Dilema...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
Hej hej!
moj love life je grozen, zmer ko spoznam tipa, za katerega vem, da sem mu ušeč, čist zmrznem in ratam čustveno otopela nekak.
Za tipe mam precej visoke kriterije, rajš sm sama kot pa da bi bla z nekom, ki mi ni ušeč.
Mojo pozornost je pritegnil par fantov, samo ne vem, za katerega se odločit.
1. Moj frend, leto in pol mlajši, isti življenjski slog, ni lep sam ma karakter, športnik, res se razumeva, ko se vidva, po msn-ju pa niti besede od njega. Poznam ga že 6 let. Živi na drugem koncu Slovenije. Štekam se tut z njegovimi starši. Vem da me občuduje, ker o men govori svojim frendom. Trenutno ma punco, in to ful luštno.
2. Sošolec na faksu, skejter(kot jst), ga ne poznam dobr, nisva še govorila, me skos gleda samo se nikol ne nasmehne (čudno?), skos ga nekje videvam... Neki na njem me hkrati privlači in odbija...
3. Bivši sodelavec, trenutno študira v ameriki, 2 leti starejši, med nama je simpatija, vedno se gledava, noben si ne upa kaj več. Odbit, otročji, nekaj posebnega. Rahlo nezrel za svoja leta. Nagnjen k neumnostim. Kadilec.
4. Skejter iz kolezije, simpatičen, prijazen, se da pogovarjat z njim, delaven in priden, svoj slog oblačenja. tak za poročit samo kadi...
5. Tip ki sem ga spoznala u shopu, kjer delam- on je stranka. Moška verzija mene. Zvečer ko sm bla zuni s frendi me je skos gledu, skos pozdravlu, skupni frend prav da je zalublen sam vase, ko sm se pogovarjala z njim skos govori sam o sebi- on to, on uno, on tretje. Gleda risanke, ne pije, ne kadi, športnik. Po tistem pogovoru me sploh ne pogleda, kaj šele dab pozdravu. In nism sploh nč tazga rekla!!!
6. Dobr frend, visok ego, ženskar, obseden s seksom, poznava se že 10 let. Sem mu ušeč, on men ne. Kadilec, bivši športnik. Se tut razumem z njegovimi starši. Ni za resno zvezo.
Katerega bi izbrale?
Jaz sem že obupala nad vsemi...
moj love life je grozen, zmer ko spoznam tipa, za katerega vem, da sem mu ušeč, čist zmrznem in ratam čustveno otopela nekak.
Za tipe mam precej visoke kriterije, rajš sm sama kot pa da bi bla z nekom, ki mi ni ušeč.
Mojo pozornost je pritegnil par fantov, samo ne vem, za katerega se odločit.
1. Moj frend, leto in pol mlajši, isti življenjski slog, ni lep sam ma karakter, športnik, res se razumeva, ko se vidva, po msn-ju pa niti besede od njega. Poznam ga že 6 let. Živi na drugem koncu Slovenije. Štekam se tut z njegovimi starši. Vem da me občuduje, ker o men govori svojim frendom. Trenutno ma punco, in to ful luštno.
2. Sošolec na faksu, skejter(kot jst), ga ne poznam dobr, nisva še govorila, me skos gleda samo se nikol ne nasmehne (čudno?), skos ga nekje videvam... Neki na njem me hkrati privlači in odbija...
3. Bivši sodelavec, trenutno študira v ameriki, 2 leti starejši, med nama je simpatija, vedno se gledava, noben si ne upa kaj več. Odbit, otročji, nekaj posebnega. Rahlo nezrel za svoja leta. Nagnjen k neumnostim. Kadilec.
4. Skejter iz kolezije, simpatičen, prijazen, se da pogovarjat z njim, delaven in priden, svoj slog oblačenja. tak za poročit samo kadi...
5. Tip ki sem ga spoznala u shopu, kjer delam- on je stranka. Moška verzija mene. Zvečer ko sm bla zuni s frendi me je skos gledu, skos pozdravlu, skupni frend prav da je zalublen sam vase, ko sm se pogovarjala z njim skos govori sam o sebi- on to, on uno, on tretje. Gleda risanke, ne pije, ne kadi, športnik. Po tistem pogovoru me sploh ne pogleda, kaj šele dab pozdravu. In nism sploh nč tazga rekla!!!
6. Dobr frend, visok ego, ženskar, obseden s seksom, poznava se že 10 let. Sem mu ušeč, on men ne. Kadilec, bivši športnik. Se tut razumem z njegovimi starši. Ni za resno zvezo.
Katerega bi izbrale?
Jaz sem že obupala nad vsemi...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
LOL.
prvo kot prvo, zakaj nebi najprej sama izločila tistih, ki se ne zanimajo zate in tistih, ki ne zanimajo tebe? če pol še slučajno kakšen ostane pa se morš pač spravit zraven, navezat stik in prek konkretnega spoznavanja osebe ugotovit če bi sploh lahko bilo kaj več?
iz tvojega pisanja je namreč sklepat, da se za nobenega ne zanimaš ravno goreče, nekateri imajo lastnosti, ki jih ti očitno ne odobravaš in ne vem zakaj zapravljaš dragocene trenutke, da sploh razmišljaš o tebi neustreznih tipih?
prvo kot prvo, zakaj nebi najprej sama izločila tistih, ki se ne zanimajo zate in tistih, ki ne zanimajo tebe? če pol še slučajno kakšen ostane pa se morš pač spravit zraven, navezat stik in prek konkretnega spoznavanja osebe ugotovit če bi sploh lahko bilo kaj več?
iz tvojega pisanja je namreč sklepat, da se za nobenega ne zanimaš ravno goreče, nekateri imajo lastnosti, ki jih ti očitno ne odobravaš in ne vem zakaj zapravljaš dragocene trenutke, da sploh razmišljaš o tebi neustreznih tipih?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ej sori sam da razmisljas o tipu k ma punco...ti nisi normalna
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz ne bi izbrala nobenga od teh. Simple as that. Sama si napisala, da si rajš sama kt z nekom k ti ni všeč...in ne bi rekla, da ti je ker od teh navedenih res všeč, torej je logično da ne izbereš nobenga.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Težko ti kdo pametno svetuje, ker ne poznamo situacije..jaz osebno bi 1. in 6. odpisala. 1. ker ima punco in ker se najbrž poredko vidita, drugače pa ne kaže zanimanja (msn), 6. pa ker očitno ni resen..
Houd de wereld tegen
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
keepsake napisal/-a:Zakaj moraš pa nujno nekoga iz naštetih pohopsat? Ne štekam čist...
Tudi jaz tega ne razumem. A ti moraš nujno zdaj imeti tipa in imaš pač te na izbiro? Ne vem no, če za vsakega takoj najdeš toliko napak, pa ti nobeden ni pretirano všeč, potem sigurno nobeden ni pravi...
-
št. 5 je bil ubistvu glaven potencialni boyfriend.
ker mava iste interese in use, on je ''male version of me''.
sam ga ne dojemam čist. z mano se pogovarja normalno in vse, pozdravi me pa nikoli, če grem mimo. še pogleda me ne.
spoznala sva se pa u shopu kjer delam, men ni takoj padu u oči, pol kasnej sva se enkrat srečala in si me je zapomnu, še clo ime.
kljub temu da je narcisoiden mi ne gre iz glave.
učeri sm ga spet vidla in sm se kr trest začela, čist sm neki u šok padla.
in on me je gledu, od daleč.
sorry punce, vem da sm čist zmešana in use, ne zamert
ker mava iste interese in use, on je ''male version of me''.
sam ga ne dojemam čist. z mano se pogovarja normalno in vse, pozdravi me pa nikoli, če grem mimo. še pogleda me ne.
spoznala sva se pa u shopu kjer delam, men ni takoj padu u oči, pol kasnej sva se enkrat srečala in si me je zapomnu, še clo ime.
kljub temu da je narcisoiden mi ne gre iz glave.
učeri sm ga spet vidla in sm se kr trest začela, čist sm neki u šok padla.
in on me je gledu, od daleč.
sorry punce, vem da sm čist zmešana in use, ne zamert
-
*sanja* napisal/-a:keepsake napisal/-a:Zakaj moraš pa nujno nekoga iz naštetih pohopsat? Ne štekam čist...
Tudi jaz tega ne razumem. A ti moraš nujno zdaj imeti tipa in imaš pač te na izbiro? Ne vem no, če za vsakega takoj najdeš toliko napak, pa ti nobeden ni pretirano všeč, potem sigurno nobeden ni pravi...
očitno sm že predolg sama...
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
1. Ni šans... ima punco... dokler ne končata brez tvojega vpletanja NO GO...
2. Če te nekaj na njem odbija že ne more bit fajn... plus... nista pe govorila...
3. On bi bil moja izbira... fajn bi se imela z njim, ker je malo otročji... če ti ni všeč da kadi pa nimaš kaj... al ga odvadi ali pa se ti navadi...
4. tut dobra opcija, kar se kajenja tiče enako kot pri 3.
5. Če te ne pozna, mu že nisi všeč...
6. visok ego ni nikoli dober... če ni za resno zvezo pa tudi ni garancije, da te ne bo kdaj varal... čeprav glede na to kako se obnašata, do tebe mogoče nebi bil nek hud ženskar... ampak jaz vseeno mislim da ne
Torej moja izbira 3. ali 4., bolj 3. ker imam rada bolj zbavne in otročje fante...Kaj boš ti izbrala se pa SAMA odloči...
2. Če te nekaj na njem odbija že ne more bit fajn... plus... nista pe govorila...
3. On bi bil moja izbira... fajn bi se imela z njim, ker je malo otročji... če ti ni všeč da kadi pa nimaš kaj... al ga odvadi ali pa se ti navadi...
4. tut dobra opcija, kar se kajenja tiče enako kot pri 3.
5. Če te ne pozna, mu že nisi všeč...
6. visok ego ni nikoli dober... če ni za resno zvezo pa tudi ni garancije, da te ne bo kdaj varal... čeprav glede na to kako se obnašata, do tebe mogoče nebi bil nek hud ženskar... ampak jaz vseeno mislim da ne
Torej moja izbira 3. ali 4., bolj 3. ker imam rada bolj zbavne in otročje fante...Kaj boš ti izbrala se pa SAMA odloči...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Jaz bi najprej odpisala prvega, ker ima punco, nato še zadnjega, ker ni resen in potem še ostale štiri.
Kako naj mi vemo kateri je pravi, če še sama ne veš. Prvi in zadnji sigurno ne.
Predvidevam, da si še zelo mlada, zato uživaj samska leta, ker res ne vem zakaj bi mogla nekoga imet (sploh od teh šestih). Čez čas pa boš že srečala nekoga za katerega boš vedela, da ti ustreza.
Koliko si stara drugače?
Kako naj mi vemo kateri je pravi, če še sama ne veš. Prvi in zadnji sigurno ne.
Predvidevam, da si še zelo mlada, zato uživaj samska leta, ker res ne vem zakaj bi mogla nekoga imet (sploh od teh šestih). Čez čas pa boš že srečala nekoga za katerega boš vedela, da ti ustreza.
Koliko si stara drugače?
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
foxy.lady napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:ej sori sam da razmisljas o tipu k ma punco...ti nisi normalna
njemu sem ušeč že 6 let, punco ma pa šele 14 dni
Ja no, torej se je odločil te 'prebolet' in it dalje. Sorry po 6ih letih bi se vsak navaličal. A si ti samo ljubosumna, ker ima sedaj punco in ker ni "vsa" njegova pozornost posvečena tebi? Dvomim, da je on eden od teh tvojih kandidatov.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov