Bivšo punco bi presenetil

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bi bilo pametno to narest?

Glasovanje se je zaključilo dne 11. Jul. 2010 5:05

da
9
35%
ne
17
65%
Skupaj glasov : 26

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 03. Jul. 2010 18:26

Očitno je ne zanimaš več.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jul. 2010 18:27

^^proglašam te za novega "štulca" :D
obiskovalec napisal/-a:Skratka prvi vtis. Videlo se je, da ji je bilo zelooo neprijetno kakor tudi to, da je njena frendica seznanjena z najinimi problemi, zato je tudi tako reagirala-kao njo rešila pred menoj.
Drugi vtis: ne zanimaš je več, pusti jo pri miru.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2010 18:38

frendica ima kot zgleda velik vpliv nanjo. ker ona nima sreče v ljubezni in ker nje noben noče, tudi ta "tvoja" ne sme met tebe in ti se ji ne smeš približevat. ker pol pač ona ne bo mela več kolegice za vsak dan.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Jul. 2010 18:42

ojoj tole boš pa res mogo spustit iz rok, ker ti je zelo očitno pokazala, da nima več dobenega namena met še kaj s tabo... Reši se dokler se moreš!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 03. Jul. 2010 20:01

Priznam, tole danes je pa še mene streznilo.

Zdej me zanima, ali ji lahko pošljem zadnji (poslovilni) mail ali naredim kar čisti rez, tako da ji ta mesec niti ne pošljem SMS čestitke za RD.

Treba je le poudarit, da do mene ni bila vzvišena ampak nasprotno, delovala je kot ranjena žival.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2010 20:03

Ker si tip, lahko vztrajaš do kolikor hočeš, pa se ne boš samoponiževal.

Vztrajaj kolikor ti paše in dokler se ne boš sprijaznil. očitno se dokončno še nisi.
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 03. Jul. 2010 20:07

Jaz sem se 100% sprijazil.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2010 20:09

potem pa če ji imaš še kaj za povedat in tega nikakor ne moreš zadržat zase, ji napiši.

čestitk za rd in novo leto pa nimaš kaj pošiljat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Jul. 2010 20:17

delusional napisal/-a:potem pa če ji imaš še kaj za povedat in tega nikakor ne moreš zadržat zase, ji napiši.

čestitk za rd in novo leto pa nimaš kaj pošiljat.

amen
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Jul. 2010 20:19

obiskovalec napisal/-a:Treba je le poudarit, da do mene ni bila vzvišena ampak nasprotno, delovala je kot ranjena žival.

To se tebi mogoče samo zdi...mogoče ji je bilo samo neprijetno, da te je srečala.

Jaz bi jo pustila na miru, bi ji pa čestitala za rd. In to samo Vse najboljše in lepo praznuj, nobenih kičastih voščil zraven ;)
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 03. Jul. 2010 20:36

Vprasanje za milijon dolarjev od koga nasvet naj vzamem in s tem se nadaljuje "neverending story".

Lahko da bo čez čas res spoznala, da je bilo to to, ker je ubistvu ona zakomplicirala situacijo ker je potrebovala "čas". So pa moje določene lastnosti zelo na roko pisane njenemu okolju v katerem hoče noče živi, zato me mogoče tudi noče vržt iz FB.

Je pa res da še vedno lahko počakam do RD, potem pa še vedno lahko pošljem zadnji mail. Do sedaj me je vedno pokopalo to, da sem pod vplivi čustev vedno jaz prejudiciral zaključek.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2010 21:16

redko, redko kdaj se kdo vrne in pokesa. s tem kako ji bo še žal za tabo in kaj bo spoznala, se lahko samo trenutno tolažiš.
ne zbriše te iz fb, ker je to tvoje delo.
mene tudi ko mi kak tip pove, da mu nisem "taprava", me ne zbriše z msn/fb - čaka, da se bom jaz s tem sprijaznila in ga zbrisala.

ti kar čakaj... čakaj še 1 leto če hočeš.. al pa se nehaj mučit in pozabi.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2010 21:46

veš kaj... jaz vidim da ti ne misliš nehat in da je ne misliš pustit pri miru.

veš kaj naredi? teži ji vsak dan, piši ji mejle, pisma, zalezuj jo, kliči jo....
mogoče pol, ko ti bo rekla da zgini, spizdi, crkni, da ji je vseeno zate in da noče nič s tabo... mogoče boš pol nehal.

čeprav dvomim. boš spet pisal sem, da kako bi ti še kaj naredil v tej smeri, da bi se ona spametovala. pejdi do konca.

Tak psiho je bil moj bivši. Zveza se je končala. Ni si dal dopovedati, da je konec. Nekaj časa je bil sicer mir. Potem pa so sledili mejli, kilometerska pisma, zasledovanje, zalezovanje, čeprav sva živela 1 uro narazen, darila za rojstni dan po pošti, kako me on še čaka, kako mi bo še žal čez 100 let, pisal o lepih trenutkih iz preteklosti (kar me ni ganilo)....obsedenost. imela sem že drugega, on si še vedno ni dal mira.
Ni se mu dalo zlepa dopovedati. Niti z grdimi besedami ne. Niti s sovraštvom. Še vedno je mislil, da bom privolila v pijačo z njim in da me bo zmanipuliral. Ignoriranje je še najbolj pomagalo, sčasoma.
Ni mi žal. Nikoli mi ne bo. Ne bom se "spametovala". Tip je bil oblasten in posesiven, nesiguren vase.

aja, obiskovalec, to da ohranjaš stike z bivšo, ki je poročena in ti ona svetuje glede novih punc, je bolano.

obiskovalec napisal/-a:-kako sem ji takoj po orgazmu reku če mi da en robček, pa je ona nagajivo rekla, lahko ti dam dva

čigavem orgazmu? tvojem, a ne?
zgleda da tudi bednega sexa ne pogreša...
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 03. Jul. 2010 22:22

Ne, niti približno ni bilo tako kot si ti opisala. Najbolj me je zmotil tvoj žaljiv pristop. Nisem tako obupan, da bi me ti mogla s temi tvojimi komentarji prizemljiti.

Pravzaprav se najbolj bojim, da bi kdaj v življenju naletel na podobno osebo, kot si ti sama.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2010 22:26

ni bilo tako, mogoče pa še bo. ker nehat očitno nočeš. skozi maš še neki, pa še neki, pa še neki za ji povedat /napisat.

a si mogoče že v letih, ko se bojiš da boš ostal sam?

zakaj se bojiš, da bi spoznal tako kot sem jaz? Ker sem tako kruta do moških? ojojojoj ojojojoj

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov