božično razpoloženje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
majarončk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a majarončk » 27. Nov. 2008 18:59

obožavammmm praznični čas, če se ne prehiteva, tko k zdej!....komaj čakam dneve od 20. decembra naprej, ko bom tudi sama frej :D :D
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 27. Nov. 2008 19:53

Pri vsem tem me moti samo to, da so vse trgovine okrašene že novembra ( tud prej ). Js osebno potlej zgubim tist božični filing.

Obožujem drugo polovico decembra, vse tiste lučke, vonj po praznikih v zraku in vonj cimeta, snega, piškotov ... Obužujem metanje v sneg, rada delam angelčke v snegu ;) in se počutim kot 5.letna punčka. Tko občutim že leta in leta.
Doma sicer praznika ne praznujemo prav tako, kakor se spodobi za ta praznik. Podarimo si darila, okrasimo smrečico. Lepo je - brez pretiravanja.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 28. Nov. 2008 11:46

Super mi je, ker sem prosta, ker lahko dolgo spim in lenarim. Letos je sploh super, ker kaže, da bom več kot 14 dni fraj. :tanz:
Božiča ne praznujemo, smrekico postavimo ponavadi po 25. decembru - potem pa včasih stoji tam do februarja, če se nam ne da pospravit prej. Darila se odpirajo na silvestrski večer (oziroma popoldan), podarjamo si le v najožjem družinskem krogu.
En dan med prazniki grem na obisk k staršem in to je to.

Okrašena Ljubljana mi je všeč, gužva po trgovinah malo manj ... ampak se preživi.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Nov. 2008 12:37

*ka!a* napisal/-a:Pri vsem tem me moti samo to, da so vse trgovine okrašene že novembra ( tud prej ). Js osebno potlej zgubim tist božični filing.

Lahko pa enostavno takrat ne hodiš po trgovinah oziroma v večje šoping centre :D . Jst sploh nimam tok časa, da bi bla po trgovninah skos; ta teden sem pa itak bolna. Tko da drug teden bo že december in me okrašenost ne bo več motla :xmas: .
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 28. Nov. 2008 14:33

No men je sam decembrski čas zelo všeč, tisto vzdušje, ki pride s prazniki, z obdarovanjem, samimi občutki, stiski rok... ne vem ful mi je všeč, ampak tak občutek je najbolši v božičnem času, zdaj se mi zdi še vse prezgodaj. Rada mam sneg v božičnem času, takrat mi je res ful ful lepo da je sneg, samo okraševanje že mesec prej mi je pa absurdno, vse je nekak prezgodaj in ves ta kič in mašnice pa smrekce po centrih.. ah dovolj je če je teden dni pred božičem, sicer tist blišč praznikov izgine in ob praznikih ni tistega vzdušja več po centrih.. takšen je moj filing. Drugače pri nas praznujemo božič, praznujemo tako, da se postavijo jaslice, smrekca, ampak to dan pred božičem. Vse to traja do sredi Februarja, potem se pa to počasi pospravi. Najlepši čas okrašenosti mi je pa od božiča do začetek januarja potem pa teh lepih praznikov ni več... ni več vzdušja ampak smrekica še vedno krasi naše domove :D :D
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 28. Nov. 2008 16:15

i simply love christmas :)

Rada mam lučke, okraske, sladkarije, darila ... To da se cela družina večkrat zbere skupaj, da grem po Mariboru pa je lepo okrašen, da zapade prvi sneg, da na faksu kaj odpade :D , da imamo prvi pravi nastop s plesnimi, da je večina ljudi boljše volje, da načrtujem kaj vse bom naredila v novem letu in sem srečna za stvari, ki so se mi v tem letu uresničile.. in tako naprej :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov