Današnji časi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 05. Nov. 2009 16:41

Mahagonij napisal/-a:Ženske večinoma iščejo nekoga, ki jim bo kril rit, če bo šlo kej narobe.

kaj, ko bi raje povedal, kaj moški iščejo ... no razen, če si se igral salome in je to tvoje žensko stališče :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 06. Jun. 2010 8:26

ne bom odpirala nove teme, ker gre sam za eno vsesplošno vprašanje :D

A je to dandanes že o.k. (mogoče je mene čas povozu), da greš že isti teden, ko začneš zvezo in si noro, noro zaljubljen..h fantu domov in tam že spiš? Zanima me zato, ker kaj takega nism še slišala...očitno pa je v praksi moje cimre (??) razsvetlite me :idea:
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2010
Kraj: domzale

Neprebrana objavaNapisal/-a urska.pavlic » 06. Jun. 2010 8:33

men je to že mal prekmal.jaz sem počakala par mesecev, zato ker sem komaj spoznala osebo, ane! če govorimo v enem tednu. se pač ne prepustim tok hitro če ga nepoznam. to sem jaz. :o
zvezdica
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 06. Jun. 2010 8:38

če gre za "obisk" v smislu da fant živi sam ali je sam doma in greš tja spat (sexat, kakorkoli), je to pač odvisno od človeka, eni za to pač ne rabijo nekega časa.. :D če pa gre za obisk v smislu spoznavanja staršev in potem spanja tam pa sem absolutno proti, ni mi do tega da bi en teden spoznala starše, drugi teden pa ugotovila, da vseeno nisem tako noro zaljubljena in bi šlo vse nekam .. potem najbrž pozna veliko staršev ;)
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2010
Kraj: domzale

Neprebrana objavaNapisal/-a urska.pavlic » 06. Jun. 2010 8:43

ally se strinjam s tabo. maš tud prav kakor sam želi zame bi blo oboje prekmal.ampak vsak zase ze ve kaj bo naredil da bo prav
zvezdica
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 06. Jun. 2010 9:27

Ja gre za spanje doma..v hiši, kjer bivajo starši...brati/sestre..all inclusive :roll:
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 06. Jun. 2010 10:20

No ja, to se (meni osebno) zdi prehitro, ampak je vse odvisno od posameznika oz. para. Jaz sem k bivšemu šla domov že dokaj hitro, mislim da po ene dveh tednih, ampak sem bila takrat še mlada (18 let), on je bil moj prvi fant, s katerim je kazalo, da bo nekaj resnega in me je hitro predstavil svojim staršem. Danes tega več ne bi naredila, ker si rada dam čas glede spoznavanja s starši, ostalo pa lahko pride že prej na vrsto, če sva oba neučakana. :D
Kar pa se tiče tega, kaj punce pričakujemo od fanta... isto se me sprašujemo za vas fante. :) Posploševanje je grda stvar, jaz pravim, da sem raje srečno samska kot nesrečno vezana. Do zdaj sem bila že dvakrat razočarana, čeprav je pri tazadnjem kazalo, da ima z mano resne namene, a se je potem izkazalo, da v bistvu še vedno ne ve (pri 29) kaj si sploh želi. :roll:
Je pa pač tako, da je ljubezen oz. iskanje (bom raje rekla odkrivanje) taprave osebe, ki nam ustreza, ena sama loterija. Če se ne odpreš in ne pokažeš svojih čustev, tudi ne moreš vedeti ali bi se lahko kaj razvilo iz odnosa in pričakovati, da pa bo fant tisti, ki bo prvi postavil na pladenj svoja čustva in želje. V iskanju ljubezni je pač treba biti pripravljen na vse, a če ne poskusiš, ne moreš vedeti kaj zamujaš...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Jun. 2010 11:39

Mah, pri meni je ful različno. Moj prvi fant je pri meni prvič prespal po več kot pol leta. Predstavila sem ga pa že po kakšnem mesecu, ker se mi konec koncem ne zdi nič takega, če starši vedo, da imam fanta, njim pa tudi ne. Nihče ni na podlagi tega pričel planirat poroke, so pa pač vedeli, s kom sem, kar se mi zdi pri 18ih letih nekako normalno.

Pri naslednjem sem očitno nekje deep down inside vedela, da iz tega ne bo nič, ker si sploh nisem mogla predstavljat, da bi ga povabila k sebi domov.

Pri zdajšnjem so se pa stvari odvijale zelo hitro. Sploh ne vem, kako hitro je pri meni prespal, ampak bi rekla, da že po par tednih. Zaenkrat dobro kaže :)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 06. Jun. 2010 11:46

dobr...sam da še en teden nisi skupaj...pa že par dni zapored tam spiš..v pričo cele familije? eno je da te fant predstavi familiji..ne pa da še isti dan s kufri prideš :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Jun. 2010 11:52

Saj nisem napisala, da se mi zdi to pametno. :)
Meni se že itak zdi malo smešno, da se človek kar preseli k fantu/punci in hodi domov samo še cunje prat (ali pa še to ne). Po enem tednu ali po pol leta, isti šmorn.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 06. Jun. 2010 11:59

kaj pa veš lara, mogoče sta pa že ko sta se zagledala, vedela, da je to to in da bo forever and for always :D

mah če fant živi sam, ne vidim problema zakaj se ne bi kaj takega počelo. oz kakor se pač dva v razmerju dogovorita. v kolikor je vpletena družina bi bila vsaj jaz osebno bolj previdna in bi se v to podala kasneje. ampak so družine zelo različne. pri nekaterih je čist ok, če prpeleš nekoga domov, sexaš s to osebo celo noč in zjutri majo skupi zajtrk :lol: mene osebno bi verjetno pobralo od neprijetnosti... ampak 100 ljudi 100 čudi :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov