Nevem a si že mela sedaj maturanca?
Jaz sem v pdobni situaciji kot ti...
Čez slab mesec imam maturanca...starši so ločeni živimo vsak na svojem koncu...sestra bo letos stara 28let...
Atiju sem rekla, da če bo na maturancu ane sem rekla, da bi šla mamica tudi in je reku, da nej se zresnim pri teh letih in naj bom bolj pametna in naj neham take govort...no pa smo tam...ja je rekel, da negre ker gre moja mami...mamica mi je lansko leto skoraj umrla...no in sem rekla, da prov pol nej bo pa doma in gre ona... in da je zeo otročji da nemore tistih par urc potrpet ob mamici že zarad mene...Ampak ne on svoje vleče naprej...
No potem je tukaj moja sestra...klicala sem jo in jo lepo povabila ampak je rekla, da negre ker bo njen Robi ljubosumen

Je rekel, da je njemu rekla, da bi šla ona in to brez problema...in jaz vsa jezna ker se laže ko pes...in jo lepo kličem pa jo spet povabim in zdej mi prbije, da če nebi blo to v tistem kraju da bi šla da tja kao nesme...BUČE PRODAJA...
No in sem jo lepo odje*** mislim halo no...neki se revco dela...doma vejo da je neprenesem ker malo zajamra pa vsi okol nje skačejo...
Tako, da smo za maturanca samo mamica, moj fant in jaz...meni je tok hudo da sploh nebi šla...ampak si zelo želim z mojmu plesati tm...pa meti se fajn...
Pa še v razredu se ne štekamo in mi je prov hudo it....
Grozn je ko imaš tako familijo...