Bivšine stvari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
g00fy_qa napisal/-a:Jaz sem imela fanta, ki je nosil obesek za ključe od bivše. Zmotilo me je, ko mi je rekel, da mu ga je ona kupila
watafak keri problemi ej....

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
McLarnovc napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Jaz sem imela fanta, ki je nosil obesek za ključe od bivše. Zmotilo me je, ko mi je rekel, da mu ga je ona kupila
watafak keri problemi ej....
Khm, ja, ne poznaš ozadja za tem. Načeloma ne zganjam panike brez podlage.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
jaz še vedno nosim uhane, uro in prstan, ki so vse darila bivšega bivšega
no, sicer me noben fant še ni vprašal, čigavo darilo so, tako da se niso imel za kaj sekirat. meni so pa še vedno zelo všeč in jih rada nosim, ne glede na to, na koga so vezani spomini povezani s tem. večino časa pa itak o tem sploh ne razmišljam 

-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ok ql...nekatere moti obesek za ključe, druge zapestnica, spet tretje še kar naprej nosite uhane ali verižice vaših bivših in se vam to ne zdi nič takega....ok. Vsak po svoje
Kaj pa telefonske številke?
Številke bivših punc /fantov, raznoraznih ljubezni in ff?? Vas moti, da ima vaša boljša polovica še vedno shranjene telefonske cifre vseh teh ljudi? Pa čeprav, kot pravi, jih ne uporablja, sploh ne pomisli na to da bi jih, ali da sploh več niti ne ve katera cifra spada k kateremu obrazu....

Kaj pa telefonske številke?
Številke bivših punc /fantov, raznoraznih ljubezni in ff?? Vas moti, da ima vaša boljša polovica še vedno shranjene telefonske cifre vseh teh ljudi? Pa čeprav, kot pravi, jih ne uporablja, sploh ne pomisli na to da bi jih, ali da sploh več niti ne ve katera cifra spada k kateremu obrazu....
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz mislim prstan, ki sem ga od njega dobila nositi ne glede na to ali sva skupaj ali ne, ker mi veliko pomeni, je lep in sem se ga navadila.
Normalno pa ne bi šla razlagat vsakemu teoretično naslednjemu, od koga in zakaj sem ga dobila.
Glede telefonskih.Na starem tel. je imel številke, kasneje pa si je naredil ob nakupu novega čistko in izbrisal nepotrebne številke.
Zaradi tega pa se res ne gre sekirati.Če bi videli v vsaki potezi nekaj zloveščega, potem nam ostane samo paranoja
Normalno pa ne bi šla razlagat vsakemu teoretično naslednjemu, od koga in zakaj sem ga dobila.
Glede telefonskih.Na starem tel. je imel številke, kasneje pa si je naredil ob nakupu novega čistko in izbrisal nepotrebne številke.
Zaradi tega pa se res ne gre sekirati.Če bi videli v vsaki potezi nekaj zloveščega, potem nam ostane samo paranoja

The world is as you are.
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
^^ Nisem še nikoli pregledovala fantovega imenika, da bi videla ali ima shranjene številke bivših, itd... Pa tudi če jih ima, meni to ni nič takšnega. Jaz imam tudi shranjene še številke vseh bivših, ker ne grem zdaj vseh številk brisati takoj ko z nekom prekinem zvezo.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
lol, a zdaj se že bojimo telefonskih imenikov
to mi pol že sliči na totalen strah pred kakršnimkoli stikom med tvojo ljubljeno osebo in njegovo preteklostjo.. halo?

to mi pol že sliči na totalen strah pred kakršnimkoli stikom med tvojo ljubljeno osebo in njegovo preteklostjo.. halo?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
O kaka svinja sn te šele jaz...celo ene lepe nove zokne, ki so za njo tu ostali, nosim! Nisem torej pojerbala samo deda, ampak še zokne! Za to se ji pa že morm prav zahvalit...pa še lepi so, od polzele. Te pa bi bla ljubsumna, če ma njeno telefonsko...kr naj jo ma, jz mam zokne
Mislim, ej...očitno sem res zelo toleranten človek al kaj...

Mislim, ej...očitno sem res zelo toleranten človek al kaj...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
No ja, jaz sem edino kopalke našla od bivše, ki so ležale v omari.Ampak si jih nimam kaj dati, ker ne nosim A-ja.Škoda, pa drugič
Ne saj ne.Ne bi jih nosila, tui če bi mi bile prav
Brezveze se sekirati zaradi preteklosti, vsi jo imamo.

Ne saj ne.Ne bi jih nosila, tui če bi mi bile prav

The world is as you are.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
positive vibration napisal/-a:Nisem torej pojerbala samo deda, ampak še zokne!

-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Mene moti tisto, kar je tip povedal (prvi post v temi) in pisma, slamce vsepovsod.
Glede na moje izkušnje, sem js dost previdna.
Ker bivši je še 1 mesec po tistem, ko sva začela hodit, nosil zaročni prstan in dva meseca eno verižico s srčki, ki mu je dala. Da ne omenjam njunega albuma na mizi in pliškotov, njenih parfumov,.. Šele po 8 mesecih je pospravil te stvari (album, slike, parfume), ampak je bilo že prepozno, ker mi je bilo jasno kako stvari stojijo (mlada in neumna
). Nikoli mu nisem težila, ker sem mislila, da bo že sam ugotovil, da je neprimerno; za prstan in verižico je celo uspel, po 8 mesecih sem mu pa rekla za druge stvari., potem mi je pa kmalu postalo jasno, da tako ne gre več naprej...
Glede telefonske številke: sem mu še rekla naj ji piše za rojstni dan, ker se spodobi glede na čas, ko sta bila skupaj in da ni potrebno prekiniti stikov zaradi mene (on jo je pustu, ni ona njega pustila)
Glede na moje izkušnje, sem js dost previdna.
Ker bivši je še 1 mesec po tistem, ko sva začela hodit, nosil zaročni prstan in dva meseca eno verižico s srčki, ki mu je dala. Da ne omenjam njunega albuma na mizi in pliškotov, njenih parfumov,.. Šele po 8 mesecih je pospravil te stvari (album, slike, parfume), ampak je bilo že prepozno, ker mi je bilo jasno kako stvari stojijo (mlada in neumna

Glede telefonske številke: sem mu še rekla naj ji piše za rojstni dan, ker se spodobi glede na čas, ko sta bila skupaj in da ni potrebno prekiniti stikov zaradi mene (on jo je pustu, ni ona njega pustila)
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]