Bivšine stvari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ona111
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2010
Ima tvoj fant še vedno stvari od bivše?
Z mojim sva skupaj 2 leti in še vedno, ko kaj iščem po predalih najdem kakšno stvar, ki jo je naredila zanj, da mu izkaže svojo ljubezen do njega. In mu seveda potem dam, da to pospravi. Sicer ima sve stvari od bivše še vedno skrbno shranjene. No sicer oblačila to niso. Ampak voščilnice, razna pisma, slamice, .... Stvari, ki ju očitno na nekaj spominjajo.
Se vam zdi to normalno? ... No pliš in take stvari me res ne motijo tudi sama jih imam, ampak vsako malenkost od bivše, da ima po 2h letih najine zveze, čeprav daleč od mojih oči?
Sem ga enkrat vprašala, zakaj ima te stvari pa je odgovoril, da se spomni, kaj je imel in da nebi ponovil ponovno napake in pustil zaradi malenkosti, osebo, ki jo ima rad...
Kaj vi mislite o tem? Te stvari me preposto motijo... Imam sploh pravico zahtevati, da jih odstrani?
Sicer nosi še vedno zapestnico, ki mu je bivša dala in me ne moti... Ampak pisma in podobne stvari?
Lepo bi prosila za mnjenje.
Z mojim sva skupaj 2 leti in še vedno, ko kaj iščem po predalih najdem kakšno stvar, ki jo je naredila zanj, da mu izkaže svojo ljubezen do njega. In mu seveda potem dam, da to pospravi. Sicer ima sve stvari od bivše še vedno skrbno shranjene. No sicer oblačila to niso. Ampak voščilnice, razna pisma, slamice, .... Stvari, ki ju očitno na nekaj spominjajo.
Se vam zdi to normalno? ... No pliš in take stvari me res ne motijo tudi sama jih imam, ampak vsako malenkost od bivše, da ima po 2h letih najine zveze, čeprav daleč od mojih oči?
Sem ga enkrat vprašala, zakaj ima te stvari pa je odgovoril, da se spomni, kaj je imel in da nebi ponovil ponovno napake in pustil zaradi malenkosti, osebo, ki jo ima rad...
Kaj vi mislite o tem? Te stvari me preposto motijo... Imam sploh pravico zahtevati, da jih odstrani?
Sicer nosi še vedno zapestnico, ki mu je bivša dala in me ne moti... Ampak pisma in podobne stvari?

-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ona111 napisal/-a:Z mojim sva skupaj 2 leti in še vedno, ko kaj iščem po predalih najdem kakšno stvar, ki jo je naredila zanj, da mu izkaže svojo ljubezen do njega. In mu seveda potem dam, da to pospravi. Sicer ima sve stvari od bivše še vedno skrbno shranjene. No sicer oblačila to niso. Ampak voščilnice, razna pisma, slamice, .... Stvari, ki ju očitno na nekaj spominjajo.
Se vam zdi to normalno?
Ne. Meni se to ne zdi normalno!

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Evo se strinjam z napisanim. Mene bi od tega najbolj motilo, da bi nosil zapestnico od bivše. Če ima pa druge stvari spravljene, pa praviš da niso na dosegu oči...to se mi ne zdi nič kaj takega, čeprav bi lahko dečko tud vse stvari spravil v kako škatlo pa jo dal recimo na podstrešje.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Ona111 napisal/-a:
moje mnjenjenje je, da je dečko pameten, ker shranjuje pisma in ostalo šaro...morda bo bivša nekoč slavna pa bo pisma prodal ter obogatel, morda se bo odprl muzej pa bo vso to kramo muzeju podaril ter bil glavni đek!
to je moje mnjenje...

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Am, zakaj je pa zapestnica tolk moteča? Kaj pa če mu enostavno res ful hudo paše? ..zarad tanove naj jo dol sname?
Podobne stvari so v eni že obstoječi temi (verjetno tisti, ki jo je štručka prilepila) privedle do izjav "kaj, a potem naj tud pojstlo zamenja, ker je tam z bivšo sexal?" - I think not.
Priznam, da je mene pri enem tud to na cajte motilo, mel je celo neki nekje na steni nalepljeno, ampak potem se spomnim - sej jz mam tud spomnike, in kaj zdej?
Zdej samo močno upam, da ko/če bom jz naslednič v kašni taki situaciji, da kermu tipu rečem "uuu, huda zapestnica/whatever", da bo on odgovoril samo z "ane, hvala" brez zgodbice/razlage od kje to njemu in da bom jz pametna dovolj, da ne bom naprej spraševala.

Podobne stvari so v eni že obstoječi temi (verjetno tisti, ki jo je štručka prilepila) privedle do izjav "kaj, a potem naj tud pojstlo zamenja, ker je tam z bivšo sexal?" - I think not.
Priznam, da je mene pri enem tud to na cajte motilo, mel je celo neki nekje na steni nalepljeno, ampak potem se spomnim - sej jz mam tud spomnike, in kaj zdej?
Zdej samo močno upam, da ko/če bom jz naslednič v kašni taki situaciji, da kermu tipu rečem "uuu, huda zapestnica/whatever", da bo on odgovoril samo z "ane, hvala" brez zgodbice/razlage od kje to njemu in da bom jz pametna dovolj, da ne bom naprej spraševala.

- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
daj Jochie no, o resni zadevi se menimo
Ja, itak da bi me motlo vse od zgoraj navedenega, posebi pa zapestnica, ki jo nosi vsak dan. Se je sploh poslovil od preteklosti, bi se jz najprej vprašala?
Sama za mojega ne vem da bi kaj imel od bivše, nism najdla nobenega pisma, niti sm iskala, ker pa ne živiva skupi pa čist možno da ima kaj kje skrito. Vseeno pa v to močno dvomim, glede na to kaj mu je nardila... Bivšo ne omenjava, možno da ima kaj za oblečt, kar mu je ona kupila, glede na to da sta bila dolgo skupi, ampak bolj ko se z bivšimi obremenjuješ, slabši je, tko da sm se sama že zdavni nehala, če bi bla bivša od kogarkoli oh in sploh, potem ne bi bila bivša ampak sedanja

Ja, itak da bi me motlo vse od zgoraj navedenega, posebi pa zapestnica, ki jo nosi vsak dan. Se je sploh poslovil od preteklosti, bi se jz najprej vprašala?
Sama za mojega ne vem da bi kaj imel od bivše, nism najdla nobenega pisma, niti sm iskala, ker pa ne živiva skupi pa čist možno da ima kaj kje skrito. Vseeno pa v to močno dvomim, glede na to kaj mu je nardila... Bivšo ne omenjava, možno da ima kaj za oblečt, kar mu je ona kupila, glede na to da sta bila dolgo skupi, ampak bolj ko se z bivšimi obremenjuješ, slabši je, tko da sm se sama že zdavni nehala, če bi bla bivša od kogarkoli oh in sploh, potem ne bi bila bivša ampak sedanja

-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Ona111 napisal/-a:Ima tvoj fant še vedno stvari od bivše?
tu se torej skriva razlog...še zmeraj mu je žal, da jo je pustil.... ..In zate še en razlog več, da se znebi te šare... Jz bi se ob tem stvaku precej bedno počutila... kot da živi za preteklost...in če bi se le dalo, bi šel nazaj s to punco...No..tako nekako mi deluje ta stavek
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Meni se pa zdi, da premalo ločujete med pretiranim ukvarjanjem s preteklostjo in sprejemanjem preteklosti kot dela življenja. Mene ne bi nič motilo, če bi fant nosil zapestnico od bivše, pa tudi sama imam v eni škatli spravljenih par 'spominkov', ki sem jih dobila od bivših. Konec koncev sem s bivšimi fanti le preživela nekaj let življenja, poleg tega, da mi je bilo dostikrat zelo lepo, sem se pa iz situacij tudi česa naučila in se do neke mere v njih izoblikovala kot oseba. Tako da se mi ne zdi nič narobe, da ima nekaj spominkov - kako pisemce, zapestnico, prstan, ... Tudi to, da ga zapestnica opominja na pretekle napake, ni nič narobe. Nikjer pa iz tega ne sledi, da bi še vedno rad bil s tisto prejšnjo punco. Mogoče bi res bil z njo, če bi se mu ponudila priložnost - mogoče je pa že zdavnaj šel čez to zvezo in je bil dovolj pameten, da je ugotovil, kje je naredil napako. Ampak presojati o tem je pa bolj težko, vsaj takole prek foruma.
Every rose has its thorn
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Ona111 napisal/-a:
Meni se zdi ta del še najbolj moteč, ker vse preveč liči na to da bivše še ni prebolel in bi eventuelno tud šel nazaj v zvezo, če bi imel možnost..
kar pa se stvari tiče..mene bi precej zmotilo, če bi še imel take stveri na vidnem mestu (izjema so razna oblačila in druge podobne uporabne stvari, ki jih uporablja že cel čas-ne pričakujem, da bo nehal samo zato, ker je zdaj z mano), imam pa tudi jaz kako škatlo spominov, tako da ne morem od fanta zahtevati, da pa on nima ničesar
Houd de wereld tegen
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
točno to. ta stavek je tu glaven in pove vse. še vedno mu je žal in še vedno jo ima rad.
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
Tudi mene najbolj moti stavek, o katerem je govora. Kaj ta stavek v resnici pomeni, pa najbolj ve avtorca sama oz. naj poskusi razčistiti, če še ne ve.
Če bi fant zares prebolel preteklost (in jo pač sprejemal, kot je ena napisala), me ne bi motili razni spominki na bivšo, ki je pač bila del njegovega življenja. Če pa še vedno živi v preteklosti, sanjari o bivši, do nje goji čustva, ki bi morala biti namenjena izključno meni...potem bi pa spokala od njega ne glede na to, ali sploh ima kak spominek od bivše.
Mene osebno bi sicer kaka zapestnica od bivše najverjetneje motila, ker je res skoz na očeh, pa nonstop na njegovi koži...No, ampak avtorce te teme ta očitno ne moti, tak da tu ni problema...
Če bi fant zares prebolel preteklost (in jo pač sprejemal, kot je ena napisala), me ne bi motili razni spominki na bivšo, ki je pač bila del njegovega življenja. Če pa še vedno živi v preteklosti, sanjari o bivši, do nje goji čustva, ki bi morala biti namenjena izključno meni...potem bi pa spokala od njega ne glede na to, ali sploh ima kak spominek od bivše.
Mene osebno bi sicer kaka zapestnica od bivše najverjetneje motila, ker je res skoz na očeh, pa nonstop na njegovi koži...No, ampak avtorce te teme ta očitno ne moti, tak da tu ni problema...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov