Depresija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
pa sej je ne rabi pozabit as in zbrisat iz lajfa, konc koncev ima z njo otroka, ki bi ga verjetno še rad videl, fora je v tem, da jo mora prebolet.
js sm rabla čas, recimo (pa ne eno leto, par mescev), ampak je definitivno pomagalo tut to, da sem seksala z drugimi ljudmi. da sem se zbližala z drugimi ludmi in se jim začela odpirat. ne vem pa točno, kako naj bi to potekalo pri tipih.
js sm rabla čas, recimo (pa ne eno leto, par mescev), ampak je definitivno pomagalo tut to, da sem seksala z drugimi ljudmi. da sem se zbližala z drugimi ludmi in se jim začela odpirat. ne vem pa točno, kako naj bi to potekalo pri tipih.
As your lover describes you, so you are.
- Uros99
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2011
Hvala za odgovore, se strinjam z vsem samo... ne vem... Ja bil sem vmes tudi že z drugo ampak dajte mi to razložit. S to punco, ki sem jo spoznal sva šla na par pijačk, kakšen izlet, tudi sexala sva potem, večkrat. Sedaj pa problem: Sex je fantastičen (ok nimam dosti izkušenj glede na to da je ona druga s katero sem sexal v življenju ampak domnevam da je boljše že težko), Full imava skupnih interesov, enake poglede na stvari, enak okus za glasbo, vizualno je prav fajn,... v glavnem lahko bi rekli popolna punca, ampak ZAKAJ ZA VRAGA JAZ ŠE VEDNO MISLIM NA BIVŠO?!?!?!?! Vidim na FB da je zamenjala prikazno sliko (imava precej skupnih prijateljev in včasih nehote vidim njeno sliko) in me čisto zaviha in cel dan mislim na njo, zadnjič sem na netu videl oglas za neko njeno stvar in me je tudi sesulo za cel dan... ne vem kaj mi je in kako naj jo pozabim,... zaenkrat mi to za en k... uspeva
- Glorfindel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
Uau, nekdo z zgodbo nasprotno moji.
Daj da te vprašam - kako se ti pa zdi ta situacija poštena do te nove punce? Kam njo umeščaš? Videt je, da o njej sploh nič ne razmišljaš, kot da je ona samo en predmet, ki ga uporabljaš, kadar pač hočeš.
Daj da te vprašam - kako se ti pa zdi ta situacija poštena do te nove punce? Kam njo umeščaš? Videt je, da o njej sploh nič ne razmišljaš, kot da je ona samo en predmet, ki ga uporabljaš, kadar pač hočeš.
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Glorfindel napisal/-a:
Se popolnoma strinjam...
Dej poskusi s to punco preživet čim več časa, mogoče pa se bo pokazalo, da sta čisto za skupaj. Žazivet moraš pač novo življenje, kaj naj ti rečem... Čeprav ne bo lahko, pa vseeno. Vsak izmed nas se mora za svoje dobro namučit.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
LOL na kvadrat na zadnji stavek - seveda, vseprisotna krščanska etika. da ja slučajno ne bi umanjkal občutek krivde, ko se mamo fajn. se moraš prej fejst namučit, da lahko potem uživaš - da si to zaslužiš, res.
As your lover describes you, so you are.
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Veerle napisal/-a:LOL na kvadrat na zadnji stavek - seveda, vseprisotna krščanska etika. da ja slučajno ne bi umanjkal občutek krivde, ko se mamo fajn. se moraš prej fejst namučit, da lahko potem uživaš - da si to zaslužiš, res.
To ni bilo mišljeno tako - da si sploh zaslužiš. Ni pri vsaki stvari sicer tko, ni čist pr vseh tko (očitno ti vsako stvar dosežeš zlahka). Recimo da dosežeš neki, kot recimo preboleti bivšo, ne moreš sam zamižat in pol odpret oči, pol je pa vse tko fajnnnnn... No, mogoče se je bila ta beseda 'namučit' čiiiissstt pretirana. Očitno... (se opravičujem za nesporazum)
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
potrebno se bo soočiti s svojo bolečino ... in ni nobenega recepta, kako ne čutiti bolečino. Občuti to kar občutiš, problem je v tem, ker se vežeš na bolečino, zato se v njej utapljaš oz imaš tak občutek imaš.
In noben substitut (alko, droga, drugi spolni partnerji) ti tu ne bodo pomagali. Mogoče ti bodo trenutno situacijo olajšali, ampak pozornost se ti bo ponovno vrnila k njej ... ker jo nisi prebolel.
Namesto alaniziranja ene te iste situacije, se posveti tudi drugim delom sebe in jih razišči (eni si pomagajo s pomočjo knjig, drugi s pomočjo prijateljev, ki jih poslušajo ... v vsakem primeru, delo na sebi in s seboj je tisto, ki je ključnega pomena).
In noben substitut (alko, droga, drugi spolni partnerji) ti tu ne bodo pomagali. Mogoče ti bodo trenutno situacijo olajšali, ampak pozornost se ti bo ponovno vrnila k njej ... ker jo nisi prebolel.
Namesto alaniziranja ene te iste situacije, se posveti tudi drugim delom sebe in jih razišči (eni si pomagajo s pomočjo knjig, drugi s pomočjo prijateljev, ki jih poslušajo ... v vsakem primeru, delo na sebi in s seboj je tisto, ki je ključnega pomena).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov