Dekle mi ni voščilo v živo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
arrow napisal/-a:Jst pa mislm, da če praznuje kdo od tvojih najbližjih, se moraš ti prilagodit njemu, ne glede na tvoj pogled na to. Npr. če slavljenec ne mara rompompoma okrog njegovega rojstnega dneva, potem ga pač ne narediš oz ga praznuješ al ne praznuješ, kakor on želi. Če pa veš, da slavljencu ta dan veliko pomeni oz mu veliko pomeni že to, da mu četitaš osebno itd, pač to zaradi ljubezni do njega narediš (tehtni razlogi so seveda izjema) . Sebično se mi zdi, da takrat gledaš nase in na svoje navade. Seveda tu govorim le o najbližjih, pač družina, partner, najboljši prijatelj..
se strinjam. jez bi popizdila če bi mi tip naredu 'surprise party', speku torto v obliki srca in me celi dan nosu po rokah zato k mam rojstni dan in se more cel svet zdej okol mene vrtet
in medtem ko drugim (razen domačim) povečini niti ne čestitam za rojstni dan, je bil dečko deležen navsezgodnjega klica z vso pesniško famo ki pride v kompletu in luštnega darila, ko sva se prvič po rdju videla (razdalja pač).
Njemu je pomp kul, meni ni, prilagajanje mora bit.
Aja, mimogrede, mene bi v konkretnem primeru najbolj butnilo, da moj partner po toliko časa ne ve kakšna so moja pričakovanja od 'mojega velikega dneva'
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- mia_mia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2008
puma napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Mislim od kdaj je pa težava pridt do nekoga in mu čestitat osebno, če ga imaš rad oziroma ga ljubiš.
torej, če ga ne ljubiš, potem pozabiš na datum al kako ?
ravno zaradi svojih lastnih pričakovanj si ljudje ponavadi delamo dramo po nepotrebnem. In ker nekdo v tem primeru partner ne ugodi našim pričakovanjem, potem pa nas ta že nima rad.
pa hitro v jok in na drevo ...
puma, saj res, da si že zrela ženska in ne več najstnica, ampak od kod toliko jedkega sarkazma?
saj imajo nekatere besede težo, ampak včasih greš veliko preveč na nož... mam filing, da si zdaj ti bolj tista, ki želiš uveljaviti svojo mišljenje kot pa kdo drug...
ostalo sem pa tako že povedala kaj mislim...
- karinch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 1. 2010
ališa napisal/-a:tudi jaz bi bila užaljena, če bi imela fanta, ki bi živel le kakšen kilometer stran in si ne bi vzel toliko časa, da bi mi prišel osebno voščit! ...razumela pa bi če bi v mesič napisu da se opravičuje ker danes ne bo prišel zaradi tehtnih razlogov!!!! no uglawnem takšno je moje mnenje!
se strinjam...usaj 3 minute si lhko člouk uzame za voščilo če že nima časa... ._.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov