Dekle hoče pavzo v vezi? izgovor za konec? Mnenja?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 27. Jun. 2010 14:32

Eni se morajo učit - punca o kateri teče debata, eni morajo delat - od marjancex tip, drugi pa težijo kako so osamljeni, ker partner za njih nima časa. Pa spravte se še sami k delu.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Jun. 2010 14:51

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Jun. 2010 14:55

Jap. Ce se imas za ucit reces, da se ne bosta dobivala, ne pa, da rabis pavzo v razmerju.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 27. Jun. 2010 14:55

men se tud zdi, da je to pač prikrit konec. sam js bi jo vseen za foro vprašala, če to zdaj pomen, da se tud z drugimi videvata v tem času al da sta sam vi2 na pause do konca izpitov? pač ker če je ženski vseen če se ti dobivaš tud z drugimi, pol veš, da ji neki fejst do tebe ne more bit.. :?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Jun. 2010 15:12

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 27. Jun. 2010 15:15

horus s tem se pa žal ne strinjam. zdi se mi, da se mora vsak par o teh 'samoumevnih' stvareh sam pogovorit.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Jun. 2010 15:17

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Jun. 2010 15:40

Jap. Pavza je babja pogruntavscina kako tipa pustit, brez jajc za to.
Zadnjič spremenil Mahagonij, dne 27. Jun. 2010 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 27. Jun. 2010 15:40

Mahagonij napisal/-a:Jap. Ce se imas za ucit reces, da se ne bosta dobivala, ne pa, da rabis pavzo v razmerju.

očitno eni tipi tako težijo, da rabiš pavzo :D ... in verjetno je bolje, če kar sedaj tudi zaključita.
Namreč, če ta tip tako nujno potrebuje njeno pozornost, da ga moti, ko ima ona na prvem mestu izpite, ji s tem, da zdaj končata dela veliko uslugo.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 27. Jun. 2010 16:53

Meni je tudi malo čuden izraz pavza. Zakaj pavza? Razumem, da ji tip malo preveč teži in bi rada malo več časa zase, ampak to ni pavza.
uporabnik123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a uporabnik123 » 27. Jun. 2010 18:04

Hm. No naj povem ,da ji nikakor nisem težil oziroma ji skoz sedel na ovratniku. včasih mi je celo dejala, da bi lahko bila več časa skupaj. Hm zanimivo je ne , sploh pa mi to naredi 3 tedne po tem ,ko jo predstavim doma. Res nevem kaj naj si mislim, glede na to, da ni prej popolnoma nič rekla, kr naenkrat pa tole. Slišala sma se še po sms-su, kjer mi je napisala da me ima še vedno rada, da me ni imela namena prizadet ne mojih staršev, ampak da se slišiva kdaj kasneje? :? Nevem imam tak občutek da je to konec? Zdi se mi da sem nekaj spregledal, ali pa da si mi ne upa nečesa povedati, res nevem. Ker mislim, da po 7 mesecih, si zaslužiš vsaj konkreten pogovor o tem, ne pa kar tako kot strela z jasnega?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Jun. 2010 21:49

^^ za prekinitev zveze ne rabiš nobenih težkih razlogov. in tudi koristijo ne. je že res, da je lepo, če se nekomu pove kaj in kako, ni pa to nuja.

pavza je pa (kot so dejali že pred mano), konec razmerja. to je samo odraz tega, da oseba ki hoče pavzo, ne upa prekiniti in je to izhod, kjer je krasen argument "potrebujem čas". eno veliko sranje.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 27. Jun. 2010 22:24

claire napisal/-a:to je samo odraz tega, da oseba ki hoče pavzo, ne upa prekiniti in je to izhod, kjer je krasen argument "potrebujem čas". eno veliko sranje.

Ne bi se čisto strinjal. Tudi jaz sem spoznal punco, do katere z moje strani ni bilo iskrice. Sebi sem dal čas, da bi jo morda čez čas vzljubil, pa to ni nikakor pomenilo izhod.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Jun. 2010 22:30

^^ a mi ti hočeš reči, da si hodil s punco, brez da bi imel kakršnakoli čustva do nje, ali da si si vzel čas jo spoznati in jo potem vzljubil in nato začel vezo?

ker je med enim in drugim ogromna razlika. in dvomim da punca po 7ih mesecih veze hoče pavzo da bi vzljubila svojega fanta.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 27. Jun. 2010 22:43

claire napisal/-a:^^ a mi ti hočeš reči, da si hodil s punco, brez da bi imel kakršnakoli čustva do nje, ali da si si vzel čas jo spoznati in jo potem vzljubil in nato začel vezo?

Slednje. S to razliko, da je nisem vzljubil.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov