Daljava...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Mar. 2009 23:00

Zdaj bom tule malo offtopic, ampak bi vseeno rada napisala svoje mnenje o teh čuvenih pogovorih, ker me že zelo dolgo žuli :)

Pomoje je namreč bistvena razlika, če sta dva par že nekaj let, ali pa če zvezo ravno začenjata. Po parih tednih si res še nisi tako blizu in tudi forsiranje pretirano iskrenih pogovorov in izlivanje srca se mi na tej točki zdi rahlo nevarno.
Pa ne, da bi trdila, da je bolje lagat, ampak malo samocenzure je pa vseeno fajn imet in ne tipu že na tretjem zmenku pokazat, da si en navaden psihotik :)
Tole sicer leti na eno drugo temo o zaupanju v fanta, varanju v prejšnji zvezi,... kjer je padlo ogromno nasvetov, da naj ona pač pove fantu vsakič, ko se bo počutila negotovo. Bože mili, če ju to ne bo uničilo, naj se ga drži do konca življenja, ker je tip več kot očitno nadčlovek.

Poleg tega pa tudi pretirano forsiranje pogovora pomoje ni preveč zdravo. Forsirat eno temo znova in znova ter se stalno vrtet okrog iste teme verjetno ne bo prineslo kakšne posebej uporabne rešitve. Včasih je bolje kakšno stvar pač sprejet in it naprej (ali se sprijaznit s tem, da se z nekom enostavno ne strinjaš in it stran).
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 09. Mar. 2009 23:12

^^
to je sicer res, ampak ko res hočeš vedet na čem si, se pogovoriš in se potem odločiš če je sploh še vredno nadaljevat.
kar se pa tiče tega da tipu poveš vsakič ko se počutiš negotovo je pa itak nesmiselno, ker očitno neki ne štima. se mi zdi da mamo ljudje 6. čut za take stvari, pa ga premalkrat upoštevamo. ko čutiš da neki ne štima je običajno to res
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 10. Mar. 2009 9:53

Josephina napisal/-a:No v tvojem primeru te vrjetno ne vara, ampak kakše posebne zžlje, da bi on naredil kaj v tej smeri, da bi se videla, pa tudi ne kaže. Torej v obeh primerih nastradaš ti.

Ne, sej nisem mislila da me vara. Sem prepričana da me ne. Samo dovolj mam tega, da se jst tolko trudim za nekoga, ki se mu ne ljubi trudit zame (pa ne samo glede tega kdo bo prišel h komu za vikend) ...
Let's swim to the moon .....
pika15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a pika15 » 12. Mar. 2009 1:13

ej pa čimprej pejd k njej na obisk ne :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]