Današnji časi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 26. Avg. 2006 18:52

kaj pričakujemo?.... preveč :D ... ej če ti danes začnem naštevat, ne bom ju3 končala :P ..... mogoče nekaj ključnih točk:
*varnost
*antivaranje
*izkazovanje ljubezni z besedami in dejanji
*pospravljanje za sabo (če dobiš takega ki zna kuhat, likat, prat, je to že kot da bi na loteriji zadel)...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 26. Avg. 2006 21:08

prčakujemo, da se bomo mele lepo z nekom, da ne bo laži in varanja, rabmo se počutit varne ob nekom... pač same lepe stvari :D izkazovanje ljubezni na nematerialen način, ker se nas pač ne da kupit... rabmo ljubezen :)
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lil' me » 27. Avg. 2006 7:04

Hmm uglaunm da se mam lepo z njim,..če je pa resna zveza pa varnost, kšna pozornost da vidm da mu ni vseen in zaupanje.Brez tega nimam nč. :)
Only God can judge me.
Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 27. Avg. 2006 10:56

V prvi vrsti pričakujem zaupanje, zvestobo in brezpogojno ljubezen. Nekakšen občutek predanosti in varnosti ter zaupanje iz obeh strani. Tudi ljubezen ni sestavljena le iz zaljubljenosti in lepih trenutkov. Zato pričakujem, da mi stoji ob strani tudi v težkih in manj lepih trenutkih. Pomembno pa je tudi, da si vedno poveš kar si misliš ali kar te teži - če te v zvezi kaj moti ali imaš kakršnekoli probleme.
Preteklost je težko pozabiti ali preboleti, a najhuje je, da je ne moremo spremeniti. Le verjeti moraš in ne obupati. Vsi smo si različni in k sreči ne enaki. Pusti si čas in živi za sedanjosti.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 28. Avg. 2006 8:12

Jest od svojga pričakujem, da mi bo zaupal, da me bo mel rad in me spoštoval, da bo iskren do mene, predvsem pa da se ob njem počutm varno...
Za dežjem vedno posije sonce!!
anchy219
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a anchy219 » 28. Avg. 2006 21:07

js pricakujem da bo fant, moz... vedno ob meni u dobru i zlu
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 29. Avg. 2006 7:33

Oh, današnji časi so vedno bolj čudni tko, da ni dobro preveč pričakovat, ker si potem lahko razočaran.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 29. Avg. 2006 9:37

Tako kot je Migrena rekla...v današnjih časih ni dobro razmišlat naprej...sej nikoli ne veš kaj te še čaka...ja lepo je pa sanjat, da bi bilo nekoč tako :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 04. Nov. 2009 17:07

Res je da so časi čudni in da je težko dobro pričakovat, ampak če bo pri meni tko kot je zdej bom vesela, če bo boljše pa presrečna! :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Nov. 2009 17:17

Vem, da še nisi dolgo na forumu, zato mogoče še ne veš, da obujanje 3 leta starih tem ni ravno zaželeno početje.
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 04. Nov. 2009 17:20

tut js bom srečna če bo tako kot do zdaj :D pričakovanja punc so pa tak podobna...
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 04. Nov. 2009 17:32

jullia_ napisal/-a:Vem, da še nisi dolgo na forumu, zato mogoče še ne veš, da obujanje 3 leta starih tem ni ravno zaželeno početje.

Sory.....
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 04. Nov. 2009 22:42

jullia_ napisal/-a:Vem, da še nisi dolgo na forumu, zato mogoče še ne veš, da obujanje 3 leta starih tem ni ravno zaželeno početje.

Bolš to, ko pa da odpre temo z identičnim naslovom :idea:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 05. Nov. 2009 13:50

sej ste vse že povedale...predvsem je blacky lepo napisala zadevo, ki velja za veliko ljudi-zaradi slabih izkušenj določenih ljudi ne spustimo dovolj k sebi, ker se enostavno bojimo, da je tud nova oseba "hudoba", ki nas bo nategnila. ampak potem takem ne vidim poante, da si take osebe iščejo partnerje, ker jim itak nikoli ni ok...ali je oseba želht, pa jih podjebava, ali pa je oseba ok, pa ji ne verjamejo in ne zaupajo. poznam veliko takih primerov, med drugim-tud sama sem potrebovala veliko časa, da sem se povsem odprla in zaupala sedanjemu fantu, ker sem imela pred tem slabe izkušnje...ampak sem si tokrat rekla, da mu bom dala priložnost, da se pokaže v vseh svojih plateh in se je izkazal, da je prav super dedc :razz:
drugače pa kaj hočemo...razumevanje, potrpežljivost ob tistih dnevih, ko same ne vemo kaj bi same s sabo, veeeliko ljubezni, občasno razvajanje...male pozornosti, ki lahko naredijo veeeeeliko, kaka lepa beseda, ne samo "ljubim te"...in zvestoba...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 05. Nov. 2009 16:07

Ženske večinoma iščejo nekoga, ki jim bo kril rit, če bo šlo kej narobe.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]