darila bivših partnerjev

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 21. Sep. 2008 14:13

Pr men ni blo nč uporabnga...razni pliškoti, njegove slikce( zgleda je mislu da mi je tolk ušeč) :lol: , pismčka, nekaj časa sm obdržala samo tisto njegovo pismce, v katerem je jokcal pa pisal o tem kaj vse si je on z mano predstavljal, kako me ima še vedno rad, kako sm ga lahko pustila in šla z drugim...bla bla bla :) obdržala sm ga pa zato, da sm ga brala in se zravn na vs glas smejala in bla vsa srečna ker sm dojela da je končno odpeketal stran :D
Live your life like you want
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 21. Sep. 2008 14:25

js bom pa tkole rekla..

-slike na steni sm vse dol dala, eno mam njegovo še v okvirju, sam je tko umetniško narjena, da bo kr tam ostala...res je nek posebnga ta slikca..
-vse vrtnce k mi jih je dau mam še vedno obešene po stenah in bodo tam tut ostale..vsaj malo poživi sobo in prou luškano je..
-jopco k sm dubla za brzdej bom še naprej nosila, nwm zakaj da bi jo stran vrgla (js sm njega včer vidla v majčki k sm mu jo js kupla :D )
-pliškoti so pa tut še zmer pr postli, na dosegu rok, da k sm žalostna da jih loh k seb stisnm.. ;)

nimam razloga da bi vse to stran vrgla..res ne.. kr sva ostala tut najbolša kolega in ga nimam namena zbrisat iz mojga lajfa..
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T » 21. Sep. 2008 14:31

Večino stvari sem dala proč. Slike (takšne ko sva gor samo midva objeta) sem zbrisala, ostale so bile pa posnete itk bolj na kakem izletu z družbo, pikniku in so ostale na compu (bolj spomin na kompletno družbo), pliškotov mi ni nikol dal, nakit se vrgla stran (zadeve iz štantov), od oblačil pa so bolj uporabne stvari (šport) in jih nisem dala stran.
Men je tako bolj, ker tud men ne paše, da bi pr mojmu vidla ful osebne stvari, k mu jih je dala bivša.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 21. Sep. 2008 14:40

V novem stanvanju nimam ene stvari, ki bi bila povezana z katerimkoli bivšim fantom. Precej stvari sem se znebila, takoj ko sem nehala s fanti (parfum podarila, cunje podarila, itd), slike pa nakit so ostali v moji stari sobi pri starših.

Ravnokar sem se spomnila, da imam vseeno ene par cdjev v avtu, kateri mi je bivši posnel pa še to samo zato, ker sem takrat, ko sem čistila vse, pozabila na njih, sedaj sem pa prelena, da bi tisti moment, ko se spomnim, šla dol v garažo pa jih vrgla v smeti :lach:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 21. Sep. 2008 14:44

KristinĆk napisal/-a:
-slike na steni sm vse dol dala, eno mam njegovo še v okvirju, sam je tko umetniško narjena, da bo kr tam ostala...res je nek posebnga ta slikca..

Hm ta je meu mau čudna... Jst pa ne bi mela slike bivšega uokvirjene, ne glede na to kok umetniško je narjena... :)

Jaz tut nisem mela nič posebnega, en plišast povšter sem razrezala :oops: in vrgla, slikce sm mela samo na računalniku pa sem jih zbrisala, njegovo glasbo sem mela tut na računalniku pa sem jo zapekla na dva DVDja (če mi bo slučajno še kdaj sedlo njegov stil glasbe poslušat, čeprav dvomim).
Hvala bogu mi je podarjal raj kšne sladkarije, od katerih pa ni kj preveč dost ostal.

Mi je pa dal nov računalnik, no tega ne bom zavrgla. Čeprav se je že pokvaru vmes in sem mogla celotno notranjost kompa zamenat... Pa zdele pišem na tipkovnico in miško, ki mi ju je on kupil.. Itak če redno uporablaš neko stvar, ne pomislš, da je od njega :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 21. Sep. 2008 14:51

Jest mam nekaj stvari, tud kaj takega kot so kakšni pliškoti, ampak ne veliko, potem kakšne slike, ampak imam vse skrbno pospravljeno z razliko od mojega fanta :wall:
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 21. Sep. 2008 15:38

Nekje med množico cdjev imam zapečene neke slike, katere pa nič ne gledam - pa tudi, če se odločim kaj iz tistega časa dati razviti, to sigurno ne bo kaka taka slika, da bi imela kakršno koli povezavo z mojo bivšo. Imam tudi en cd neke skupine, ki mi je bla na prvi sluh všeč, pa mi potem ni bila več, pa je sedaj ta cd v bistvu neposlušljiv, tako da ga sploh ne bi pogrešal, če ga ne bi bilo. Niti ne vem kje točno je - najbrž med tistimi cdji, ki jih nikoli ne dam gor. Kaj drugega pa nimam (vsaj ne spomnim se, da bi imel).
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 21. Sep. 2008 15:51

hm.. najine skupne slike so v škatli na omari, in tm tud njegove osebne stvari ker jih nikol ni pršu iskat, js mu jih pa tud nisem odnesla ker sva full čudn končala.. [iz njegove strani..] Spraulene so pa sam zarad formalnosti (ker to niso moje stvari in takih stvari js ne morm stran zmetat..)

Pliško, ki mi ga je kupu je pa zravn postle na polički, k je full prisrčn.. :)
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 21. Sep. 2008 15:53

Ah, jaz sem njene stvari vse njej vrnu, kar sem pa pozabil, sem pa sproti, ko sem pospravljal, vrgel v smeti. Mogoče je le kje kaj ostalo med raznimi papirji (pa bo, ko najdem, zagotovo šlo v smeti).
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 21. Sep. 2008 16:05

Nič nisem vrgla v smeti. Če so bila darila uporabne stvari, jih itak uporabljam in niti ne razmišljam več, od kod so prišle. Pliškoti so na polici med ostalimi. Pisma so v omari poleg starih dnevnikov in drugih osebnih stvari.
Tudi pri njemu me ne motijo stvari od njegove bivše. Koneckoncev sta več kot 10 let živela skupaj tukaj, kjer zdaj živiva midva. Kaj naj - požge hišo do tal? :D :? Edino po kakem letu sva kupila nov jogi, ker je bil stari zanič. Nikoli pa nisem razmišljala o tem, da je ona gor spala.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 21. Sep. 2008 16:08

ah, moj biuši, mi pa ni nič podariu :D res pa je , da sva bila tudi samo 2 meseca skupej ... in me to ni nič motilo, še manj pa me je motilo ob koncu najine zveze. Najbrš bi stvari, ki bi jih dobila od njega takrat, vrgla v smeti ali pa komu podarila, doma jih definitivno ne bi imela.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 21. Sep. 2008 16:21

ce mi je kaksna stvar bila posebej vsec, sem jo zadrzala, brez zvezne stvari sem pa vrgla v smeti...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 21. Sep. 2008 17:08

Pontifex Maximus napisal/-a:Ah, jaz sem njene stvari vse njej vrnu, kar sem pa pozabil, sem pa sproti, ko sem pospravljal, vrgel v smeti. Mogoče je le kje kaj ostalo med raznimi papirji (pa bo, ko najdem, zagotovo šlo v smeti).

Zakaj bi šlo pa v smeti? Meni je pomembno, da jaz ne vidim.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 21. Sep. 2008 17:10

Ja zato, ker je to šara. :cool:
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 4. 2008