Daljava...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Joanfaca » 08. Mar. 2009 19:59

Miklavž, oprosti, ampak moram se sterinjat z večino zgoraj napisanega. ČE te že ne vara, te pa še bo. ENkrat bo pač šla čez rob. Če pa ne, je pa vseeno nekaj tako narobe, daje pa objektivnemu opazovalcu kristalno jasno, da tole vajino pač ne pelje več mikamor. Žal. :oops: :(
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 08. Mar. 2009 22:36

To je pa res čudno...če bi te mela dost rada, ne bi tuhtala kok je daleč, da pride domov, ampak bi komaj čakala, da pride. Isto bi mogla bit vesela, če si bil pripravljen pridet ti k njej... to, da te kensla na msn-ju je pa tud čist čudn, ker ne verjamem, da se uči 24/7. V glavnem ženska je "žleht" :? Preveč se trudiš okol nje - najdi si eno, k te bo mela rada :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 08. Mar. 2009 22:47

To je čist žalostno ... Da eden ne skapira in da drugi noče prvemu pomagat, da bi skapiral.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 08. Mar. 2009 22:59

eh čimprej razčisti z njo.. :roll: k tko k neki čakaš samo čas zgubljaš z nekom, ki te sploh ni vreden..
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 09. Mar. 2009 8:52

Tud js mislim,da ti ni ravn zvesta.In vsaka punca bi si želela da jo fant nekje daleč obišče...sploh da jo preseneti :) in 300km ni grozn douga relacija.
lutkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lutkica* » 09. Mar. 2009 21:14

no, jst sm pa drugačnega mnenja od večine punc tuki, ker se mi ne zdi nujno, da te vara in da je to tudi objektivnemu opazovalcu kristalno jasno...

jst če sklepam po sebi, ki prav tako ogromno študiram in sem na precej težkem faxu, se pred izpiti učim po cele dneve. nepretrgoma, red bull in to je to. in ne velajo zame take izjave, da se cel dan pač ne morš učit, da bi si mogla vzet čas zate in da 300 kilometrov sploh ni nobena razdalja :eek:

če punca študira medicino, halo da ji ni mal se nevem kok ur furat v obe smeri.. no, sam to kar hočm rečt je, da če bi bla jst na njenem mestu, bi mi tut šlo na k**c, da bi mi med učenjem tip težil, če ga varam. pa mogoče ji je res bedno, da bi se ti fural 300 km do nje, ker ve,da si ne more privoščit, da bi ji šel cel dan zate, ne more ti pa tut po 2h rečt, da lahko zdej odideš :P

je pa res, da jst nism tok sentimentalna punca, da bi ful neki pogrešala fanta, ko mam ful za delat.. in takrat se more pač on prilagodit.

sploh pa napiš mail in vpraši njo!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Mar. 2009 21:22

Jaz se imam tudi kar precej za učit, pa je bil tip vedno prva stvar, za katero sem našla cajt v izpitnem obdobju.
Rit se mi je razlezla, ker sem nehala vsakodnevno telovadit :) , serije so se mi množile na compu, ker jih nisem imela časa gledat, leposlovje je za par mesecev bilo potisnjeno vstran,...

Tukaj pri njima sploh ni problem v enem samem dejstvu, ampak je cel opis situacije tak, da res ne moremo sklepat na kakšno hudo zagretost z njene strani.
Je pa res, da ni rečeno, da te vara. Ampak če te ne vara, s teboj pa tudi noče bit (teoretično že je tvoja punca, samo kaj imaš od tega, če te noče videt, kaj šele dotaknit se te?), to v bistvu ni dosti bolje.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 09. Mar. 2009 21:49

lutkica* napisal/-a:sploh pa napiš mail in vpraši njo!

Ja na koncu pa še napiši, Lep pozdrav! Upam, da se mi čimprej oglasiš, v pričakovanju TVOJ SOSED :roll:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 09. Mar. 2009 22:15

Ta tema mi je pomagala, da sm se dokončno odločla kaj naredit v mojem primeru ... Pri nama je tako, da živiva 150km narazen ... V 4 mesecih je bil on pri meni enkrat, jst pri njemu vsak drugi vikend. On je imel vedno ene izgovore. Tudi ko je obljubil da pride, si je potem do sredine tedna premislim in me prosil naj pridem raje jst gor. Na začetku mi ni blo težko se vozit dve uri pa pol z vlakom in še pol ure z avtom, vse samo da bi bla z njim ... Potem je on enkrat, tisti edinkrat, prišel dol ... Pa še to je blo tako, da je v četrtek rekel da pride, v petek popoldne mi je napisal SMS da verjetno ne bo utegnil in potem zvečer da se bo potrudil pridet ... V soboto nobenega glasu od njega, pozno popoldne sem ga klicala, sva se nekaj časa pogovarjala in ni niti omenil tega, da bi prišel dol ... Potem ko sem ga vprašala, če torej ne bo prišel, sem dobila odgovor: "Ja dobro no, pridem, ker vidim da nimam druge izbire." :eek: Od takrat sem bla jst še nekajkrat pri njemu, on pri meni nikoli. Zdej se nisva vidla več kot 3 tedne. Za valentinovo sem bla pri njemu in je spet obljubil da naslednji vikedn pride on k meni, potem je v petek rekel da pride naslednji vikend in naslednji petek je blo spet isto - pridem naslednji vikend ... Poleg nekaterih drugih stvari, je to ena velika stvar zaradi katere jst ne morem te zveze nadaljevat ... Ne morem se več trudit in ves čas hodit k njemu .. Sej vem da je najlažje ležat doma in čakat da bom jst prišla ... Ampak a se je res tako težko potrudit in prevozit 150km (ja on ima izpit in avto, jst ne)?? Očitno mu ni dovolj do tega, da bi me videl in bil z mano .. Ko sem mu že nekajkrat postavla to vprašanje, če je tako težko pridet dol, je vedno imel en nov izgovor zakaj ne pride .. Očitno me raje ne vidi cel mesec kot da bi se vsedel v avto, prevozil 150km in porabil par € za bencin ... :?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 09. Mar. 2009 22:28

Res je. Raje te ne vidi.
Svoje odločitve pa nisi napisala, ? :)
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 09. Mar. 2009 22:30

..Evelyn.. napisal/-a:Res je. Raje te ne vidi.
Svoje odločitve pa nisi napisala, ? :)

Nisem napisala dobesedno, sem pa s tem mislila, da bom končala z njim:

Libido. napisal/-a:Poleg nekaterih drugih stvari, je to ena velika stvar zaradi katere jst ne morem te zveze nadaljevat
Zadnjič spremenil Libido., dne 09. Mar. 2009 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 09. Mar. 2009 22:33

Čestitke na pametni odločitvi.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 09. Mar. 2009 22:42

No v tvojem primeru te vrjetno ne vara, ampak kakše posebne zžlje, da bi on naredil kaj v tej smeri, da bi se videla, pa tudi ne kaže. Torej v obeh primerih nastradaš ti.

Mogoče bi bil prvo potreben pogovor? Sicer pa sama opažam, da so te "iskreni in globoki" pogovori, ki naj bi bili namenjeni temu, da bi rešili zvezo itak brezvezni in človek nikol ni čisto iskren, ampak le brani svoje interese. Torej pogovori so out.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 09. Mar. 2009 22:57

Libido., pri men je blo neki podobnga kot pri teb ... js študiram v LJ in sm bla z enim ki živi drugač čist blizu mene in je že zaposlen (torej ni v LJ tk kot js), sam ma tako službo da je velikrat kakšn dan, dva fraj med tednom (pa pol za vikend dela) in sm ga nonstop vabla da pride v LJ in je vedno mel neke izgovore, na koncu mi je blo pa že res dost in sm se sam še kregala z njim glede tega, ker res nism mogla prenašat, da se ne more tok potrudit, da bi 1x na dva tedna pršu v LJ, ko sploh ni daleč (+ ma svoj avto). Če ni nobenga interesa, pol je bolj ali manj jasno, da je človeku precej vseen. No, in js nism več z njim. Ni šlo, ne s takim odnosom z njegove strani. :roll:
Zadnjič spremenil no angel, dne 09. Mar. 2009 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 09. Mar. 2009 22:57

če se ji boš res slučajno pojavil na vratih, nujno poročaj o njenem odzivu, me res firbec matra.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]