dilema....

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 11. Jan. 2009 18:36

~NIA~ napisal/-a:jst bi probala, zgubit tko nimaš kej ;)

se strinjam :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Jan. 2009 18:56

Tamala_mrha napisal/-a:..., kasneje v življenju pa bi naneslo tako, da bi bila ženska tista, ki bi plačevala skorajda vse stroške itd., ker mož ne bi bil s svojimi dohodki niti malo enakovreden njenim. Moje mnenje je, da ima izobrazba neko težo, vendar je to enim bolj, drugim manj pomembno. Vsekakor se lažje obdrži zveza in kasneje zakon, v katerem sta partnerja približno enako finančno preskrbljena.

Ne vem sicer, za kakšne srednje šole gre, ampak obrtniki s poklicno izobrazbo pogosto nosijo domov vsote, o katerih marsikateri univerzitetni diplomant lahko le sanja :)
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 11. Jan. 2009 20:28

A bo s tabo hodu al s tvojim fotrom? Tvoj foter je pa ozkogled, če se mu gre samop za "vplivnega" bogatega bodočega zeta. Kar pa sploh ni nujno, da bo, ne glede na izobrazbo ali trenutno stanje...
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 11. Jan. 2009 21:57

Na tvojem mestu ne bi polagala prevelikih upov v to, ker mislim, da gre samo za nostalgijo in idealiziranje nuslišane ljubezni. Ampak ne ti ne on ne bosta tega vedela, če ne bosta poskusila.
Moj predlog je, da poskusiš počasi, znova. Če uspe - super, če ne - vsaj naprej se boš lahko premaknila.
Pa srečno!
sanjasmotka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjasmotka » 16. Jan. 2009 12:23

hej..spet jaz:)

v glavnem fantu sem poslala sms kako kaj? odpisal mi je po treh urah.da je ok in kako kaj jaz in moj fant.
mu napišem, da nisva več skupaj, ker pač ne mores biti z nekom ki ga nimas rad.
mi napiše da zanimivo.
ga vprasam kako kaj on in ljubezen. napiše da vse ok.
ni mi želel nič kaj povedati.
potem pa me danes kliče da je v bližini mene in če mam čas za kako kavo.
mu rečem da ok.

no in sva se videla.
zdaj pa stanje je bilo čudno.
ob njem sem se počutila kot, da bi med nama se vedno bil neki zid.
kot da je še vedno prizadet in mi zameri ker sem končala.
nisem mu mogla povedati se kako in zakaj, ker nisem zbrala poguma.
pogovarjala sva se o vsakdanjih stvareh.
imela sem metuljčke..ampak nevem..zdelo se mi je da z njegove strani ni bilo nekega zanimanja.
med tem časom ga je tudi klicala neka punca. povedal ji je da je na pijači z bivšo punco in da je že dolg ni videl in da bi se lahko spet kaj videla.
malo me je stisnilo pri srcu ker zdaj sploh nevem na čem sem.
kaj menite...
naj pustim vse skupaj...al naj mu se vvedno po vsem tem povem kako in kaj je an stvari.
nekje globoko v srcu se mi zdi, da je on tisti ki ga ljubim...a po drugi strani njegova dejanja niso nič kaj vzpodbudna...
kaj menite?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Jan. 2009 12:29

Saj... ne moreš pričakovati, da ti bo zdaj skočil v objem in bo spet vse dobro. Če je odgovoril ok na tvoje vprašanje kako kaj ljubezen, potem to nekaj pomeni (vsaj jaz si to tako razlagam). Morda je s tem mislil, da se s katero dobiva oz. je vse še v razvoju, se še spoznavata, morda je srečno zaljubljen (a verjetno bi ti slednje že povedal) ali pa je preprosto zadovoljen, da je samski in trenutno ne išče resne zveze. Morda mu ob drugem srečanju namigni, da pogrešaš tisto, kar sta imela pred leti. Potem pa se bo že dalje odvijalo, ker bo on na potezi. :wink:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 16. Jan. 2009 12:38

Pusti stat vse skupaj in pojdi dalje.

Da je on tisti pravi in, da ga ljubiš, si domišljaš zato, ker si osamljena in razočarana še od prejšnjega.
Bo že prišel nekdo tretji mimo, ki bo takšen, kot ga zares želiš (in ne samo misliš, da želiš) ;)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 16. Jan. 2009 12:58

Jst pa bi mu na tvojem mestu povedla po resnici.Zakaj si končala z njim, ker on mogoče misli da si res končala ker ga "nisi več imela rada" in da se zdaj spet "igraš" z njim in ga je mogoče strah da boš spet to naredila. Moraš mu povedati, da si se takrat zlagala in da to ni bil pravi razlog...
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 16. Jan. 2009 13:54

kako ganljiva zgodbica! in kako neprijetna situacija.. moje mnenje je, da ti še vedno ni oproščeno. jaz bi verjetno isto reagirala. če bi bila v nekoga res zaljubljena in mi ta reče, da enega lepega dne gre, ker me nima rad, ga ne bi več pogledala. mogoče bi šlo, če bi slišala vso resnico. potem bi potrebovala veliko časa, morala bi začeti znova, priti do prijateljstva in mogoče potem naprej. težko je, če te nekdo enkrat "izda".
torej ti svetujem, da zbereš pogum in mu vse razložiš. potem mu daj čas, da razmisli. nadaljuj počasi, nevsiljivo. vedno mu posredno kaži koliko ti pomeni in mogoče ti bo uspelo.. glede na to, da je zgodba kot iz filma, pričakujemo tudi srečen filmski konec :)
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jan. 2009 14:01

Če se postavim v kožo tega fanta, bi na njegovem mestu mislila, da je punca pač ostala brez tipa in zdaj išče nadomestilo. In po pravici povedano tudi v svoji koži mislim isto :)

Vidva že več let nista več par. Vmes sta oba odrasla, se spremenila, v bistvu ga niti ne poznaš. Pomoje te bolj matra nostalgija po prvi ljubezni, ki je še toliko močnejša zaradi shakespearovskega konca, kot pa ljubezen.

Tako da se kar strinjam s trapo.
little.neja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a little.neja » 16. Jan. 2009 22:38

Js itak fotra sploh poslušala nebi, če bi bla ful uno res zalublena pa ga mela rada.Itak pa si bla 19 let stara, torej naj bi o svojem življenju odločala sama.
Drgač pa,če ga še vedno maš rada pa vse, probaj bit z njim. Zgubit nimaš kaj. Pa verjemi da če te je on prej tk fu rad meu, pa ni meu nobene resne zveze po tem, da verjetno te ma še zmeri rad.

Pa vlko srečeee. ;)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 17. Jan. 2009 2:34

Oprosti, ampak a ti si mislla da ti bo on kr skoču v objem in reku..jooj tenxs da si se vrnila...???? Mislm mal bl počas.... :lol: no.
Čakal te ziher ni glede na to da si mela druzga...pa kako naj on ve kaj ti sploh hočeš od njega? Pa še to, sj prov da ti po eni strani da vedt da ga ne boš tko hitr nazaj dobila, če ga pač sploh boš.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 17. Jan. 2009 8:09

Hmmm... Mogoce ti bo moja izkusnja dala mal vzpodbude.
Bla sem v podobni situaciji, fanta s katerim sicer nisva bila par a mi je bil resnicno vsec(on pa je bil zaljubljen vame) sem zelo prizadela. Med nama se je nekaj pletlo jaz pa sem "izbrala" drugega. Vec kot leto dni nisva imela stikov, on je bil v neki vezi vmes, jaz pa tudi. Vendar sem veckrat razmisljala o njemu in kako bi blo ce bi se drugace koncalo. Ko sem izvedela da je ze nekaj casa samski sem se opogumila in ga povabila na kavo. Deloval je precej nezainteresiran in skoraj sem ze vrgla pusko v koruzo. Pa vendar sem poslala se nekaj sms-ov in nekega vecera je prisel v klub kjer sem zurala. Ker sem nekaj spila sem bla malo bolj pogumna in vecer se je koncal s strastnimi poljubi. Drug dan se dobiva na kavi in on meni pove da trenutno ne zeli resne veze itd. Sem ze bla ziher da ne bo nic iz tega pol pa zvecer dobim sms da bi me rad peljal na vecerjo. Ja itak da sem sla in pol se je zacelo vse pocasi odvijat, vmes mi je tut reku da ga je strah da bo spet prizadet itd. in takrat sem mu rekla da ga razumem a da tokrat mislim smrtno resno. Cez en teden sva zacela hodit in se zmeri sva zaljubljen do uses :)

Mogoc se pr teb ne bo tko koncalo sam mislim da je vredno probat. Lahko da je fant hladen zato ker se boji da bi bil spet prizadet.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 17. Jan. 2009 18:45

...
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 27. Jun. 2011 14:34, skupaj popravljeno 1 krat.
sanjasmotka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjasmotka » 17. Jan. 2009 21:14

ja. zadeva je taka da se prej leto in pol nisva slišala. bila sva brez vsakih stikov.
potem so naključja nanesla tako, da mi je poslal svojo novo stevilko.
in pa za novo leto in roj. dan voščilo.
ampak prvo leto se ni pogovarjal z mano.in to me je zelo prizadelo.tudi sama nisem silila v njega.
ampak je pa pri srcu vedno bolela njegova ignoranca.
mi je pa zanimivo, da je zdaj pripravljen z mano na pijače in to:)
mam še nekaj upanja...čeprav se v srcu bojim, da je to le iluzija in sanje...

zdaj sva dogovorjena da se dobiva v ponedeljek.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov