Depresija

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 10. Feb. 2011 8:18

samo od sebe ne bo nič boljše. se strinjam z Dionizom, poseksaj kakšno drugo.
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a RmX » 11. Feb. 2011 10:55

In potem jo bo kar pozabil kot da ni obstajala? :lol: :lol:
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 11. Feb. 2011 11:41

ni nujno, lahko mu pa služi za distrakcijo - saj v tem je point. več, kot bo distrakcij, manj bo mislil na bivšo. :D in bolj se bo odpiral drugim.
As your lover describes you, so you are.
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a RmX » 11. Feb. 2011 11:45

Sicer nimam izkušenj z zvezami samo pač zdi se mi da pač dokler ne bo povsem pozabil nanjo so mu te distrakcije po domače rečeno đabe.. Ampak jaz tega iz lastnih izkušenj ne morem vedeti..
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 11. Feb. 2011 11:49

pa sej je ne rabi pozabit as in zbrisat iz lajfa, konc koncev ima z njo otroka, ki bi ga verjetno še rad videl, fora je v tem, da jo mora prebolet.

js sm rabla čas, recimo (pa ne eno leto, par mescev), ampak je definitivno pomagalo tut to, da sem seksala z drugimi ljudmi. da sem se zbližala z drugimi ludmi in se jim začela odpirat. ne vem pa točno, kako naj bi to potekalo pri tipih.
Uros99
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Uros99 » 14. Feb. 2011 18:35

Hvala za odgovore, se strinjam z vsem samo... ne vem... Ja bil sem vmes tudi že z drugo ampak dajte mi to razložit. S to punco, ki sem jo spoznal sva šla na par pijačk, kakšen izlet, tudi sexala sva potem, večkrat. Sedaj pa problem: Sex je fantastičen (ok nimam dosti izkušenj glede na to da je ona druga s katero sem sexal v življenju ampak domnevam da je boljše že težko), Full imava skupnih interesov, enake poglede na stvari, enak okus za glasbo, vizualno je prav fajn,... v glavnem lahko bi rekli popolna punca, ampak ZAKAJ ZA VRAGA JAZ ŠE VEDNO MISLIM NA BIVŠO?!?!?!?! Vidim na FB da je zamenjala prikazno sliko (imava precej skupnih prijateljev in včasih nehote vidim njeno sliko) in me čisto zaviha in cel dan mislim na njo, zadnjič sem na netu videl oglas za neko njeno stvar in me je tudi sesulo za cel dan... ne vem kaj mi je in kako naj jo pozabim,... zaenkrat mi to za en k... uspeva :(
Uporabniški avatar
Isis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Isis » 15. Feb. 2011 0:29

All you need is time. :)
Glorfindel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Glorfindel » 18. Feb. 2011 10:19

Uau, nekdo z zgodbo nasprotno moji. :eek:

Daj da te vprašam - kako se ti pa zdi ta situacija poštena do te nove punce? Kam njo umeščaš? Videt je, da o njej sploh nič ne razmišljaš, kot da je ona samo en predmet, ki ga uporabljaš, kadar pač hočeš.

:?
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 19. Feb. 2011 12:05

Glorfindel napisal/-a:
Daj da te vprašam - kako se ti pa zdi ta situacija poštena do te nove punce? Kam njo umeščaš? Videt je, da o njej sploh nič ne razmišljaš, kot da je ona samo en predmet, ki ga uporabljaš, kadar pač hočeš.

:?

Se popolnoma strinjam...

Dej poskusi s to punco preživet čim več časa, mogoče pa se bo pokazalo, da sta čisto za skupaj. Žazivet moraš pač novo življenje, kaj naj ti rečem... Čeprav ne bo lahko, pa vseeno. Vsak izmed nas se mora za svoje dobro namučit.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 19. Feb. 2011 18:42

LOL na kvadrat na zadnji stavek - seveda, vseprisotna krščanska etika. da ja slučajno ne bi umanjkal občutek krivde, ko se mamo fajn. se moraš prej fejst namučit, da lahko potem uživaš - da si to zaslužiš, :lol: res.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 19. Feb. 2011 23:30

Imaš ZS :)
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 20. Feb. 2011 14:34

Veerle napisal/-a:LOL na kvadrat na zadnji stavek - seveda, vseprisotna krščanska etika. da ja slučajno ne bi umanjkal občutek krivde, ko se mamo fajn. se moraš prej fejst namučit, da lahko potem uživaš - da si to zaslužiš, :lol: res.

To ni bilo mišljeno tako - da si sploh zaslužiš. Ni pri vsaki stvari sicer tko, ni čist pr vseh tko (očitno ti vsako stvar dosežeš zlahka). Recimo da dosežeš neki, kot recimo preboleti bivšo, ne moreš sam zamižat in pol odpret oči, pol je pa vse tko fajnnnnn... No, mogoče se je bila ta beseda 'namučit' čiiiissstt pretirana. Očitno... (se opravičujem za nesporazum) :)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 20. Feb. 2011 15:06

potrebno se bo soočiti s svojo bolečino ... in ni nobenega recepta, kako ne čutiti bolečino. Občuti to kar občutiš, problem je v tem, ker se vežeš na bolečino, zato se v njej utapljaš oz imaš tak občutek imaš.

In noben substitut (alko, droga, drugi spolni partnerji) ti tu ne bodo pomagali. Mogoče ti bodo trenutno situacijo olajšali, ampak pozornost se ti bo ponovno vrnila k njej ... ker jo nisi prebolel.
Namesto alaniziranja ene te iste situacije, se posveti tudi drugim delom sebe in jih razišči (eni si pomagajo s pomočjo knjig, drugi s pomočjo prijateljev, ki jih poslušajo ... v vsakem primeru, delo na sebi in s seboj je tisto, ki je ključnega pomena).

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov