Dekle hoče pavzo v vezi? izgovor za konec? Mnenja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
men se tud zdi, da je to pač prikrit konec. sam js bi jo vseen za foro vprašala, če to zdaj pomen, da se tud z drugimi videvata v tem času al da sta sam vi2 na pause do konca izpitov? pač ker če je ženski vseen če se ti dobivaš tud z drugimi, pol veš, da ji neki fejst do tebe ne more bit.. 

- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Mahagonij napisal/-a:Jap. Ce se imas za ucit reces, da se ne bosta dobivala, ne pa, da rabis pavzo v razmerju.
očitno eni tipi tako težijo, da rabiš pavzo

Namreč, če ta tip tako nujno potrebuje njeno pozornost, da ga moti, ko ima ona na prvem mestu izpite, ji s tem, da zdaj končata dela veliko uslugo.
- uporabnik123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2010
Hm. No naj povem ,da ji nikakor nisem težil oziroma ji skoz sedel na ovratniku. včasih mi je celo dejala, da bi lahko bila več časa skupaj. Hm zanimivo je ne , sploh pa mi to naredi 3 tedne po tem ,ko jo predstavim doma. Res nevem kaj naj si mislim, glede na to, da ni prej popolnoma nič rekla, kr naenkrat pa tole. Slišala sma se še po sms-su, kjer mi je napisala da me ima še vedno rada, da me ni imela namena prizadet ne mojih staršev, ampak da se slišiva kdaj kasneje?
Nevem imam tak občutek da je to konec? Zdi se mi da sem nekaj spregledal, ali pa da si mi ne upa nečesa povedati, res nevem. Ker mislim, da po 7 mesecih, si zaslužiš vsaj konkreten pogovor o tem, ne pa kar tako kot strela z jasnega?

-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ za prekinitev zveze ne rabiš nobenih težkih razlogov. in tudi koristijo ne. je že res, da je lepo, če se nekomu pove kaj in kako, ni pa to nuja.
pavza je pa (kot so dejali že pred mano), konec razmerja. to je samo odraz tega, da oseba ki hoče pavzo, ne upa prekiniti in je to izhod, kjer je krasen argument "potrebujem čas". eno veliko sranje.
pavza je pa (kot so dejali že pred mano), konec razmerja. to je samo odraz tega, da oseba ki hoče pavzo, ne upa prekiniti in je to izhod, kjer je krasen argument "potrebujem čas". eno veliko sranje.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
claire napisal/-a:to je samo odraz tega, da oseba ki hoče pavzo, ne upa prekiniti in je to izhod, kjer je krasen argument "potrebujem čas". eno veliko sranje.
Ne bi se čisto strinjal. Tudi jaz sem spoznal punco, do katere z moje strani ni bilo iskrice. Sebi sem dal čas, da bi jo morda čez čas vzljubil, pa to ni nikakor pomenilo izhod.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ a mi ti hočeš reči, da si hodil s punco, brez da bi imel kakršnakoli čustva do nje, ali da si si vzel čas jo spoznati in jo potem vzljubil in nato začel vezo?
ker je med enim in drugim ogromna razlika. in dvomim da punca po 7ih mesecih veze hoče pavzo da bi vzljubila svojega fanta.
ker je med enim in drugim ogromna razlika. in dvomim da punca po 7ih mesecih veze hoče pavzo da bi vzljubila svojega fanta.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov