Dekle hoče pavzo v vezi? izgovor za konec? Mnenja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Podčrtano se meni zdi isto..torej, kje je ta "razlika"? Mimogrede, ne zameri, sam moram vprašat: si res sploh bil v zvezi s to deklino?Fantin napisal/-a:claire napisal/-a:^^ a mi ti hočeš reči, da si hodil s punco, brez da bi imel kakršnakoli čustva do nje, ali da si si vzel čas jo spoznati in jo potem vzljubil in nato začel vezo?
Slednje. S to razliko, da je nisem vzljubil.
In sploh - kaj ma to veze s "pavzo" v razmerju?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
no, da nadaljujem z nasvetom, po tistem vajinem sms-u:
svetujem da slediš fantinovemu nasvetu in dodajam, da v vmesnem času na veliko flirtaš, spoznaš kako novo bejbo in si z njo 'olajšaš dušo' in se potem, ko/če bo punca blagovolila pritisnit play again v vajinem razmerju odločiš al boš ostal z njo al pa šel naprej s kako drugo. če bo pa zaradi tvojih aktivnosti med pavzo kaj težila ji pa lahko pokažeš horusovo utemeljitev pauze.
predvidevam, da jo imaš rad, zato ti bo čakanje na konec izpitnega obdobja verjetno zelo mučno(kar je lahko tudi konec septembra šele), in boš imel uničeno poletje. še en razlog več, da prevzameš aktivno vlogo v svojem življenju in ne čakaš, kaj bodo gospa povedali.
svetujem da slediš fantinovemu nasvetu in dodajam, da v vmesnem času na veliko flirtaš, spoznaš kako novo bejbo in si z njo 'olajšaš dušo' in se potem, ko/če bo punca blagovolila pritisnit play again v vajinem razmerju odločiš al boš ostal z njo al pa šel naprej s kako drugo. če bo pa zaradi tvojih aktivnosti med pavzo kaj težila ji pa lahko pokažeš horusovo utemeljitev pauze.
predvidevam, da jo imaš rad, zato ti bo čakanje na konec izpitnega obdobja verjetno zelo mučno(kar je lahko tudi konec septembra šele), in boš imel uničeno poletje. še en razlog več, da prevzameš aktivno vlogo v svojem življenju in ne čakaš, kaj bodo gospa povedali.
- uporabnik123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2010
Gre se zato, da jo imam res noro rad. Zato res nevem, ali jo naj še povabim na pogovor, ker sma po zadnjem sms-u popolnoma prekinila stike. Nevem je to pravi korak, ali si bo mislila da ji težim? Resnično mi ne gre v glavo, kako se lahko situacija tako hitro obrne. Vem, da še par tednov nazaj je bila zelo navezana name,vsaj po občutkih sodeč, mislim da se nisem motil. Zatorej res nevem, ali ji naj še pišem, oziroma zakaj mi v sms-u ni vsaj napisala da je konec, ne pa da neve kako dolgo bo tole trajalo:S
Torej je povabilo na pogovor pravi korak, ali je ta korak čakanje, oziroma je to čakanje dejansko konec in se neboma več slišala. Je možno, da pač sem mogoče celo neka rezerva? :S
Torej je povabilo na pogovor pravi korak, ali je ta korak čakanje, oziroma je to čakanje dejansko konec in se neboma več slišala. Je možno, da pač sem mogoče celo neka rezerva? :S
- Eugene
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 4. 2010
- Kraj: Rimska cesta
Dioniz napisal/-a:...da hoče na nežn način končat s tabo in, da tista "knjižnica" ni samo knjižnica...
uporabnik123 napisal/-a:...sploh pa mi to naredi 3 tedne po tem ,ko jo predstavim doma...
Kako se je kaj razumela z očetom?
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- tachika93
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2009
Jaz če se mam za učit, potem fantu pač povem: Lej, ta tedn se bova mal manj slišala in videla, žal mi je, ampak ta izpit je res pomemben in se morm naučit,... Ne pa pavzo naredit. Pomoje je to sam izgovor, da se te reši za nedoločen čas. Nevem, ampak zarad izpita se ne nardi pavze (itak pa pr meni pavze ne obstajajo - lahko sva par ali ne, vmesnega stanja ni.)
Pusti jo pri miru, saj boš s tem, ko ji boš težil izgubil vso samospoštovanje. Če se slučajno izkaže, da je bila pavza res zaradi učenja, potem se sam odloči ali boš tok poteptal svoj ponos in še hodu za njo, ali jo boš enostavno tako hladnokrvno zavrnil, kor je ona sedaj tebe.
Sploh pa, a ona misli tebi vsakič, ko bo imela malo več dela v šoli dat pavzo? Te pavze so res kr neki.
Pusti jo pri miru, saj boš s tem, ko ji boš težil izgubil vso samospoštovanje. Če se slučajno izkaže, da je bila pavza res zaradi učenja, potem se sam odloči ali boš tok poteptal svoj ponos in še hodu za njo, ali jo boš enostavno tako hladnokrvno zavrnil, kor je ona sedaj tebe.
Sploh pa, a ona misli tebi vsakič, ko bo imela malo več dela v šoli dat pavzo? Te pavze so res kr neki.
-
abstraktna - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
pavza zarad faksa? pol bi mogla jaz svojga pustit vsake 7 tednov glede na to da sem bolonjc in vse delam sproti.
razumem da je živčna in napeta zarad faksa, ampak to neb smel tko drastično vplivat na zvezo. daj ji vedt da na faksu ima še drugi in tretji rok če ji ne uspe, pri tebi pa le enega. če reče da prav, potem čimprej stran, ker vidiš da ni ravno najbolj zanesljiv človek na svetu. ker roko na srce, izpiti res niso največja prepreka v življenju ane
razumem da je živčna in napeta zarad faksa, ampak to neb smel tko drastično vplivat na zvezo. daj ji vedt da na faksu ima še drugi in tretji rok če ji ne uspe, pri tebi pa le enega. če reče da prav, potem čimprej stran, ker vidiš da ni ravno najbolj zanesljiv človek na svetu. ker roko na srce, izpiti res niso največja prepreka v življenju ane

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov