Današnji časi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sabi31
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2004
Hm…
V zadnjem času sem preživel, kar malo nenavadne trenutke v privatnem življenju!
Zastavil sem si vprašanje, kaj danes pričakujejo dekleta od fantov?
Če se predaš s čustvi si lažnivec, če si previdnejši te obtožuje, da jo ne ljubiš.
Ali se za vsemi temi slikami skrivajo kariere deklet ali materialne vrednote
V zadnjem času sem preživel, kar malo nenavadne trenutke v privatnem življenju!
Zastavil sem si vprašanje, kaj danes pričakujejo dekleta od fantov?
Če se predaš s čustvi si lažnivec, če si previdnejši te obtožuje, da jo ne ljubiš.
Ali se za vsemi temi slikami skrivajo kariere deklet ali materialne vrednote
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Predvsem od fantov pričakujemo, da nam bo vedno stal ob strani, ko ga bomo potrebovale, da nam bo dajal ljubezen in je ne samo prejemal (nekatrim so dovolj že besede, drugim materilane dobrine, tretjim dejanja).
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
suhica - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
- Kraj: sirni svet
marateja napisal/-a:Predvsem od fantov pričakujemo, da nam bo vedno stal ob strani, ko ga bomo potrebovale, da nam bo dajal ljubezen in je ne samo prejemal (nekatrim so dovolj že besede, drugim materilane dobrine, tretjim dejanja).
ja se strinjam.
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
suhica napisal/-a:marateja napisal/-a:Predvsem od fantov pričakujemo, da nam bo vedno stal ob strani, ko ga bomo potrebovale, da nam bo dajal ljubezen in je ne samo prejemal (nekatrim so dovolj že besede, drugim materilane dobrine, tretjim dejanja).
ja se strinjam.
točno tk...pa še da kdaj požrejo kaj in so tiho ko mi na velko zapravljamo za cote
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
princesss napisal/-a:Če vse to ponujaš, je žanska smotana, k ne zna cent!!
točn tko...
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Beba - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2004
prijateljstvo,zaupanje,ljubezen(kolikor je prejema da jo v isti meri vraca)...pa da ti stoji ob strani.....v bistvu p mamo vrjetn vse priblizn enaka pricakovanja.....fora je zdej sam na kako punco ti naletis....
moski ste pa spet drugacni....jemljete ljubezn in ce vam jo izkazemo prevec vas mine pa se nekak odmaknete......govorite kaj vam je vsec pri drugih puncah...itd,itd....tk da smo tut me mal zmedene glede tega....nikol ne vemo ali smo vam usec taksne kot smo.....
fora je da smo drugacni in ob enem enaki....ce nebi bilo tega bi bilo prevec dolgocasno ko bi si iskal pac osebo ki bi ti odgovarjala......
cudni smo.. ....ko bos naletel na punco ki ti bo odgovarjala nebo vec tega.....sprejela bosta drug drugega taksnega kot sta in ce bo ljubezen prava nebo vec teh uprasanj kako se onasati,kaj narediti...to bos preprosto vedel,ona pa bo jemala tako kot pac je.......
"moje skromno mnenje "...
moski ste pa spet drugacni....jemljete ljubezn in ce vam jo izkazemo prevec vas mine pa se nekak odmaknete......govorite kaj vam je vsec pri drugih puncah...itd,itd....tk da smo tut me mal zmedene glede tega....nikol ne vemo ali smo vam usec taksne kot smo.....
fora je da smo drugacni in ob enem enaki....ce nebi bilo tega bi bilo prevec dolgocasno ko bi si iskal pac osebo ki bi ti odgovarjala......
cudni smo.. ....ko bos naletel na punco ki ti bo odgovarjala nebo vec tega.....sprejela bosta drug drugega taksnega kot sta in ce bo ljubezen prava nebo vec teh uprasanj kako se onasati,kaj narediti...to bos preprosto vedel,ona pa bo jemala tako kot pac je.......
ne počni nekomu nekaj,kar ne želiš da bi on počel tebi......
-
blacky - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2004
sam res ne... tak prav, ko najdes neki kar je OK tega ne znas cenit al pa se ti ze od nenehnih razocaranj zdi, da ne vidis tistega kar je OK... razumet mores, da doloceni tipi znajo natgnat in da vskmu k se ti pokaze OK ni za verjet, sam je pa tut res, da en drugega delamo take... punce, znajo bit iste in pol se najdeta dva taka k sta OK sam sta se ze opekla
in kaj nastane? spet en drugega poskusata prizadet... sam res kaksni casi ej...
in kaj nastane? spet en drugega poskusata prizadet... sam res kaksni casi ej...
Bodi pri miru, cisto tiho in prisluhni srcu. In ko ti naposled spregovori, vstani in pojdi. Pojdi kamor te vodi srce...
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
Beba napisal/-a:prijateljstvo,zaupanje,ljubezen(kolikor je prejema da jo v isti meri vraca)...pa da ti stoji ob strani.....v bistvu p mamo vrjetn vse priblizn enaka pricakovanja.....fora je zdej sam na kako punco ti naletis....
se popolnoma strinjam! mislim, da niso vse punce materialistke in, da v fantih iščemo vse to kar je napisala beba....res pa je tut, da se je zelo težko ponovno odpret, zaupati nekomu, mu pokazati odkrito vsa svoja čustva....če si se prej večkrat opekel...
It looks like we could have made it baby...me and you!
- Sabi31
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2004
Beba, izredno lepo napisano!
Pravimo, da se celo življenje učimo in ponavadi največkrat na napakah! Vedno jih poskušamo odpravljati, ampak na drugem koraku zagrešimo novo. Težko jih je prepoznavati a še težje odpuščati.
Zakaj dekleta vedno pobrskajo po arhivu negativnih izkušen ter jih prenesejo v sedanjost? Ali res vsaka negativna izkušnja pusti tako globoko brazgotino?
Pravimo, da se celo življenje učimo in ponavadi največkrat na napakah! Vedno jih poskušamo odpravljati, ampak na drugem koraku zagrešimo novo. Težko jih je prepoznavati a še težje odpuščati.
Zakaj dekleta vedno pobrskajo po arhivu negativnih izkušen ter jih prenesejo v sedanjost? Ali res vsaka negativna izkušnja pusti tako globoko brazgotino?
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
Nekdo je lih pred kratkim men podobno povedal-potrebna je komunikacija. Jasno povedat kaj hočeš in to tud jaz od moškega pričakujem, da bo odkrit in mi bo povedal tisto kar misli, če me ima rad imam zelo rada če mi to pove, če me nima pa prav tako. Nikoli mi ne bo tega povedal prevečkrat ker se dobrih stvari o sebi ne naveličam poslušat . Menim da če imaš rad svojo punco ji to tudi povej. POtrebujemo pa tudi pozornost, razumevanje, s fantom tudi prijatelja.
Sem malce staromodna in imam rada da me fant nosi po rokah, da mi kdaj odpre vrata, prinese rožico(tud če jo na vrtu odtrga),...Seveda pa mu jaz to tudi vračam.
Sem malce staromodna in imam rada da me fant nosi po rokah, da mi kdaj odpre vrata, prinese rožico(tud če jo na vrtu odtrga),...Seveda pa mu jaz to tudi vračam.
pa pa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov