Dekle mi ni voščilo v živo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
bla_bla napisal/-a:@positive vibration je kar pozorna.
Njo sem tudi seznanil s to stvarjo, slišal sem en kup opravičevanja(moje mnenje je,da po toči zvoniti je prepozno), predvsem v tem smislu da pač še ni imela pečenih muffinov ter, da pač ne vošči brez darila.
Ok vredu poskušam razumeti to, vendar meni osebno več pomeni dobra misel, izkaz spoštovanja, kot pa neko darilo. Ahja v kakšne materialistične vode smo zaplavali kot družba
jah, tebi pomeni tako kot ti pomeni ... njej pa ne ... in čemu zdaj dramatiziranje?!
in ko ti je povedala svojo stran, niti nočeš tega razumet, ampak hočeš na vsak način izsilit, kako pomembna so tvoja pravila in pričakovanja za tvoj roj. dan in potem nakladaš o materialističnih vodah?
raje se sprosti zategnjenosti
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Po mojem si tudi zategnjen. Ok, jaz bi poklicala in ne poslala SMS, ampak načeloma mi je pa za rojstne dni bolj vseeno kot ne (sploh ker imam malo slab spomin za datume in potem vedno voščim kak dan prepozno, no razen fantu) in tudi nikomur ne morim, če mi ne vošči. Nikoli mi pa ni bilo tako samoumevno, da se bo par kilometrov nekdo pripeljal samo zato, da mi v živo vošči, sploh če ni bilo nobenih planov za to. Beh.
Si ji sicer povedal že prej, da pričakuješ od nje, da ti pride voščit v živo?
Si ji sicer povedal že prej, da pričakuješ od nje, da ti pride voščit v živo?
Every rose has its thorn
- mia_mia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2008
Se men samo zdi ali so v uporabi dvojna merila?
če bi tole napisala punca, bi bil tip totalno nepozoren, ziher je ne bi imel rad, morebiti jo bi še varal oz. jo bo začel varat, ker drugače bi moral skakat okoli nje...
zdaj ko pa en tip napiše tole, pa je najbolj netolerantno bitje...
bljah...
osebno mislim, da je dejanje več kot besede in sama bi ga že zaradi tega, ker praznuje presenetila, če ne drugega bi ga kam na sprehod povabila...
osebno ne bi bila užaljena, ampak bi me prej prizadelo... si ne znam predstavljat, da bi mi to dragi naredil...
če bi tole napisala punca, bi bil tip totalno nepozoren, ziher je ne bi imel rad, morebiti jo bi še varal oz. jo bo začel varat, ker drugače bi moral skakat okoli nje...
bljah...
osebno mislim, da je dejanje več kot besede in sama bi ga že zaradi tega, ker praznuje presenetila, če ne drugega bi ga kam na sprehod povabila...
osebno ne bi bila užaljena, ampak bi me prej prizadelo... si ne znam predstavljat, da bi mi to dragi naredil...
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Jst bi bla tud užaljena in prizadeta... se spomnem bivšga, k sva bla tri leta skupi, pa je zadnje leto pozabu na moj rojstni dan... čist! In mi tud po enem tednu ni čestitu. Pa tud men ni za darila, sam da greva magar na en per pa je čist fajn In jst mu nism nikol nč omenla, ko je mel pa sam rojstni dan, se je pa spomnu, da sm ga mela jst pa dva mesca nazaj In nism tud komentirala ne, ker sm vedla kolk je ura... kmal sva šla narazen ja.
Jst bi ji pač povedala, kako si se počutu, ker to, da ni mela darila ne odtehta tega, da si ni mogla uzet pol ure časa pa te vn na tortico pelat, če že ne druzga.
Jst bi ji pač povedala, kako si se počutu, ker to, da ni mela darila ne odtehta tega, da si ni mogla uzet pol ure časa pa te vn na tortico pelat, če že ne druzga.
- bla_bla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2009
Ok hvala za mnenja, nekatera so podobna mojim, nekatera ne. Priznam znam biti "zategnjen" in s tem vidikom sem odprl ta topic, da še vidim odzive drugih ljudi na dano situacijo(predvsem nežnejšega spola-zato je bil izbran cosmo).
@puma glede materializma sem samo poskusil dati neke vrste kritiko na današnjo družbo, ki se veselo peha za materialnimi dobrinami. Priznam, ko sem bil majhen je bilo bistvo R. dne darilo(mislim, da je bilo večini), vendar danes mi to ne predstavlja več.
"Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno."
LP
@puma glede materializma sem samo poskusil dati neke vrste kritiko na današnjo družbo, ki se veselo peha za materialnimi dobrinami. Priznam, ko sem bil majhen je bilo bistvo R. dne darilo(mislim, da je bilo večini), vendar danes mi to ne predstavlja več.
"Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno."
LP
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
^^ če ti nekdo doma izpeče pecivo in ti noče voščit praznih rok, to meni ni materializem ...
... in ne vem ali dojemaš, da imamo ljudje različne poglede in dojemanja na dogodke ... probaj ne bit tako zategnjen, ker s tem samo mučiš ljudi okrog sebe.
... in ne vem ali dojemaš, da imamo ljudje različne poglede in dojemanja na dogodke ... probaj ne bit tako zategnjen, ker s tem samo mučiš ljudi okrog sebe.
- bla_bla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2009
Prvo kot prvo ni bilo samo pecivo... ampak pustiva to. Drugo vem, da imamo ljudje različne poglede in ZATO sem se odločil odpreti temo na cosmopolitanu, da vidim odzive še drugih ljudi, ker se zavedam, da nimamo ljudje enakega pogleda na neko situacijo. Če po tvojem mnenju nebi dojemal tega potem nebi odpiral te teme, ampak bi lajdral svoje prepričanje še naprej, se ti ne zdi?
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
mia_mia napisal/-a:Se men samo zdi ali so v uporabi dvojna merila?
bljah...
Ne, niso. Pač pa to postaja vse prepogost izgovor tukaj, da se lahko kontrira bilokateri temi oz. 'graja' forumašice.
Every rose has its thorn
- ališa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
tudi jaz bi bila užaljena, če bi imela fanta, ki bi živel le kakšen kilometer stran in si ne bi vzel toliko časa, da bi mi prišel osebno voščit! ...razumela pa bi če bi v mesič napisu da se opravičuje ker danes ne bo prišel zaradi tehtnih razlogov!!!! no uglawnem takšno je moje mnenje!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]