dilema
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
ok, si pač prebrskala...ampak bivši so bivši z razlogom!zdej ma tebe in to je to....pomoje redki zbrišejo slike bivših, pa vržejo stran vse kar jih spominja nanje...
js se na tvojem mestu ne bi sekirala, če veš da te ma rad pač ma slike od svoje bivše, so what!izklopi tiste slike iz glave in uživaj...pa sama raj predlagi kkšn photosešn
js se na tvojem mestu ne bi sekirala, če veš da te ma rad pač ma slike od svoje bivše, so what!izklopi tiste slike iz glave in uživaj...pa sama raj predlagi kkšn photosešn
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
njah sej načeloma mate prav ja..sej...samo trenutna panika je bla...predvsem zaradih onih golih slik na kerih sta skup....druga mi ni blo frke...če ma slike, jih ma...jaz sem sicer od ex vse pometala stran iz razloga ker sma se na smrt skregala....od onega prvega iz daljše veze pa...so se menda neki zgubile med selitvjo...sej prav da ste me skregale...ampak on ni mel teh slik skritih ravno...na polici, lepo vidna vrečkica...sem pač mislila, da so njegove slike not samo, pa slike njegove tamale...no pa so njene ble...in predvsem so me šokirale one njune gole slike, druga ni blo...
ena je dala lepo idejo..ko boma skup, bom kaj pogledla, pa jih pogledala..pa prašala malo...drgač pa me je panika minla
ena je dala lepo idejo..ko boma skup, bom kaj pogledla, pa jih pogledala..pa prašala malo...drgač pa me je panika minla
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Tvoj fant ne more kar vržt svojih prejšnjih let v smeti! Je imel bivše, ki so del njegovega življenja in lepo bi bilo, da ga sprejmeš takega, kot je. Ena je lepo napisala... Če bi rada fanta, ki ne bi imel bivših, si najdi 15-letnika.
Tiste slike so spomini... In zakaj mu ne dovoliš, da bi jih shranil? Saj jih nima obešenih po stenah sobe in nima na svoji delovni mizici ali nočni omarici... Ima jih skrbno spravljene, in ti si jih pač našla in prebrskala... Packa ti
Tiste slike so spomini... In zakaj mu ne dovoliš, da bi jih shranil? Saj jih nima obešenih po stenah sobe in nima na svoji delovni mizici ali nočni omarici... Ima jih skrbno spravljene, in ti si jih pač našla in prebrskala... Packa ti
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
No no..razumem in spoštujem zasebnost in da ima človek čas zase, in osebek "in question" tle ima obojega dovolj; izpostavila sem pač situacijo, ko sem - potem ko se je sam ponudil, da mi pokaže neke maile in pogovore - šla na lastno odgovornost brat.Maped100 napisal/-a:Ni tle če in ako in nevem kaj! Partner ima še zmeraj ZASEBNOST in čas ZA SEBE! Kužiš? Očitno, da ne, bi ti bila v tem primeru prec ljubosumna.
Kaj pa boš najdla tazga? Vibrator, posnetek umora, ... dj dj dj.
Sicer pa je zgodba še bolj zakomplicirana, je pa tale del me zmotil pač in sem povprašala širšo javnost za mnenje..
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
V_Rose_V napisal/-a:in predvsem so me šokirale one njune gole slike, druga ni blo...
Šokirale so te zato, ker si očitno opazila, da ima njegova bivša boljšo postavo od tebe. Haha. Ali pa te je enostavno razjezilo, ker ti nisi tako pogumna, kot je bila ona, da bi se slikala gola.
Hja, sprijaznit se je potrebno, da nisi ravno najboljša punca. Takšno punco, ki brska po tujih stvareh (ja, tuje so, niso tvoje, in ni važno, če so od tvojega fanta), si noben moški ne bi želel.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
miteq napisal/-a:V_Rose_V napisal/-a:in predvsem so me šokirale one njune gole slike, druga ni blo...
Šokirale so te zato, ker si očitno opazila, da ima njegova bivša boljšo postavo od tebe. Haha. Ali pa te je enostavno razjezilo, ker ti nisi tako pogumna, kot je bila ona, da bi se slikala gola.
Hja, sprijaznit se je potrebno, da nisi ravno najboljša punca. Takšno punco, ki brska po tujih stvareh (ja, tuje so, niso tvoje, in ni važno, če so od tvojega fanta), si noben moški ne bi želel.
hehe glede njene postave se pa res ne sekiram...res nemogoče mam kakih 5 kil več od nje, ampak ma pa nikakve joške
nej..sej je kul..sej pravim..sem že kul, sem se sprijaznila, mi je že ok...pač prvi šok je bil
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
ma kaj mate punce (me kr ma, da bi uporabila besedo babe...) sploh za brskat po stvareh od svojih fantov ... če vam bo kšno stvar hotu pokazat, vam jo bo sam, če je ne bo hotu je pač ne bo ... ni pa treba brskat po njegovih zasebnih rečeh. dečko si je pač spravu slike, nekej mu pomenjo, tut bivša je bla njegova punca, kot si zdj ti, tut z njo je preživel vrjetn velik lepih trenutkov, ki so dokumentirani ... jebat ga, je bla del njegovega življenja ... in če si zarad tega ljubosumna, pač enostavno prste stran od stvari, ki niso tvoje...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
miteq napisal/-a:Šokirale so te zato, ker si očitno opazila, da ima njegova bivša boljšo postavo od tebe. Haha. Ali pa te je enostavno razjezilo, ker ti nisi tako pogumna, kot je bila ona, da bi se slikala gola.
Ta direkten komentar je pa prav lepo poglobljen u psiho človeka
-
*frutabela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2008
Prav zanimivo se mi zdi, kak bi bilo vsem vseeno, da vidijo pri svojem fantu shranjene gole slike od njegove bivše
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ Sej sigurno ni prijetno, ampak na take stvari moraš gledat z razumom, to pa pomeni da pač ma še bivšo v spominu, pa pač ma slike. sicer pa, jaz to govorim zdaj, ko nisem v taki situaciji in vem da ne bi mogla bit, ker sem pač prva od mojega, drugače pa bogve kako bi se obnašala.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
~NIA~ napisal/-a:jst sm tudi mela CD s slikami ko sva se z bivšim cela pijana dol dala (slikal so njegovi frendi ).. sicer se vidi samo noge in če ne poznaš mojih nogavičk in torbice ne veš da sm jst.. ampak sm fantu slike sama pokazala čist na začetku zveze, da mu jih nebi drugi..
ja tu vse kokodakajo kako bi ji moglo bit vseeno in ne vem kaj, a ko bi se njim zgodilo.... uf, to bi bli kompleksi.
tvoj tip če že hrani take slike, bi jih moral nekje, kjer bi samo on vedel kje so, daleč proč od tvojih oči. ne pa da tam po sobi ležijo. to je žaljivo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov