Današnji časi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 25. Okt. 2004 6:43

mislim, da si imel smolo z zenskami. Enostavno nekatere pac ne znajo cenit dolocenih vrednot. Se teple se bodo po glavi za teboj... Prav je da pokazes custva, je pa tezko ce si nekajkrat ze razocaran. Moj je tak primerek, tako je previden, da mi je kar hudo, pa ga kar objamem in razvajam...saj jaz si tud ne upam, ampak bo ze, scasoma pride zaupanje.
Ne obupat, beba je dobro napisala. Preden pokazes custva mogoce malo preveri kako punco si spoznal, njeno preteklost, pa bos lazje presodil kaksna je in kaj ceni. Potem pa se odlocaj kaksna bo taktika. Brez taktike je tezko, vsaj meni se tako zdi...
Uporabniški avatar
Beba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Beba » 25. Okt. 2004 14:32

Sabi31 napisal/-a:Beba, izredno lepo napisano! :zustimm:

Pravimo, da se celo življenje učimo in ponavadi največkrat na napakah! Vedno jih poskušamo odpravljati, ampak na drugem koraku zagrešimo novo. Težko jih je prepoznavati a še težje odpuščati. :gruebel:

Zakaj dekleta vedno pobrskajo po arhivu negativnih izkušen ter jih prenesejo v sedanjost? Ali res vsaka negativna izkušnja pusti tako globoko brazgotino? :roll:

ja men jo je ker js sem fulll trpela zaradi nekoga ki ga (se sama nevem zakaj) imam se zdej rada......po 3letih ga se vedn enako gledam kot tisti trenutek ko sem se zalubla v njega :oops: :roll: ......js se raje ne spuscam v nove zveze ker vem da nekomu nebi mogla vracat tistega kar si zasluzi!!!ker je moje srce pac nekje drugje!!
vem pa da veliko ljudi gre v novo zvezeo zaradi tega da nekoga pozabi!!!
...nevem no....ko enkrat trpis nekako ne mores kr pozabit na custva,zato te to tut tolk zaznamuje!!!
preden se vezes drugje moras pri sebi razcistit ce je to tisto kar bi si mogoce res zelel,ker skakat iz veze v vezo tut ne pusti nek lep glas o tebi!!! :roll: :roll:
pa se neki za konec....ljudje smo se rodili z napakami in te nas bodo spremljale vsepovsod,pa res je da se iz njih ucimo,sam ni pa blo recen da je ne moremo ponovit!taksni smo!!!! :? :roll:
ne počni nekomu nekaj,kar ne želiš da bi on počel tebi......
Uporabniški avatar
blacky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a blacky » 25. Okt. 2004 14:44

vem pa da veliko ljudi gre v novo zvezeo zaradi tega da nekoga pozabi!!!
...nevem no....ko enkrat trpis nekako ne mores kr pozabit na custva,zato te to tut tolk zaznamuje!!!
preden se vezes drugje moras pri sebi razcistit ce je to tisto kar bi si mogoce res zelel,ker skakat iz veze v vezo tut ne pusti nek lep glas o tebi!!! :roll: :roll:
hnja... sam po dolocenem casu pa se mores sprijaznit z dejstvom, da kljub slabim izkusnjam mores it naprej, ker ne umres po eni slabi izkusnji!!! mam prav? padci nas utrjujejo ne pa lomijo, gres pac naprej z izkusnjo vec.
Bodi pri miru, cisto tiho in prisluhni srcu. In ko ti naposled spregovori, vstani in pojdi. Pojdi kamor te vodi srce...
Uporabniški avatar
blacky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a blacky » 25. Okt. 2004 14:46

blacky napisal/-a:vem pa da veliko ljudi gre v novo zvezeo zaradi tega da nekoga pozabi!!!

sorry beba :) mal prevec oklepajckov sm prej zbrisala :oops:
Bodi pri miru, cisto tiho in prisluhni srcu. In ko ti naposled spregovori, vstani in pojdi. Pojdi kamor te vodi srce...
Uporabniški avatar
Beba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Beba » 25. Okt. 2004 15:05

blacky napisal/-a:
blacky napisal/-a:

sorry beba :) mal prevec oklepajckov sm prej zbrisala :oops:

ni panike :D

pa mas prav ja sej zato pa pravim da se more clovek nad sabo zamislt kaj zeli ne pa da gre naprej pol ga pa pr novi zvezi vse skup zmede in hoce zbezat od vsega......ce me razumes?!
enkrat tak mores nadaljevat pot brez tistega kar si imel ucasih...pac nova pot....sam prej pa....kot sem ze rekla,treba si je dat cas pa razmislit o vsem kar si res zelis!! :roll:

ampak to je sam moje skromno mnenje :oops: :roll:
Sabi31
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sabi31 » 25. Okt. 2004 15:09

Beba napisal/-a:

ja men jo je ker js sem fulll trpela zaradi nekoga ki ga (se sama nevem zakaj) imam se zdej rada......po 3letih ga se vedn enako gledam kot tisti trenutek ko sem se zalubla v njega :oops: :roll: ......js se raje ne spuscam v nove zveze ker vem da nekomu nebi mogla vracat tistega kar si zasluzi!!!ker je moje srce pac nekje drugje!!

Tudi če si previden, spoznaš njeno preteklost ter ji ponudiš ravno tisto česar si najbolj želi lahko pristaneš še enkrat bol trdo!

Beba zanimive vrstice, lahko rečem, da sem doživel ravno nekakšno podobno situacijo! Klub daljni preteklosti je rana še vedno krvaveča! :(

Po vseh prepričanjih in negativnih izkušnjah z ljubljeno osebo iz preteklosti in trdnem prepričanju, da je za vse veke opravila z njo. Se oseba pojavi po naključju in uniči novo nastali svet. :cry:

Zakaj dekleta ne morejo enostavno pomesti preteklosti pod predpražnik in živeti za sedanjost? :nixweiss:
Uporabniški avatar
Beba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Beba » 25. Okt. 2004 15:40

[/quote]

Tudi če si previden, spoznaš njeno preteklost ter ji ponudiš ravno tisto česar si najbolj želi lahko pristaneš še enkrat bol trdo!

Beba zanimive vrstice, lahko rečem, da sem doživel ravno nekakšno podobno situacijo! Klub daljni preteklosti je rana še vedno krvaveča! :(

Po vseh prepričanjih in negativnih izkušnjah z ljubljeno osebo iz preteklosti in trdnem prepričanju, da je za vse veke opravila z njo. Se oseba pojavi po naključju in uniči novo nastali svet. :cry:

Zakaj dekleta ne morejo enostavno pomesti preteklosti pod predpražnik in živeti za sedanjost? :nixweiss:[/quote]

sej niso to sam punce take,ves kolk je tipov takih.....zakaj mislis da imam js tega cloveka tolk rada ker se mi skos vraca in ko ga sam vidim se mi zbudijo custva(sam ajd midva mama tako prijatelstvo da bom pac velik potrpela)....
ponavadi tut tistega ki te je zapustil prebudi kako jutro ko si pa rece "kaj sem jaz mel"....tut njim je gdaj zal ceprav so srecn v novi vezi jih je preteklost vseeno zaznamovala(to so pac take stvari)....ce bi preteklost lahk pozabu pol se nebi spominjal kaksni smo bli kot otroci,itd.....pozabli bi vse...zal to ni tak....preteklost nasi "bivsi" ne pozabijo....ampak se zamotijo s stvarmi in ne mislijo tolk na njo..... :roll: ni lahk...posebi ne tistim ki smo/so trpel!!sam treba je it naprej pa ce ti je se tak tezk....najdit mores nekaj kar ti je bol pomembno,neko stvar ki bi ti lahk pomenila veliko....ki bi te zamotila od teh stvari.....
vracal se bojo vedn tako ali drugace,poskusi bit mocn it takrat ko se vrne-se obrni stran....zacni imeti sebe najraje!!!!

:roll: :roll:
Sabi31
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sabi31 » 25. Okt. 2004 17:07

Popolnoma se strinjam, da fantje nismo popolni :angel: in da je večino deklet, ki trpijo ali pa so zaprte vase plod naših spletk! :oops:

Včasih je težko razumeti dejanja in poteze se posebej, če si priučeni pedagog, ki ljubi psihologijo ter osebnostni razvoj! :?

Res je, da moraš sebe vedno imeti najraje ter se po možnostih preleviti v trdno trdnjavo, ki raste z vsako grenko ali sladko izkušnjo z razumom do sočloveka! :grinsevil:
Uporabniški avatar
Beba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Beba » 25. Okt. 2004 17:12

Sabi31 napisal/-a:Popolnoma se strinjam, da fantje nismo popolni :angel: in da je večino deklet, ki trpijo ali pa so zaprte vase plod naših spletk! :oops:

Včasih je težko razumeti dejanja in poteze :

lepo da se vsaj en zaveda tega!!!sam je pa tut poln takih zensk ki naredijo moske taksne!!sej pravim tolk kolkr smo enaki tolk smo si tut razlicni!!

vsi imamo maske......nekateri jih nikoli ne dajo dol nekateri pa samo takrat ko so ob nekom ki mu brezmejno zaupajo!!
pa mislim tut da je ze vsak trpel gdaj ...nekateri so pac potem bol sovrazni drugi spet ne.....odvisn je tut od vsakega posameznika kako sprejme "poraz"....!!!! :roll:
Sabi31
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sabi31 » 25. Okt. 2004 21:00

Sprejemanja porazov, zelo zanimiva tema! :lupe:

Na veliko porazov se lahko pripraviš a nekateri so skoraj smrtni in nepričakovani! Jaz se držim preprostega reka: »Pokončen v porazu, skromen v zmagi«! Saj se zlomiš potem na sam a vendar ti vliva kanček moči in volje! :roll:

Ob porazih ali krizah je dobro vzeti v roke kakšno knjigo in v njej poiskati moč, čeprav jo dobesedno ne moreš prenesti v svoje okolje. Vendar le nekaj vrstic ti lahko pomaga, da začutiš voljo do novih izzivov! :mukkies:
Uporabniški avatar
alesko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alesko » 25. Okt. 2004 21:12

amm uhhh kok besed...dejstvo je da nkol niso zadovolne z nami pa če delamo ne vem kaj...kar pa seveda ne pomeni da nas nimajo rade :) treba pa pri vsaki probat z odprtim srcem pa od začetka,ker ne smeš biti pri tem polovičarski...ne glede na slabe izkušnje...se ne splača...ne prideš skoz...

še moje mnenje :)
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 25. Okt. 2004 22:57

se v vsem popolnoma strinjam z Bebo! :wink: sam je pa težko, če si parkrat zapored full prizadet....full je težko se ponovno odpret, ampak sm tut sama vidla, da drugače ne gre...so vzponi in so padci, samo tako močen je treba biti, da se vsakič pobereš in da ne obupaš
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
Beba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Beba » 26. Okt. 2004 6:19

alesko napisal/-a:amm uhhh kok besed...dejstvo je da nkol niso zadovolne z nami pa če delamo ne vem kaj...kar pa seveda ne pomeni da nas nimajo rade :) treba pa pri vsaki probat z odprtim srcem pa od začetka,ker ne smeš biti pri tem polovičarski...ne glede na slabe izkušnje...se ne splača...ne prideš skoz...

še moje mnenje :)

lepo povedan.......sam.......1.glih tak kot nekateri moski mislimo tut nekatere zenske da pac karkoli nardimo niste zadovolni in vcasih imamo obcutek da bol ko se vam posvecamo in bol ko vam kazemo da vas mamo rade....bol nas vi odrivate stran!!!...
2.js nisem nikol primerjala nobenga novga tipa z bivsim ker sem pac taka-"ne mecem vse tipe v isti kos"...sam zal se je zmiri pokazal da sem naletela na iste......to pomeni da nekatere ne znamo izbrat ok tipa ampak vedn naletimo na tiste "bad boys"........
3.usec mi je kok si povedu da ne smes bit polovicarski ne glede na slabe izkusnje!!!!

vglavnem.......khm......js bom tle se doktorirala :D .....tk da raj neham zdej...

pa dobro jutro :D :D
Sabi31
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sabi31 » 26. Okt. 2004 14:52

Nobena višja stopnja izobrazbe ni nikoli odveč ne glede na njeno vsebino! :grinsevil:

Neverjetno kako preproste osebe se srečujejo na takih forumih in si ob prijetnem kramljanju izmenjujejo mnenja in izkušnje ter ugotavljajo sorodnost. V realnem svetu se pa zgubimo v množic in kar ne znamo poiskati poti drug do drugega! :lupe:
Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 26. Avg. 2006 13:11

Jah tko eni kt drugi dvomimo, če se prou obnašamo v tejle al pa oni situaciji, tipamo teren, da spoznamo, kaj nam je všeč in kaj ne, eni pa v svoji krutosti hitro odslovijo nekoga, k dela "napačne poteze".. Tolk kolkr se mormo ženske prlagajat včas, se tud marskermu pobu ni treba.. To je res. :roll:
Pričakovanja nej bi bla z obeh strani enaka, večino ste že našteli.. Velki problem je tud to, da ljudje čakajo, da jih zveza osreči, namesto da bi jo oni nrdil srečno :!:
Niso pa tud pričakovanja nujno deljena na 2 pola, ženske:moški in obratno.. Se kr ujemajo..Tle igra vlko vlogo karakter osebe nasploh, kakšen je človek pol v vezi pa vse.. :idea:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]