Dekle mi ni voščilo v živo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
meni je moj rojstni dan prav tako zelo pomemben. si niti ne predstavljam, da mi fant ne bi voščil za rojstni dan. ponavadi tako ali tako že teden dni naprej planirava ta dan in vedno ga preživiva skupaj (tudi njegov rojstni dan).
in ja, bila bi zelo užaljena, če mi ne bi osebno voščil(seveda v primeru, da bi bila narazen 5km). ampak še vedno mislim, da vsak kdaj naredi napako in bi zato opravičilo sprejela. seveda v primeru, če se to ne bi ponovilo. takrat bi pa resno razmislila, če imava sploh skupne vrednote, ki se mi zdijo pa za skupno življenje še kako pomembne.
in ja, bila bi zelo užaljena, če mi ne bi osebno voščil(seveda v primeru, da bi bila narazen 5km). ampak še vedno mislim, da vsak kdaj naredi napako in bi zato opravičilo sprejela. seveda v primeru, če se to ne bi ponovilo. takrat bi pa resno razmislila, če imava sploh skupne vrednote, ki se mi zdijo pa za skupno življenje še kako pomembne.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- bla_bla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2009
@haley še vse sva praznovala skupaj in normalno(obletnice, RD, valentinovo...).
@sunset21, da sva se pogovorila, doma je taka navada, da se ne pride praznih rok voščit in glede na to, da punca še ni imela vse tipi topi pripravljeno se je odločila malo prestavit(imela je faks cel dan...). Jo pač razumem in mi je kristalno jasno, da ima probleme s časom. Vendar spodobi se take stvari vnaprej povedat(ker nažalost neznam brati misel), drugače lahko pride do velikih nesporazumov, kot je bil ta.
Punce še enkrat hvala za vaša mnenja!
Želim Vam lepe božične in novoletne praznike(brez nesporazumov) !
@sunset21, da sva se pogovorila, doma je taka navada, da se ne pride praznih rok voščit in glede na to, da punca še ni imela vse tipi topi pripravljeno se je odločila malo prestavit(imela je faks cel dan...). Jo pač razumem in mi je kristalno jasno, da ima probleme s časom. Vendar spodobi se take stvari vnaprej povedat(ker nažalost neznam brati misel), drugače lahko pride do velikih nesporazumov, kot je bil ta.
Punce še enkrat hvala za vaša mnenja!
Želim Vam lepe božične in novoletne praznike(brez nesporazumov) !
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
bla_bla, jaz te popolnoma podpiram. Tudi meni je rojstni dan nekaj posebnega. Sploh ne z vidika materialnih stvari, ki jih dobim, ampak gre za neko spoštovanje do človeka, še posebej, če si z njim v zvezi. Jaz bi po moje popizdila, če bi mi moj poslal samo SMS. OK, drugo je, če se ti s partnerjem zmeniš, da pač ne bosta praznovala ali kaj podobnega. Ne moreš pa tako, kot je to ona naredila tebi
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
bla_bla napisal/-a: Drugo vem, da imamo ljudje različne poglede in ZATO sem se odločil odpreti temo na cosmopolitanu, da vidim odzive še drugih ljudi, ker se zavedam, da nimamo ljudje enakega pogleda na neko situacijo. Če po tvojem mnenju nebi dojemal tega potem nebi odpiral te teme, ampak bi lajdral svoje prepričanje še naprej, se ti ne zdi?
jah kaj ti koristi tisoč in eno mnenje, če pa ne moreš sprejet dejstva, da ima tvoja punca drugačen pogled na roj.dan kot ti?
če se bo našlo 15 punc na tem forumu, ki se strinja z tvojim dojemanjem roj.dneva in 5 punc, ki imajo temu kontra pogled ... a bo to kaj koristilo vajini vezi?
...
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Jst pa mislm, da če praznuje kdo od tvojih najbližjih, se moraš ti prilagodit njemu, ne glede na tvoj pogled na to. Npr. če slavljenec ne mara rompompoma okrog njegovega rojstnega dneva, potem ga pač ne narediš oz ga praznuješ al ne praznuješ, kakor on želi. Če pa veš, da slavljencu ta dan veliko pomeni oz mu veliko pomeni že to, da mu četitaš osebno itd, pač to zaradi ljubezni do njega narediš (tehtni razlogi so seveda izjema) . Sebično se mi zdi, da takrat gledaš nase in na svoje navade. Seveda tu govorim le o najbližjih, pač družina, partner, najboljši prijatelj..
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
bla_bla napisal/-a:@puma a se mi sploh splača dati repliko na tvoj post? Glede nato, da boš po vsej verjetnosti s5 poiskala nekaj kar te bo motilo! Punca najdi si življenje, ali pa svojo zafrustriranost sproščaj nad kom drugim, nad mano ne boš
dečko, umiri se in ne dramatiziraj ... konec koncev si raje razširi koncept foruma ali pa normalno odgovori na vprašanje ...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
puma napisal/-a:bla_bla napisal/-a: Drugo vem, da imamo ljudje različne poglede in ZATO sem se odločil odpreti temo na cosmopolitanu, da vidim odzive še drugih ljudi, ker se zavedam, da nimamo ljudje enakega pogleda na neko situacijo. Če po tvojem mnenju nebi dojemal tega potem nebi odpiral te teme, ampak bi lajdral svoje prepričanje še naprej, se ti ne zdi?
jah kaj ti koristi tisoč in eno mnenje, če pa ne moreš sprejet dejstva, da ima tvoja punca drugačen pogled na roj.dan kot ti?
če se bo našlo 15 punc na tem forumu, ki se strinja z tvojim dojemanjem roj.dneva in 5 punc, ki imajo temu kontra pogled ... a bo to kaj koristilo vajini vezi?
...
Ja in kaj, če ima drugačne poglede? A je njen fant al sosed, da se nemore prilagodit vsaj za en dan, da bi mu osebno čestitala(kaj šele da bi nekdo pričakoval, da mu partnerka kej za rojstni dan pripravi a)? Jaz bi tudi bila užaljena in le kdo, če ne partner se bo potrudil zanj za njegov rojstni dan? Mislim od kdaj je pa težava pridt do nekoga in mu čestitat osebno, če ga imaš rad oziroma ga ljubiš. Nesramno in nepozorno je odreagirala, še posebi zrd tega " ja brez darila ne voščim", zakaj pa pol ni kupila darila,če ji je tok pomembno darilo da vsaj vošči?
In ena nad mano je napisala čist prav, dvojna merila, če bi ženska to napisala bi ble vse puf, kok je nesramen, kok je nepozoren bla bla. Meni se zdi, da je partner le nekdo, ki bi moral bit glede teh stvari najbolj obziren in nikakor ni on "zategnjen" temveč je ona smotana in nepozorna. Potem pa najverjetneje še ona joka, ko on pozabi obletnico al pa kej. Skratka, če partnerju nekaj takega dosti pomeni, četudi imaš drugačna načela in ti rojstni dnevi ne pomenijo nič, VSEENO narediš nekaj tako majhnega za svojega partnerja, ker tebi ne škoduje, njega pa osreči. To je smisel zveze. Ne pa da smo sebični na vsakem koraku, ker pač drugače mislimo.
Vglavnem, jaz bi mojemu zamerila, če bi bilo tako(sicer je moj oddaljen od mene 100km pa še nikoli nisem bila sama na rojstni dan) še posebej, ker je ona tako malo stran in ima avto in vse.
It was forever..but it didnt last long..
-
puma - Cosmopolitanka
..Evelyn.. napisal/-a:Mislim od kdaj je pa težava pridt do nekoga in mu čestitat osebno, če ga imaš rad oziroma ga ljubiš.
torej, če ga ne ljubiš, potem pozabiš na datum al kako ?
ravno zaradi svojih lastnih pričakovanj si ljudje ponavadi delamo dramo po nepotrebnem. In ker nekdo v tem primeru partner ne ugodi našim pričakovanjem, potem pa nas ta že nima rad.
pa hitro v jok in na drevo ...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Čeprav se meni zdi tudi to dost slabo, če partner pozabi na rojstni dan od partnerke(ali obratno) je to spet nekaj drugega, kar lahko opravičuje npr. taka ali drugačna zaposlenost v službi/faksu in druga dogajanja ali pa se kdaj zgodi, da ti pač nekaj uide iz misli(sicer težko, če nekaj lepega načrtuješ za partnerja ali pa če imaš darilo). Ampak to si zdj izvlekla čist iz konteksta in napisala nekaj, česar jaz nisem. Četudi nekdo pozabi na rojstni dan, se slej ali prej spomni, potem pa pridemo do težave, ki jo obravnavamo tukaj, kaj bo potem ta, ki je pozabil na rojstni dan storil? Poslala sms in adijo, bod srečen, da sm sploh pomislila nate? Nihče tukaj ni rekel, da ga ona nima rada, to dejanje ne pojasni njune celotne zveze, pojasni samo delček njene osebnosti, ki se je v tem primeru pač pokazala za nepozorno in deloma tudi nesramno. In vsaj nekaterih tako banalnih(kot je voščilo v živo)pričakovanj svojega partnerja bi se lahko zavedali in jih izpolnili, ker ni tako težko. Za nekatere to ni drama po nepotrebnem, nekaterim dosti pomeni, da se partner vsaj v takih malih stvareh prilagodi.
-
puma - Cosmopolitanka
^^ v bistvu (kolikor je bilo iz napisanega razvidno) ona ni pozabila na njegov roj.dan ... ampak mu ni voščila na tak način, kot je on pričakoval ...in kljub njeni razlagi, on smatra njeno stran zgodbe kot bedne izgovore.
Zaradi tega mi on deluje kot totalna drama queen
Zaradi tega mi on deluje kot totalna drama queen
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
No, sicer me zanima, kaj je potem storila glede tega, ko je imela pečene muffine in darilo ampak še vedno se meni pač osebno zdi, da bi se lahko onadva vsaj srečala na njegov rojstni dan(bi bilo prav da na njeno pobudo ampak četudi na njegovo, vseeno)in bi mu voščila, tako kot se za partnerja spodobi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]