Brez volje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
maniac napisal/-a:Mogoče si pa depresivna? Jaz bi na tvojem mestu najprej stopila do zdravnika.
Joj, to še ne pomeni, da je depresivna! Tudi jaz sem bila popolnoma takšna pred kratkim (od bolezni do pomankanja volje, itd). Enostavno pride tako obdobje.
ninni_89 kaj pa mogoče kak sprehod s prijatelji? Mogoče aerobika, ples, fitnes, ..? Si se pozanimala ali na tvojem faxu organizirajo kakšne dejavnosti, ki bi te lahko pritegnile?
- change_person
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2010
Aktivnosti za študente je več kot preveč, samo ugotoviti moraš kaj te zanima. Glede na to, da si napisala, da hočeš športat in je zunaj slabo vreme, je v sedanjem času veliko skupinskih aktivnosti, ki se izvajajo notri npr. aerobika in podobno. Študentske organizacije razne seminarje organizirajo. Veliko možnosti je, vendar se boš naprej sama mogla odločit, da tako ne gre veš naprej in se prisilit, da se nekam vpišeš ali pa kakšno prijateljico s seboj vzemi, da bo lažje (se bosta medsebojno spodbujali).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
positive vibration napisal/-a:^^seveda, najlažje je okrivit nekaj drugega, depresijo, okolico, vlado...samo, da nismo mi krivi, ker smo morda preleni in neodločni, ne?
Kaj je pa s tabo narobe? Samo napisala sem, da je možno, da je depresivna. In če je, ji vaši nasveti ne bodo nič pomagali, ker depresiven človek pač ni len, ampak bolan in ga je treba zdravit.
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
mam še dodaten problem zraven tega. ker non stop razmišljam da vsi tipi ki naj bi jih do zdej mela so me hotl sam za f**frendico.ne vem zakaj se taki lepjo na mene.to je nekak tut vzrok vsemu temu.nism lena al karkol, uživam v športu in to sam nekak pač nimam volje da bi se spravla kam...
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
^^Dokler ne boš sama pri sebi razčistila določenih stvari(misli), boš težko kakorkoli napredovala. Tvoje razmišljanje negativno vpliva tako nate kot posledično na življenje, ki ga ne znaš pravilno izkoristit. Pa tako lepo je, samo zavedat se moraš tega in ga uživat ter živet tako, kot ga želiš le ti
- change_person
- Sramežljivka
^^bolj se ne bi mogla strinjati kot s zgoraj napisanim
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
ninni_89 napisal/-a:mam še dodaten problem zraven tega. ker non stop razmišljam da vsi tipi ki naj bi jih do zdej mela so me hotl sam za f**frendico.ne vem zakaj se taki lepjo na mene.
Taki tipi se lepijo na vse, pač jim pojasni da ti ni do tega jasno in glasno (če ti ni do tega seveda )
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
zjutri k ustaneš si nabij musko let's the sunshineee let the sunshine
http://www.youtube.com/watch?v=uLlOTPBBq9k
pa poj skrač vriski, pa nj bo kukr če bit ura boš vidla lajf is bjutifullll
ja za mojga ex bi blA tut idealna žena
ugl. ne se smilt sama seb, izkorist dan, pjt s kolegicam kam jz nvm kva bi brez njih ćeprou znam tut zlo dobr sama okol hodt, magar jest na bone shopping..pousod vidš znan folk, kavica, trackat...mislm pozitivno, glej na usako stvar pozitivno, bot vesela, smej se..tut za mejhne stvari bot hvaležna )
men ratuje tko;)
aja PS: nism bla bolna že 3 leta (lol) in k sm mela enkrat en tedn za fax se učit (prisilno) sm zbolela k sm bla doma 2 dni (haha)..tko da res zato si bolna..jz skačem po lužah,mokre noge,prehlajena,mutiram skos od žurk--folk nepozna več mojga tapravga glasu ker ga nimam..itd itd..pa nikol bolna
http://www.youtube.com/watch?v=uLlOTPBBq9k
pa poj skrač vriski, pa nj bo kukr če bit ura boš vidla lajf is bjutifullll
ja za mojga ex bi blA tut idealna žena
ugl. ne se smilt sama seb, izkorist dan, pjt s kolegicam kam jz nvm kva bi brez njih ćeprou znam tut zlo dobr sama okol hodt, magar jest na bone shopping..pousod vidš znan folk, kavica, trackat...mislm pozitivno, glej na usako stvar pozitivno, bot vesela, smej se..tut za mejhne stvari bot hvaležna )
men ratuje tko;)
aja PS: nism bla bolna že 3 leta (lol) in k sm mela enkrat en tedn za fax se učit (prisilno) sm zbolela k sm bla doma 2 dni (haha)..tko da res zato si bolna..jz skačem po lužah,mokre noge,prehlajena,mutiram skos od žurk--folk nepozna več mojga tapravga glasu ker ga nimam..itd itd..pa nikol bolna
- sunset21
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 3. 2009
življenje je prekratko in dragoceno, da bi o tem razmišljala. verjemi mi, da nisi edina, da si naletela na take. tudi pri moških je isto, da si želijo resno, pa naletijo na neki druzga.
brezveze o tem razmišljat. življenje bo tako, kakor si boš ustvarila sama. bolj boš razmišljala o teh bedarijah, slabš bo.
toliko stvari je za počet, ki bi najraje videl, da bi imel dan več kot 24 ur.
sedaj bodo sončni dnevi. nasmej se, pojdi kam, na sprehod, športat in se nasmej
brezveze o tem razmišljat. življenje bo tako, kakor si boš ustvarila sama. bolj boš razmišljala o teh bedarijah, slabš bo.
toliko stvari je za počet, ki bi najraje videl, da bi imel dan več kot 24 ur.
sedaj bodo sončni dnevi. nasmej se, pojdi kam, na sprehod, športat in se nasmej
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
evo me glih sm prišla nazaj z teka. učeri sm si kupla superge, tako da sm dans nazaj začela tečt. ful dobr občutk. zdej bom pa za kako delo na študenta pogledala, da grem kej delat še... joj komi čakam da grem jutr spet tečt
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
ninni_89 napisal/-a:evo me glih sm prišla nazaj z teka. učeri sm si kupla superge, tako da sm dans nazaj začela tečt. ful dobr občutk. zdej bom pa za kako delo na študenta pogledala, da grem kej delat še... joj komi čakam da grem jutr spet tečt
Super! Le tako naprej
- change_person
- Sramežljivka
ninni_89 mogoče te pa je vreme samo spravilo v tako stanje in bo sedaj, ko bo spomlad pa sonček vse drugače
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov