Današnji časi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
kaj pričakujemo?.... preveč ... ej če ti danes začnem naštevat, ne bom ju3 končala ..... mogoče nekaj ključnih točk:
*varnost
*antivaranje
*izkazovanje ljubezni z besedami in dejanji
*pospravljanje za sabo (če dobiš takega ki zna kuhat, likat, prat, je to že kot da bi na loteriji zadel)...
*varnost
*antivaranje
*izkazovanje ljubezni z besedami in dejanji
*pospravljanje za sabo (če dobiš takega ki zna kuhat, likat, prat, je to že kot da bi na loteriji zadel)...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
shiry - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
V prvi vrsti pričakujem zaupanje, zvestobo in brezpogojno ljubezen. Nekakšen občutek predanosti in varnosti ter zaupanje iz obeh strani. Tudi ljubezen ni sestavljena le iz zaljubljenosti in lepih trenutkov. Zato pričakujem, da mi stoji ob strani tudi v težkih in manj lepih trenutkih. Pomembno pa je tudi, da si vedno poveš kar si misliš ali kar te teži - če te v zvezi kaj moti ali imaš kakršnekoli probleme.
Preteklost je težko pozabiti ali preboleti, a najhuje je, da je ne moremo spremeniti. Le verjeti moraš in ne obupati. Vsi smo si različni in k sreči ne enaki. Pusti si čas in živi za sedanjosti.
Preteklost je težko pozabiti ali preboleti, a najhuje je, da je ne moremo spremeniti. Le verjeti moraš in ne obupati. Vsi smo si različni in k sreči ne enaki. Pusti si čas in živi za sedanjosti.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Res je da so časi čudni in da je težko dobro pričakovat, ampak če bo pri meni tko kot je zdej bom vesela, če bo boljše pa presrečna!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
jullia_ napisal/-a:Vem, da še nisi dolgo na forumu, zato mogoče še ne veš, da obujanje 3 leta starih tem ni ravno zaželeno početje.
Sory.....
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
jullia_ napisal/-a:Vem, da še nisi dolgo na forumu, zato mogoče še ne veš, da obujanje 3 leta starih tem ni ravno zaželeno početje.
Bolš to, ko pa da odpre temo z identičnim naslovom
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
sej ste vse že povedale...predvsem je blacky lepo napisala zadevo, ki velja za veliko ljudi-zaradi slabih izkušenj določenih ljudi ne spustimo dovolj k sebi, ker se enostavno bojimo, da je tud nova oseba "hudoba", ki nas bo nategnila. ampak potem takem ne vidim poante, da si take osebe iščejo partnerje, ker jim itak nikoli ni ok...ali je oseba želht, pa jih podjebava, ali pa je oseba ok, pa ji ne verjamejo in ne zaupajo. poznam veliko takih primerov, med drugim-tud sama sem potrebovala veliko časa, da sem se povsem odprla in zaupala sedanjemu fantu, ker sem imela pred tem slabe izkušnje...ampak sem si tokrat rekla, da mu bom dala priložnost, da se pokaže v vseh svojih plateh in se je izkazal, da je prav super dedc
drugače pa kaj hočemo...razumevanje, potrpežljivost ob tistih dnevih, ko same ne vemo kaj bi same s sabo, veeeliko ljubezni, občasno razvajanje...male pozornosti, ki lahko naredijo veeeeeliko, kaka lepa beseda, ne samo "ljubim te"...in zvestoba...
drugače pa kaj hočemo...razumevanje, potrpežljivost ob tistih dnevih, ko same ne vemo kaj bi same s sabo, veeeliko ljubezni, občasno razvajanje...male pozornosti, ki lahko naredijo veeeeeliko, kaka lepa beseda, ne samo "ljubim te"...in zvestoba...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]