darila bivših partnerjev

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 21. Sep. 2008 10:44

Ko sem brala temo o napisih za zapestnice se mi je porajala ta ideja..ker imam tudi sama še podobno situacijo..

Kaj ste storile z darili oziroma stvarmi bivših fantov?

Midva sva bila skupaj skoraj 7 let, tako da se je zadev kar nabralo :) Od čisto praktičnih do kakih malo manj uporabnih, ampak vseeno lepih (ker je oblikovalec mi je veliko stvari naredil), pa tudi do stvari, ki sva jih vbistvu skupaj izbrala ali kupila. Kar naenkrat sem se vbistvu zavedala, da imam zelo malo popolnoma svojih stvari (ker tudi ko sem recimo kupovala stvari za sobo, je bil pogosto zraven, ali pa mi je kasneje kaj prinesel, kar sem si prej ogledovala). Skratka zadeva je zelo neprijetna, ko pride na obisk zdajšnji fant in se znajde v prostoru, ki je vbistvu sestavljen samo iz spominov. Vsekakor bi bilo meni tudi zelo čudno, če bi on v sobi imel stvari bivše punce, ali pa bi npr. nosil prstan, ki mu ga je ona podarila..

No ko sem tako prebirala stvari, sem se odločila, da take uporabne zadeve, ki jih uporabljam vsakdan (parfumi, oblačila..), preprosto obdržim in pozabim od kod so prišle. Vse ostalo, razne njegove izdelke in risbe pa sem snela, zapakirala v škatlo in pospravila v omaro. Enostavno mi je bilo škoda zavreči nekaj, v kar je bilo vloženega veliko truda. Malenkosti, ki sva jih hranila za spomin (karte s koncertov ipd.) sem pa vrgla vstran.

Kam pa so romali ostanki vaših zvez?
Houd de wereld tegen
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 21. Sep. 2008 10:58

v škatlo, lopato v prtljaznik, izkopati jamo, dati škatlo noter in zasuti.

Njabolj učinkovita stvar. Daš zemlji, zemlja predela in "vse gre", ker mora it.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 21. Sep. 2008 11:17

eh, slike so na varnem, medvedkov nisem nikoli marala, zato mi jih je kupil zelo malo, nakita njegovega več ne nosim, kakšno oblačilo še vedno. Jaz imam to v eni škatli oz. nakit med nakitom, obleke pri oblekah, knjige s knjigami.
Pač daril nikoli ne mečem stran, slik ne uničujem. To je del moje zgodovine, pač jebiga, če sva šla narazen. Zakaj bi romale adidaske v smeti, če mi jih je on kupu? Pa tudi ne razlagam vsakemu tipu, ki ga dam pripeljem: Veš tole mi je pa bivši kupu.

sej pravim, to je moja zgodovina. Je pa res, da mene pogled na njegove stvari ne boli. Mogoče zato nisem nič vrgla stran.
Enako bi bilo, če bi zmetala stran vse stvari, ki mi jih je kupila kolegica, s katero več ne govorim. Neumnost.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 21. Sep. 2008 11:26

jz mam use še lepo na policah, na steni, v omari in na sebi..pač ne mečem stran..in tisto kar mi ni nevem koliko pri srcu mam v škatli pospravljeno kar mi je pa ušeč pa nosim...nevem zakaj bi se mogl znabit darilc od bivših partnerjev..mi je prov lepo kdaj pogledat kšno darilce in mal lepe spomine obujat..kar pa ne pomeni d jih nism prebolela.. :razz:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 21. Sep. 2008 11:36

v glavnem stvari, ki so mi všeč še vedno nosim (nakit, parfumi, kakšen kos obleke). se mi pa ne zdi to nič takega, pač so mi všeč. je pa dejstvo, da ne bom lih novemu partnerju šla razlagat, od kje prihajajo. tut od njega pričakujem isto :D

tudi po sobi mam še vedno veliko pliškotov, ki so darila bivših. pa mi včasih prikličejo kak lep spomin, česa več pa na tem ni...
Uporabniški avatar
*lunca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008
Kraj: Somewhere Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *lunca* » 21. Sep. 2008 12:05

jst nobenih stvari ne mečm stran...tut jst mam nekatere stvari pospravlene v škatli v omari,nekatere stvari mam pa še vedno na policah....vse stvari mi neki pomenjo in so del moje zgodovine in jih zato nimam namena vršt v smeti.stvari k mam na policah so pač pliškoti,kkšni prfumi itd. in fantu ne razlagam od koga sm jh dobila on pa tut ne sprašuje za vsazga pliškota,prfum...posebi kje sm ga dubla...je pa res da so to taki pliškoti na kerih pač npr ne piše I love you in podobno...take stvari so v škatli in nj tm tut ostanejo..je pa lepo k kdaj odprem omaro in vidm tisto škatlo,jo potegnm vn in ma res vsaka stvar svojo zgodbo in se prou lepo nasmehnm ob njih!:)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 21. Sep. 2008 12:19

Večinoma vse še imam...
nakit nosim, ker mi je pač ful všeč in mi je znal kupiti točno to, kar mi je bilo všeč,
album z najinimi slikami je na polici med vsemi ostalimi, ne bom ga pobasala v eno škatlo in skrila na dno omare, to je pač del mene in moje preteklosti. nekaj pliškotov pa sem verjetno res vrgla stran, ampak do tega mi itak ni dosti... Cunje so mi pa povečini premajhne, haha :lol:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 21. Sep. 2008 12:28

Jest sm pospravla sam tiste stvari, ki me res izrecno nanj spomnejo, slike so šle vse v eno škatlo in pod pojstlo, vse njegove stvari, ki so ostale v eno veliko vrečo in lih tko pod pojstlo (bom vrjetn nesla v humano, če ne gre pa slej al prej v smeti), edin eno velko žirafo k v rokah drži srček z napisom I love you je šel pa v rejo k prjatlci k jo res nisem mogla gledat.

Take vsakdanje stvari kot so parfumi, kak nevtralen pliško ipd. so ostali.

No mam edino še šop posušenih rožic, ki sem jih dobivala in jih lih kar gledam in razmišljam kako bi jih v smeti zabrisala.

Še dobr, da nisva skupaj živela k bi verjetno rabla vse renovirat :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 21. Sep. 2008 12:34

Ne mečem stran. Slikice imam lepo spravljene v škatli, zraven spominske knjige, pisem prijateljic itd. Medota imam na vrhu omare... Saj ni treba nobenemu vedet, kdo mi ga je podaril. Je pa res, da nisem na nobenega bivšega jezna... Sem jih prebolela in sem z njimi v prijateljskih odnosih ali pa jih sploh ne vidim več... tako da mi ni treba ravno uničevat njihovih darilc. :) Bi se pa verjetno znebila kakšnega darilca od bivšega, če bi tega bivšega sovražila in če bi bilo to darilo podarjeno s slabim namenom... kar pa ni ravno zelo verjetno (da potrkam). :)
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 21. Sep. 2008 12:53

jaz nisem nič vrgla vstran... vse mam od vseh bivših... slike mam tudi normalno v albumu,in album tam kje je bil ves čas... ne vidim razloga zakaj bi to zavrgla..
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 21. Sep. 2008 13:00

Me s frendico smo obredno zažgali nekaj slik.. :D

Medvedke, obeske za ključe, vazice, okvirje in podobno sem dala v omaro... Nekaj nakita še nosim, ker sem si ga ponavadi izbrala sama...

Prenosni radio sem dala sestri, dvd-je in cdje pa še uporabljam, ker priznam da ma zakon okus za musko. :wink:
addie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a addie » 21. Sep. 2008 13:23

Jaz sem samo slike stran zmetala, za kar mi je malo žal, ker imam iz tistega obdobja zdej bolj malo slik. Stran sem vrgla tudi neka pisma, ki mi jih je napisal, drugih stvari pa ne.
Tut moj bivši, s katerim sva bila skupaj 4 leta, še vedno nosi kak pulover, ki ga je dobil od mene, pa tut po sobi ima nekaj predmetov, ki sva jih skupaj kupila. Zgleda, da njegove punce nič ne moti.
Ne vem, zakaj bi metala nekaj stran, kar mi je podaril nekdo, ki mi je takrat veliko pomenil.
Če pa bi me nekdo grdo prizadel, pa dvomim, da bi tiste predmete hotela obdržati.
Še vedno imam na steni odrezke iz kina, ko sva s tazadnjim fantom šla prvič v kino. Ampak verjetno bo sčasoma romalo v koš. :D
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 21. Sep. 2008 13:24

Pliškoti so ostali tm kot so bli in me ne motijo... ostale uporabne stvari so tut tm kot so ble. Mp3 player je pa itak crknu, tko da je nekje v sobi.
Slike, pisemca, nakit, najin dnevnik in ostalo kramo sm dala v eno škatlo in v omaro.

Ponavad ne mečem nič stran, ker me recimo vsi njegovi pliškoti in ostale stvari ne spominjajo na njega, ampak so del moje sobe.. Tko da, pr men vse ostane. Iz sten grejo recimo samo slike.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 21. Sep. 2008 14:01

Hmmmm...mojga zdejšnga fanta je ful motlo, ker sm mela enga pliškota k mi ga je dal bivši...in sm ga stran zabrisala(pliškota).
Od enega bivšega, k sm bla pa nakonc vsa vesela da sva šla narazn, je šlo pa v koš za smeti oziroma kakšna pisemčka slikce in to je šlo v peč :D
Live your life like you want
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 21. Sep. 2008 14:06

Če gre za kakšne uporabne stvari, je neumno vreči vse stran ... Osebne stvari pa že (npr. pisma).

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov