemu odpovedal, ker jaz na njegovem mestu bi se, ampak on se ne....sebe postavi na prvo mesto in šele nato je vse ostalo.....

Veš kolikokrat keri sem jaz imela take situacije. Ko sem pričakovala isto kot ti. Ampak z leti pač dojameš, da nima smisla in de je večina takih. Verjemi. Zelo malo je "copat" ki bi se prilagajali punci in brali njene misli in se celo dopovedovali določenim stvarem. Zato pa pravim da raje tudi ti najdi nekaj, kar te bo osrečevalo, pa boš mogoče bolj razumela. Kar se pa tiče da sam sebe postavi na prvo mesto - sliši se kruto, ampak vsi smo taki. Vsi delujejmo tako, da nam bo ok. Tebi je prioriteta on in hočem bit zn njim, mne glede na to, kar želi on. To je tudi egoizem.Ker lej, potem bi pa jaz lahko rekla - zakaj si pa ti tolk sebična pa ti je važno samo, da je on s tabo, ne glede na to, da bi rad delal druge stvari? Potem bi on lahko rekel - zakaj si zato sebična in pričakuješ, da se bom odpovedal nečemu, če pa veš, da mi to ful pomeni. A veš kaj ti hočem povedat?

Imaš prav - in že nekaj časa izvajam ta ˝projekt˝oziroma se ga trudim izvajati, včasih mi uspe, včasih ne.....da tudi če vem, da se ne bova videla grem kljub temu npr. na kavo s prijateljicami ali laufat in ne grem na fitnes ker nočem, da se mi vse vrti okrog njega......čeprav trpim in bi bila takrat raje z njim.....pomeni mi ogromno in bi dala vse za njega ampak ko vidim, npr.da on kljub temu, da me ima rad in da sem v vseh njegovih planih za prihodnost še vedno najprej poskrbi zase me boli in si rečem ˝tudi jaz moram tako, ne smem ga postavljat pred sebe ker me bo potem samo bolelo ko bom videla, da on tega ne dela.....˝in odkar se tako trudim mi je res mal lažje in mu ne zamerim več ko pride kaka taka čudna situacija.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]