darila bivših partnerjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Vse fotke mam na računalniku, v mapi, kamor pač shranjujem vse slike v nekem smiselnem kronološkem zaporedju. In bi mi blo blazno smešno, če bi Fotke 2003, 2004 in večina 2005 kar izginile. Kristus no, sej če se na nekaterih pojavi bivši še ni potrebe, da se delam, da teh let ni bilo. Sicer nisem teh slik pregledovala že ohoho časa, ampak nobenga ne motijo na compu in nikakršnega razloga nimam, da bi jih brisala.
Z njegovimi darili je pa tko; rož in šopkov nisem nikol sušila, ker mi suhe rože zgledajo izredno morbidno in že itak nisem nek fanatik rož (mene se ujame na milko, ne na vrtnico ). Plišasti me to you medvedki so zloženi na tvju skupaj s tistimi, ki sm jih dobila od atija za brzdej, maturo, božič ... Pisma, kartice in ostale drobnarije so pospravljene v škatli, ki že tudi neki let sameva v omari. Majčke, nogavičke, torba in ostale praktične stvari, ki mi jih je dal še vedno uporabljam in se niti ne spomnim več da so od njega oz ob cunji ne pomislim nanj. Niti ne razglašam mojemu: "Lej, to mi je pa bivši kupu", k ni nobene potrebe, da se on obremenjuje ali mi stvar ogromno pomeni, ali mi budi spomine ...
Je pa res, da sva se razšla brez zamer in težkih besed in sva še danes v precej rednih in prijateljskih stikih. Pač predstavlja kar precejšnji in pomemben del moje preteklosti in tega nikakor ne obžalujem oz poskušam zbrisati.
Z njegovimi darili je pa tko; rož in šopkov nisem nikol sušila, ker mi suhe rože zgledajo izredno morbidno in že itak nisem nek fanatik rož (mene se ujame na milko, ne na vrtnico ). Plišasti me to you medvedki so zloženi na tvju skupaj s tistimi, ki sm jih dobila od atija za brzdej, maturo, božič ... Pisma, kartice in ostale drobnarije so pospravljene v škatli, ki že tudi neki let sameva v omari. Majčke, nogavičke, torba in ostale praktične stvari, ki mi jih je dal še vedno uporabljam in se niti ne spomnim več da so od njega oz ob cunji ne pomislim nanj. Niti ne razglašam mojemu: "Lej, to mi je pa bivši kupu", k ni nobene potrebe, da se on obremenjuje ali mi stvar ogromno pomeni, ali mi budi spomine ...
Je pa res, da sva se razšla brez zamer in težkih besed in sva še danes v precej rednih in prijateljskih stikih. Pač predstavlja kar precejšnji in pomemben del moje preteklosti in tega nikakor ne obžalujem oz poskušam zbrisati.
-
Anja86 - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
Dobro vprašanje Pri meni sicer ni bilo tako veliko stvari, ampak večina sem pospravla in ne razmišljala o tem, kakšno sliko sem tudi raztrgala iz jeze Priznam pa, da sem mu večina stvari tudi vrnila (nisem taki tip osebe, da bi njegove stvari oz. vse kar bi me spominjalo nanj, obdržala). :S
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
njegova darila? v dveh letih jih ni bilo skoraj nic... dobila sem zapestnico..ki jo se sedaj nosim..sedanji me je enkrat vprasal s kaksnim namenom nosim to..pa sem mu lepo povedala, zato ker mi je vsec, in ne iz razloga, da bi se spominjala nanj.. pa en obesek za kljuce sem dobila, ki ga ze zdavnaj ni vec nikjer...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
od bivših nikol nism dobivala nekih daril, ker z nobenim nism bla tko zlo dolg....edin en obesek za ključe mam, k sm ga dala v rejo sestrci pa eno zapestino za ktero pa niti ne vem kje je.če bi mi kdo kupu kj za oblečt al pa čevlje ipd, bi verjetno to uporabljala še naprej, sej je brezveze d kr stran vržeš stvari k so uporabne.slike in te stvari pa daš v neko škatlo...tko k dela večina
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
_vampirk'ca napisal/-a:od bivših nikol nism dobivala nekih daril, ker z nobenim nism bla tko zlo dolg....edin en obesek za ključe mam, k sm ga dala v rejo sestrci pa eno zapestino za ktero pa niti ne vem kje je.če bi mi kdo kupu kj za oblečt al pa čevlje ipd, bi verjetno to uporabljala še naprej, sej je brezveze d kr stran vržeš stvari k so uporabne.slike in te stvari pa daš v neko škatlo...tko k dela večina
oz. niso ble neke resne zveze. Je blo bol tko
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
ma ja, tut...tist tri mesce nekak ni tolk dolg d bi bli kakšni razlogi za darila vmes
- Black Kitty
Prodala bi ga in si kej privoščila zase
Drugače imam od bivšega slike na cd-ju, ene stvari (pesemco, slike, igrače..) v posebni škatli, kjer piše datum začetka in koneca , obesek za ključe sem šele enkrat lansk let zamenjala, vibrator mi je pred dvema mescema crknil (torej je bil v uporabi skos), ena ful simpatična ovčka ostaja v moji sobi, plišasti kužek, ki mi je res velik pomenil v najini zvezi, sem pa tudi dala ven iz sobe. Zelo burna veza je bila, tako da sem dolgo rabila, da sem ga prebolela in sem v tistem času večino stvari pospravila, nekatere so ostale, druge so bile preveč uporabne
Če bi se z "zdejšnim" razšla kdaj, bi vse njegove stvari ostale.
Drugače imam od bivšega slike na cd-ju, ene stvari (pesemco, slike, igrače..) v posebni škatli, kjer piše datum začetka in koneca , obesek za ključe sem šele enkrat lansk let zamenjala, vibrator mi je pred dvema mescema crknil (torej je bil v uporabi skos), ena ful simpatična ovčka ostaja v moji sobi, plišasti kužek, ki mi je res velik pomenil v najini zvezi, sem pa tudi dala ven iz sobe. Zelo burna veza je bila, tako da sem dolgo rabila, da sem ga prebolela in sem v tistem času večino stvari pospravila, nekatere so ostale, druge so bile preveč uporabne
Če bi se z "zdejšnim" razšla kdaj, bi vse njegove stvari ostale.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Mimi_M napisal/-a:Hihi , jst sm dans bivšega srečala in videla, da ima po 3 letih, kar sva nehala, še vedno denarnico, ki so mu jo kupili moji starši enkrat za darilo, tega je ziher že več kot 5 let
hehe, jez imam še vedno obesek za ključe (na ključih od avta) črno ovčko z rdečim srčkom, ki sta mi jo kot novoletno darilo kupila starša prvega fanta - od tega je že ene 7 let
drugače pa odvisno kakšna so ta darila, zdele imam na sebi benettonovo pižamo, ki mi jo je kupil bivši... slike so povečini uničene (vsaj tiste kjer sva skupi gor)... Še album, v katerega sem vložila precej časa (in denarja ) je bil razcefran na prafaktorje v obdobju prebolevanja
pliškotov mi pa ni noben kupoval, hehe
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
jst recimo nakit k mi ga je dau,veselo nosim,...me nč več ne veže nanjga in mi ni panike nosit sploh...amm likalnik za lase sm podarila sestrični stari 6let,ker je biu bedn in bo za njo čist ok:) sm si sama kupila kvalitetnejšega..zdejle k premlevam,sm ugotovila d v skorej 4 letni vezi niti nism dobila neki daril..aja pa eno skrinjico za nakit,kjer mam spravlene ene osebne stvari not...pa svileno ruto k mi je tud fajn in mi je ni panike nost...tko d kar se mi zdi fajn,nosm uporablam...kar mi pa ni več ušeč in zame ni uporabno oz.ne pride v poštev pa raj podarim naprej nekomu k mislm d mu bo,ker me itaq ne veže več nič na te stvari d bi mi blo težko.
Free your mind...
-
Natashaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
Od prejšnjega niti nisem dobila dosti daril..Tiste slike sem zbrisala iz računalnika,plišaste igračke mislim,da sem stran vrgla-no vsaj nikjer jih več ni..prstane še imam-ampak jih ne nosim,ker mi niso všeč,en mi je pa itak prevelik, vstopnice,kino karte so pa tudi že zdavnaj v košu..Tako da v moji sobi ni ničesar več kar bi me spominjalo na bivšega in sem vesela da je tako
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]