Bivši in sedanja zveza

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 12. Sep. 2011 20:16

marypa napisal/-a:Kar uide mi in to take podrobnosti, na katere so fantje občutljivi. :roll:

kaj pa?
"ej luuubiiiii, veš, moj bivši je mel na svojem tudi piko, ampak na drugi strani!!" :twisted:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Sep. 2011 20:18

Hvala za odg.
Zadnjič spremenil marypa, dne 13. Sep. 2011 2:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Sep. 2011 20:21

marypa napisal/-a: Nisem vedela da so fanti tak občutljivi na to, če omeniš sex z bivšim ali pa kaj.

zdaj veš.

kako bi se pa ti počutila, če bi fant tvojo tamalo primerjal z bivšino?- to ni retorično vprašanje!

no, res ne vem kaj ti je bilo. ker tale je kar huda.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Sep. 2011 20:23

Hvala za odg.
Zadnjič spremenil marypa, dne 13. Sep. 2011 2:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Sep. 2011 20:36

^^ morda pa to res ni to.

meni je nadvse smešno tvoje razmišljanje, da je tip neke vrste "open minded" če mu je kul poslušat o tičih bivših fantov svoje punce. imam občutek, da gledava na zadevo iz čisto drugih perspektiv.
jaz da sem tvoja prijateljica in mi poveš ta problem, bi ti rekla da se spravi k sebi in v sebi odkrito premisli, zakaj praktično nalašč svojega fanta provocirati s tičem bivšega. povedala bi ti še, da imaš probleme sama s sabo. in da jih moraš nujno rešiti, ker tvoj način ni niti približno "in" in "kul", kot si misliš. (odprtost do vsega sexualnega je vse prej kot pogovori o bivših tičih).

in sploh ne štekaš da tu nima veze kako si ali nisi zadovoljna s svojo fuflo.

EDIT: ja, še to. btw- to NI iskrenost. iskrenost ima zame pozitiven predzvok. to je direktnost. in ta ni nujno pozitivna, niti upravičena. najlepši primeri tega so okrog ženske in njenih kg. fant ne sme biti direkten. ker to je grdo da ji reče "glej kako si debela". in če ji to reče, ni iskren. samo toliko.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Sep. 2011 20:48

Hvala za odg.
Zadnjič spremenil marypa, dne 13. Sep. 2011 2:26, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Sep. 2011 21:59

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:10, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Sep. 2011 22:03

Hvala za odg.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 13. Sep. 2011 5:04

Ja, tole je z mojega stališča tabu tema...

Jaz svoji ne razlagam o svojih nekdanjih ljubeznih, njej je bilo pa kmalu jasno, da se o tem ne želim na dolgo in široko pogovarjat.
Ko se je bilo treba o tem pogovarjat (na njihovo izrecno željo), sem jih vprašal s čim so jih prejšnji razočarali...in dobil točne odgovore.

Nekdanji so nekdanji z razlogom...meni se zdi skrajno nespoštljivo obujat preteklost in vlačit "konkurenco" na plano...ne vem zakaj bi s svojo žensko debatiral o drugih puncah.
Nesmiselno, kajneda?
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 15. Sep. 2011 21:38

Meni se zdi popolnoma normalno, da kdaj omeniš bivšega, oziroma kakšno anekdoto, karkoli (pogovori o bivših tičih in fufljah so izvzeti). Konec koncev so bivši del tvojega življenja in tega ne moreš kar pozabit. Bolj čudno bi mi bilo, če en od partnerjev bivše/ga nikoli ne omeni.
Sicer pa je pri nama tako, da se poznava že dolgo, tako da pozna on enega mojega bivšega, jaz pa 2 njegovi bivši. Je popolnoma normalno, da jih omenjava. Oz. še kdaj jaz rečem, a se spomniš, ko je tvoja bivša to pa to naredila in seveda obratno.
NejaNaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a NejaNaja » 16. Sep. 2011 12:30

Jaz o bivšem ne razlagam nič, ker je ta del preteklosti dokončno za mano in ne vlačim neke nepotrebne čustvene navlake v sedanjost. Najbrž zato, ker sva ob razhodu vse razčistila in na lep način zaključila, zaradi česar nimam slabih spominov nanj. Obenem pa zelo malokrat pomislim nanj, tako da tudi iz tega razloga ne omenjam bivšega mojemu sedanjemu fantu. Moj pa kar pogosto omeni njegovo bivšo, s katero je bil malo manj časa skupaj kot z mano in sem se nedolgo nazaj začela spraševati, čemu jo toliko omenja. :? Enkrat je javno v družbi izjavil (sicer pijan, a nima veze), da je luštna punca in o njej nima povedat nič slabega, enkrat je meni v nesramnem tonu rekel, da je raje videl, ko se je njegova bivša dve uri urejala v kopalnici kot mene, ki se uredim v 20 min, včasih še prej... skratka, take zadeve človeka prizadenejo. :roll: Mogoče se mi pa ni treba dve uri urejat in prikrivat s pudrom vse pomanjkljivosti, kot si jih je morala očitno ta njegova bivša, ker bi naravna najbrž izgledala grozna.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Sep. 2011 12:58

^^ tole v kopalnici: ona 2 uri, ti 20 min....ti je lahko le kompliment :D
ne rabiš vseh mozoljev in ostale pizdarije na faci prekrit z tem in onim pudrom, ker nimaš problemov s kožo. Hehehe...ali je pa on res tak primitivec in bolj kot na vse, gleda na fasado človeka.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Sep. 2011 13:30

NejaNaja napisal/-a:Enkrat je javno v družbi izjavil (sicer pijan, a nima veze), da je luštna punca in o njej nima povedat nič slabega

Meni se tole recimo zdi hudo pozitivna zadeva. Pri ljudeh, zlasti pri svojem fantu, cenim, če premorejo toliko osebne zrelosti in dostojanstva, da po končani zvezi ne blatijo bivše/ga javno, po možnosti z razkrivanjem kakšnih osebnih detajlov in skrivnosti.
NejaNaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a NejaNaja » 16. Sep. 2011 13:53

Jullia, v bistvu se čisto strinjam s tem. Nezrelo se mi zdi grdo govorit čez bivše, četudi se je kakšna zveza končala na grd način. Je pa o meni, ko sva imela lani par mesecev pavzo in sva bila narazen, govoril prej na grd kot lep način, vsaj tako sem izvedela od enega njegovega kolega. Je pa zabolelo, ko je to o bivši povedal, in to celo javno v družbi, zaradi česar sem se počutila še bolj bedno. :( Za sabo ima že precej bivših punc in sem za eno, ki jo je imel ne vem kdaj, izvedela šele pred kratkim, ko je pripovedoval o nečem in je imelo veze z njo. Skupaj sva že skoraj dve leti, pa za eno bivšo sploh nisem vedela. Koliko jih je potem šele imel neresnih... Meni pa očita dva, ki sta spadala pod kategorijo "neresna faza", ko sva bila vmes narazen in tega še vedno ne more pozabit. No, to je že za drugo temo, ampak takšne stvari načenjajo zvezo, pa če si to prizna ali ne.

v-e-s-n-a napisal/-a:tole v kopalnici: ona 2 uri, ti 20 min....ti je lahko le kompliment :D

Ko bi le bilo mišljeno kot kompliment, bi bila vesela. :) Pa je bilo mišljeno češ, da izgleda kot da se sploh ne umivam. Včasih ima take nesramne komentarje, da me mine vse skupaj.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 16. Sep. 2011 16:30

^ pa zakaj take stvari dopuščaš, če te prizadenejo?

glede bivših pa ne čutim posebne potrebe, da bi fantu razlagala o njih, sploh poimensko. pač mogoče kdaj kakšen komentar, če je res na mestu (v smislu kakšne anekdote) in če bi me sam kaj vprašal. mene fantove bivše načeloma ne zanimajo.
Vsak raj ima svojo kačo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov