darila bivših partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Trnovka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2007
- Kraj: Pod češnjo :)
*Meni je na začetku zveze podaril sončnico, ker je vedel, da so to moje najljubše rože ( kar naenkrat je pozvonilo pri vratih in tam je stal On, z rožo v rokah )- seveda je ovenela in romala v koš
*Napisal mi je pismo iz službe, ki še ga danes hranim
*Za rojstni dan mi je napisal pesem ( na srečo ne osladna v smislu: ljubim te, bodi vedno moja, ampak tako zabavno, ki se je rimala in se nanašala na njega, da se je grdo obnašal )- še vedno jo hranim
* Pustil mi je ogromno najinih slik, ki še jih vedno hranim ( ne na vidnem mestu, skrite so na rač., vendar se nikoli ne spomin, da bi jih gledala ali kakorkoli obujala spomine na naju- so pač za spomin )
* Še vedno hranim darilni bon za masažo, ki ga je sam naredil
* Imam njegovo sliko, na kateri je z velikansko bilko trave
* Kupil mi je prstan, ki pa sem ga na žalost izgubila ( še danes sem besna na sebe, zaradi tega )
...pa še kaj bi se verjetno našlo, da hranim....
*Napisal mi je pismo iz službe, ki še ga danes hranim
*Za rojstni dan mi je napisal pesem ( na srečo ne osladna v smislu: ljubim te, bodi vedno moja, ampak tako zabavno, ki se je rimala in se nanašala na njega, da se je grdo obnašal )- še vedno jo hranim
* Pustil mi je ogromno najinih slik, ki še jih vedno hranim ( ne na vidnem mestu, skrite so na rač., vendar se nikoli ne spomin, da bi jih gledala ali kakorkoli obujala spomine na naju- so pač za spomin )
* Še vedno hranim darilni bon za masažo, ki ga je sam naredil
* Imam njegovo sliko, na kateri je z velikansko bilko trave
* Kupil mi je prstan, ki pa sem ga na žalost izgubila ( še danes sem besna na sebe, zaradi tega )
...pa še kaj bi se verjetno našlo, da hranim....
-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
s prvim fantom sva si darila vrnila, seveda sva se zmenila, da bova obdržala, tisto, kar nama je najbolj pomembno... jz sem obdržala eno zapestnico, on pa poster in še nekaj. ironija pa je.... da sva po enem letu in pol ponovno skupaj. najine škatle z darili pa so še vedno nekje pospravljene... saj nam jih mame niso dovolile vreči proč in so jih spravile na varno...
drugi fant... v bistvu jz sem vse njegove stvari zmetala v smeti, on pa je moje obdržal... dejstvo je, da ga nočem nikoli več videt in še manj njegovih stvri
drugi fant... v bistvu jz sem vse njegove stvari zmetala v smeti, on pa je moje obdržal... dejstvo je, da ga nočem nikoli več videt in še manj njegovih stvri
A natural good vibration
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
ker imam v zdajšnem obdobju resnega fanta, ne bom naštevala njegovih daril...da pa vidimo bivše...v bistvu so bili vsi ful starejši od mene, ampak sem vseeno dobivala pliškote za vse priložnosti.mislim, da mi na čelu piše:ne trudi se, i love stuffed animals.. v glavnem , če ne drugega, moja psička je bila po vsakem koncu kao veze vesela novih igračk:D
-
valy_baly - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2008
Jaz sem večino obdržala( oblačila, čevlji, jakne, pliškoti, slike, nakit, pisma,..) Imel je dober okus oz. njegova sestra
Žal mi je le, ker sem izgubila prstan pred kratkim. To je njegovo edino darilo na katerega sem se čustveno navezala, ker mi predstavlja obdobje v katerem sem se marsikaj naučila.
Žal mi je le, ker sem izgubila prstan pred kratkim. To je njegovo edino darilo na katerega sem se čustveno navezala, ker mi predstavlja obdobje v katerem sem se marsikaj naučila.
Izkušnje so najboljša šola. Samo šolnina je zelo draga( Sartre)[/i]
-
BabyJane - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
jaz pa imam spomine od bivših fantov shranjene v veliki škatli, katero sem ravno pred kratkim spet odkrila med staro šaro. mi je bilo prav zabavno po vsem tem času spet videt vsebino in se smejat pocukranim in jokavim pismom. na koncu koncev pa vedno (v večini primerov) ostanejo lepi spomini na bivše.. (kljub vsemu).
-
Ann* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
ni blo neki zlo velik stvari o kerih bi se mogla odločat aj z njimi k sva nehala
piškote sm obdržala ..vstopnce in karte z koncertou pa smučanja pa tko sm zapakirala v eni mal večjo koverto
slik ni blo velik sam kar jih je blo so še na kompu nevem zakaj bi jih brisala
uhane nosm še kr ..zlo redko k jih nosm se sploh spomn d mi jih je on dau
in pa še prsančk k je res najlepši sam tega pa pač ne nosm ..mam ga u škatlci
piškote sm obdržala ..vstopnce in karte z koncertou pa smučanja pa tko sm zapakirala v eni mal večjo koverto
slik ni blo velik sam kar jih je blo so še na kompu nevem zakaj bi jih brisala
uhane nosm še kr ..zlo redko k jih nosm se sploh spomn d mi jih je on dau
in pa še prsančk k je res najlepši sam tega pa pač ne nosm ..mam ga u škatlci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov