Brez volje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 19. Apr. 2010 17:26

claire napisal/-a:
jullia_ napisal/-a: Tule se pokaže tvoje negativno posploševanje. V resnici se normalen tip ne ustraši normalne ženske. In večina ljudi je normalnih.

od kod potem ta hiba samskih 30letnic, Z kariero in BREZ tipa? tipi niso za resne zveze. oziroma so zelo redki. in veliko uporabnic tu gor to celo zagovarja. v resnici pa so one ene tečne koke in tipi, ki jih spoznavajo kreteni. (vem, posplošujem, a očitno je vedno bolj tako).

Samske 30-letnice, ki jih jaz poznam, so treh vrst.

1.) Pred nedavnim končale vezo, pa se jim ne da kar na vrat na nos skakati v novo, pri 30 pa jih tudi ni strah biti samske nekaj časa. To je normalna skupina, iki je pač zapadla v tako situacijo, ponavadi niso prav dolgo samske.

2.) Do 30 odpika vse možne tipe, pasivna ženska vloga je pač zelo udobna, punca pa ima videz.Vedno računa, da lahko dobi "boljšega", noben dečko ni dovolj dober zanjo, ali pa jo zadovoljuje le na kratek rok..Tam po 30 ugotovi, da ura tiktaka, ter da so mlajše lepše od nje in bolj iskana roba pri moških.Zato je zagrenjena in jezna na cel svet, ter širi teorije, da se moški bojijo samozavestnih žensk, kar ni nič drugega, kot nepripravljenost priznati lasten poraz.

3.) Večne samice, ljubice poročenih moških, avanturistke.Obsojene na večno samkost.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Apr. 2010 17:36

claire napisal/-a:
jullia_ napisal/-a: In že samo to, da se na vse pretege ukvarjaš s tem, kako ne delovat obupano, je obupano. In hkrati ponavadi zelo očitno. Tak zanimiv paradoks je to.

pa saj točno to govori tudi delusional. zakaj se na vse pretege truditi delovati kul in samozadostno ter iskati hobije, ki jih nikoli niso veselili, če dejansko hoče moškega, kar tako zelo zanika, da se to obrne nazaj v nezanikanje in je že pravi obup kako zelo si želi tipa in sex.
tu na forumu je veliko uporabnic cirka 26+, ki trdijo da so same zelo in najbolj kul na svetu, potem jih pa moti, če jih kdo vpraša zakaj nimajo fanta. nočejo priznati da rabijo točno to in iščejo izgovore v tem kako je enim slabo v zvezi.
ne vprašajo pa se kaj je dejanski razlog da odbijajo nasprotni spol.

Um, dejansko obstajamo ženske, ki nam to, da imamo tipa ne predstavlja bistva življenja. Tudi ko ga nisem imela, iskanje fanta in tuhtanje, kako delovati čimbolj kul, ni zapolnjevalo mojih dni. Jaz se ne trudim dleovati samozadostno, takšna dejansko sem.

Če deluješ obupano, s tem tipe odbijaš.
Če skušaš bit kul, pa si v resnici obupan, tipi to prej ali slej pogruntajo, in jih spet odbiješ.
Edina varianta je ta, da dejansko si kul. Zato je pa treba bit zadovoljen sam s sabo, za kar je neizogibno potrebno to, da živiš polno življenje, še preden se spustiš v zvezo. Ni treba iskat hobijev, ki te ne veselijo, treba je imet kakšnega takega, ki te dejansko veseli. A je to za nekatere tako nepredstavljivo, da bi našle v lajfu še kaj, poleg tipov, kar bi jih dejansko zanimalo???
Nič ni narobe s tem, da priznaš, da želiš partnerja. Je pa grozno, če daš človeku vedet, da partnerja potrebuješ, ker nimaš v življenju nič za počet in potrebuješ nekoga, ki bo ta dolgčas pregnal. Kdo ob taki prognozi prihodnosti ne bi pobegnil?

Ja, vem, moja leta me avtomatično diskreditirajo v tej in vseh podobnih temah. Ampak delusional je eno leto starejša od mene, to ni kakšna bistvena razlika.
Uporabniški avatar
PlayBoy-GirL
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 2. 2009
Kraj: In The Middle Of Your Heart

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayBoy-GirL » 19. Apr. 2010 18:22

Liefde napisal/-a:
ninni_89 napisal/-a:cele dneve sem doma,visim na fbju:(

Evo, zaradi tega nočem fb Slika

JAAAA, TUDI JAZ! :P
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33