dilema....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Jst sm mela oz. še vedno mam enake probleme zaradi fantove izobrazbe kot ti; sam jst mojih nisem poslušala in sva z mojim skup že pet let Tko, da te čist razumem, pod kakšnim pritiskom si bla, k tvoji tega fanta niso sprejemal... res je bedno to, jst sm se že velik presekirala zarad tega...
To, da te fant ni zavrnil in da greta v ponedeljek spet vn, je kar pozitivna stvar. Jst upam, da vama bo ratal! Pa res, bod z njim iskrena, povej mu, kaj ti leži na duši... če te ma še vedno rad, bi mogel razumet. Je pa res, da se mi on kr mal smil... Držim pesti
To, da te fant ni zavrnil in da greta v ponedeljek spet vn, je kar pozitivna stvar. Jst upam, da vama bo ratal! Pa res, bod z njim iskrena, povej mu, kaj ti leži na duši... če te ma še vedno rad, bi mogel razumet. Je pa res, da se mi on kr mal smil... Držim pesti
- sanjasmotka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2009
punce poročam.
danes sva se dobila. govorila sva kot dobra prijatelja. nisva se dotaknile nobene besede o najini preteklosti čimerkoli.
mislim, da on meni da se želim vrniti k njemu..verjetno sluti.
zdel se mi je tako zadržan...v teh treh letih je res sam dosti ustvaril.in verjetno meni da bi zdaj pa bil dosti vredu za mene.
ampak noče da misli da se vračam k njemu zdaj ko je finančno dobro preskrbljen...ima nov avto, svoje stanovanje.
zanimivo je kako se vse obrne.
sploh mu ne upam povedati, da sem ga pustila zaradi izobrazbe.
sploh nevem kaj anj nardim..
če bi le lahko zavrtela čas nazaj....3 leta...bi vse bilo drugače...
danes sva se dobila. govorila sva kot dobra prijatelja. nisva se dotaknile nobene besede o najini preteklosti čimerkoli.
mislim, da on meni da se želim vrniti k njemu..verjetno sluti.
zdel se mi je tako zadržan...v teh treh letih je res sam dosti ustvaril.in verjetno meni da bi zdaj pa bil dosti vredu za mene.
ampak noče da misli da se vračam k njemu zdaj ko je finančno dobro preskrbljen...ima nov avto, svoje stanovanje.
zanimivo je kako se vse obrne.
sploh mu ne upam povedati, da sem ga pustila zaradi izobrazbe.
sploh nevem kaj anj nardim..
če bi le lahko zavrtela čas nazaj....3 leta...bi vse bilo drugače...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
sanjasmotka napisal/-a:mislim, da on meni da se želim vrniti k njemu..verjetno sluti.
iiin... a bi te rad meu nazaj al ne... a sta zdej še kej zmenjena al kaj?
drgač mu pa ni glih treba povedat, da si ga pustla zarad izobrazbe... pač rečeš, da si bla mal zmedena takrat in da nisi čist dobr vedla kaj bi rada, pa še starši so menil da tip ni dobr zate (ni mu treba glih povedat zakaj)... zdej pa pač kao veš in bi rada spet probala...
sicer je pa res velik odvisn od tega, kok sta se oba spremenila v tem cajtu... a je dečko še vedno tist nekdo, v kerga si bla zalublena pred štirimi leti, al se je tok spremenu da ti je kot tujec zdej in ga imaš v bistvu rada sam zarad spominov na to kaj je nekoč blo...
The secret of success is consistency of purpose.
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Prvo: Tele Noro.
Mislim, da ga zaradi izobrazbe pustiš.
Oziroma zaradi pritiska staršev. To ni v redu.
Drugo: Čestitke ob uspešnem zmenku (da ne bom samo grajal )
Mislim, da se morata še ene parkrat dobiti na kakšni pijači in podobno, da se oba malo sprostita, potem pa mu boš morala pojasniti zakaj si takrat prekinila vezo. Pomembno je, da mu objasniš svoje razloge in če boš imela srečo jih bo tudi sprejel in poskušal razumeti.
Tretje: (kok mam jst rad naštevanja )
Glede na to, da je sam situiran, ga verjetno skrbi da je samo zaradi tega postal ponovno zanimiv. Pokazati mu moraš da si neodvisna in samozadostna vsaj kar se financ tiče. Pa daj mu čas da se ponovno zaljubi vate in definitivno ne pogrevaj zgodovine, češ kako sta se takrat imela, ampak obrni nov list in glej samo v prihodnost.
GOOD LUCK
Pišuka polde sem se razpisal
Mislim, da ga zaradi izobrazbe pustiš.
Oziroma zaradi pritiska staršev. To ni v redu.
Drugo: Čestitke ob uspešnem zmenku (da ne bom samo grajal )
Mislim, da se morata še ene parkrat dobiti na kakšni pijači in podobno, da se oba malo sprostita, potem pa mu boš morala pojasniti zakaj si takrat prekinila vezo. Pomembno je, da mu objasniš svoje razloge in če boš imela srečo jih bo tudi sprejel in poskušal razumeti.
Tretje: (kok mam jst rad naštevanja )
Glede na to, da je sam situiran, ga verjetno skrbi da je samo zaradi tega postal ponovno zanimiv. Pokazati mu moraš da si neodvisna in samozadostna vsaj kar se financ tiče. Pa daj mu čas da se ponovno zaljubi vate in definitivno ne pogrevaj zgodovine, češ kako sta se takrat imela, ampak obrni nov list in glej samo v prihodnost.
GOOD LUCK
Pišuka polde sem se razpisal
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- sanjasmotka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2009
hej hej!
naj vam povem, da sva trenutno zelo zelo dobra prijatelja.
vse poteka tako počasi..kot na začetku.nikamor noče hitet.
šele pred dvema dnevoma sva se zopet poljubila...in pri meni so bili taki metuljčki da jooj.
ga je pa zelo strah reakcije mojih staršev....nonstop mi govori, da ne upa k meni domov.
mislite, da ga je res tako strah, ali je to samo razlog ker noče biti moj.
v glavnem, zelo je previden. rad te mam...mi še ni rekel.
rekel, pa je da sem mu takrat konkretno zlomila srce in da je bil čisto na dnu.
naj vam povem, da sva trenutno zelo zelo dobra prijatelja.
vse poteka tako počasi..kot na začetku.nikamor noče hitet.
šele pred dvema dnevoma sva se zopet poljubila...in pri meni so bili taki metuljčki da jooj.
ga je pa zelo strah reakcije mojih staršev....nonstop mi govori, da ne upa k meni domov.
mislite, da ga je res tako strah, ali je to samo razlog ker noče biti moj.
v glavnem, zelo je previden. rad te mam...mi še ni rekel.
rekel, pa je da sem mu takrat konkretno zlomila srce in da je bil čisto na dnu.
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
ja tok hitr pa vse tut ne gre logično je da je ful previdn, tko da že to da da je pokazu zanimanje je kr velik plus.kaj če bi bla ti na njegovem mestu, bi se mu kr tko prepustila? verjetno ne.
to da ne upa k tebi se mi zdi čist razumljivo, pomoje ni strahu da ne bi hotu bit tvoj ,če nebi hotu met nič s tabo se zdele nebi verjetno s tabo niti ukvarju.
za rtm bo pa še več ko dovolj časa.ubistvu če bi ti že zdej to reku bi se mi zdel mal prehitr.
pomoje ne igra nobenih igrc, in je kr iskren s tabo in mislim da sta na dobri poti(sam ti ne zahtevat usega naenkrat)
sm prou vesela zate, sm skos gledala kdaj boš spet kej poročala
to da ne upa k tebi se mi zdi čist razumljivo, pomoje ni strahu da ne bi hotu bit tvoj ,če nebi hotu met nič s tabo se zdele nebi verjetno s tabo niti ukvarju.
za rtm bo pa še več ko dovolj časa.ubistvu če bi ti že zdej to reku bi se mi zdel mal prehitr.
pomoje ne igra nobenih igrc, in je kr iskren s tabo in mislim da sta na dobri poti(sam ti ne zahtevat usega naenkrat)
sm prou vesela zate, sm skos gledala kdaj boš spet kej poročala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov