Bivšo punco bi presenetil

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bi bilo pametno to narest?

Glasovanje se je zaključilo dne 11. Jul. 2010 5:05

da
9
35%
ne
17
65%
Skupaj glasov : 26

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Jul. 2010 22:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LEEL00
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a LEEL00 » 03. Jul. 2010 22:51

obiskovalec napisal/-a:nato pa v naglici svoji frendici zašepetala, "glej, to je ta". Frendica pogleda proti meni in ji odgovori, "nič, reci da si z menoj" in oddide stran. Jaz pristopim k svoji in jo vprasam kako je. Pove da je ful zmatrana in da je z dopusta, kjer je tudi zbolela.

Ves... Meni pa to zveni kot da je ratala lejzbika ali bi in se ti neupa povedat. Ta prijateljica pa da je ful ljubosumna. :D
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 03. Jul. 2010 23:40

Noče te, žal.
Najbolj bedni izgovor, nisem videla maila, pozabila prebrat, odgovorit, in podobno.
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 12. Jul. 2010 22:04

sirova štručka napisal/-a:
obiskovalec napisal/-a:TO ME ZANIMA: Ko sva hodila, sem ji rekel, da sva par in naj me spravi iz liste prijateljev na FB, da bo lahko dodala najine skupne prijatelje. Potem ko sva končala, me je pa takoj vrgla dol, kar pa meni ni bilo več všeč, saj nisva bila več par, zato sem si želel bit z njo v stiku.

Potem me je dodala na listo in sedaj ko sva šla "dokončno" narazen, me je pa pustila na FB. Kako naj si to razlagam?

ja dve možnosti, al ji je vseen če te ima gor al ne in te je pustila gor al pa te želi imet gor, za kar ima svoje razloge.

Zdaj se je še to razjasnilo. Po tistem ko sem jo videl v mestu, mi je par dni z zamikom napisala mail, v katerem je povedala, da je zelo dolgo premišljevala ali bi mi odgovorila in kaj bi mi napisala. Skratka pravi, da sem se ji zdel preveč vsiljiv v mestu in da je nabolje da greva vsak svojo pot naprej, da je najina zveza preteklost in da žal ni povratka, ker je bilo med nama veliko negativne napetosti, ki je ne bi rada več podoživljala in marsikaj izrečenega. Ter da upa, da bom to tudi upošteval. Napisala je še, da prekineva vse stike, meddrugim tudi na facebooku, ker bo to za oba lažje. Zanimivo je pa bilo, da pa me ni vrgla iz FB.

To me je tako mučilo, da sem prvič uporabil FB kot sredstvo za dopisovanje in ji čez par dni napisal opravičilo, če me je res videla tako vsiljivega, zraven sem povedal še tisto kar sem čutil, da je pomembno da ve. Vse lepo iskreno in brez obtoževanja. Vedel sem, da se jo bo dotaknilo.

Ker me je zanimalo, kakšen bo rezultat, sem ji še omenil, da ji ne zamerim, če me bo izklučila iz FB in to se je končno zgodilo.

Tako da je to "the end".
Zadnjič spremenil obiskovalec, dne 12. Jul. 2010 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Jul. 2010 22:08

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Jul. 2010 22:09

sem rekla. psihopat.
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 12. Jul. 2010 22:13

delusional napisal/-a:sem rekla. psihopat.

Ti si genij, škoda da si ful nepriljubljena tuki na forumu. Baje imaš pa druge atribute, a si res ful luštna? :D
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Jul. 2010 22:27

to pa ni res, da sem nepriljubljena. mam pa svoj imidž.
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 12. Jul. 2010 22:28

čudno furaš ta svoj imidž
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 12. Jul. 2010 22:29

čist kul imidž ma... :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Jul. 2010 22:31

obiskovalec, kaj boš zdej naredil? valda ne boš odnehal?
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 12. Jul. 2010 22:34

Itak da ne. Zdej pripravljam anketo, da vidim koliko je suhih na forumu, ker se mi dozdeva, da za računalnikom visijo bolj močne punce.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Jul. 2010 22:45

delusional napisal/-a: mam pa svoj imidž.

ki me spominja na tally weijl kolekcijo... :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 14. Jul. 2010 20:56

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Jul. 2010 20:57

od daleč svetleča in pisana, skratka zanimiva, od blizu cenena, ko jo pa enkrat opereš, jo pa lahko samo še v smeti zabrišeš! :P :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov