bivši ima rojstni dan...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 27. Feb. 2012 19:56

ok ampak kar ne morem verjet.... 4 leta spiš z nekom in počneš nevem kaj vse, verjetno zaupaš stvari ki jih ponavadi drugim ne in potem ne veš kako mu voščiti če sploh?
In kaj za vraga je tako napačnega če bivšemu tipu napišeš 'bejbi pogrešam te , ampak verjetno je vsaka stvar za nekaj dobra.Vseeno ti želim vse najlepše za tvoj rojstni dan, pa saj to itak že veš. Lepo se imejta.'
Nevem no, če že z nekom spim nekaj mesecev imam PRAVICO imeti včasih čustvene izpade, najosnovnejša pa je itak iskrenost, pa četudi to pomeni da je sedaj zaljubljen v drugo ti si pa še vedno zaljubljena vanj. Nič ni narobe če to ve.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 27. Feb. 2012 19:57

Lahko mu pa spečeš torto... in mu jo zalepiš v glavo, prascu prevarantskemu. :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Feb. 2012 20:13

Nesanica napisal/-a:ok ampak kar ne morem verjet.... 4 leta spiš z nekom in počneš nevem kaj vse, verjetno zaupaš stvari ki jih ponavadi drugim ne in potem ne veš kako mu voščiti če sploh?
In kaj za vraga je tako napačnega če bivšemu tipu napišeš 'bejbi pogrešam te , ampak verjetno je vsaka stvar za nekaj dobra.Vseeno ti želim vse najlepše za tvoj rojstni dan, pa saj to itak že veš. Lepo se imejta.'
Nevem no, če že z nekom spim nekaj mesecev imam PRAVICO imeti včasih čustvene izpade, najosnovnejša pa je itak iskrenost, pa četudi to pomeni da je sedaj zaljubljen v drugo ti si pa še vedno zaljubljena vanj. Nič ni narobe če to ve.

what good could come out of this?? Resno me zanima. :?:

Ko sta enkrat narazen, se joka frendicam, ne pa bivšemu.

Ne bi glih rekla, da imaš PRAVICO do čustvenih izpadov. Pravico do čustvenih izpadov ima njegova zdejšnja bejba, hehe. Ne vem, pomoje vseen boljše ohraniti malo dostojanstva. Pol ti vsaj ni bad, ko ga srečaš čez mesece, plus tvoja naslednica ne bo mogla upravičeno govort okol, da si mal kuku :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 27. Feb. 2012 21:01

Nesanica, če te fant prizadane,...res GRDO prizadane...dvomim da bi mu poleg vsega privoščila še ta užitek, da mu daš vedeti, kako jokcaš za njim. wtf?! Drugo bi bilo, če bi bila obratna zgodba... Kolk pa si ti stara, če ni skrivnost?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Feb. 2012 21:10

meni se to ne zdi znak jokcanja.. prej obratno, pokažeš da si že prebolela in ga imaš kot znanca, mu privoščiš en vse najboljše pa je. kot da ni nič bilo.

sicer jaz ne bi v stilu "pogrešam te", bolj v stilu "jaz se imam čist fajn, še ti se imej", tko na hladen način pač.
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Feb. 2012 21:16

Ja, ampak ona bi preko smsa rada samo vzpostavila stik, ga malo opozorila nase..zame je to poniževanje, ne pa znak spoštovanja do bivših.
Če je že on ni spoštoval, medtem ko jo je varal itd, pa naj ima še ona malo dostojanstva.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 27. Feb. 2012 21:19

Slovenc...ravno take povedi, kot jih ti predlagaš, dajo zelo, zelo jasno vedeti, da nekoga nisi prebolel... res...

Emanuela, fajn si povedala tole, ja.

Mogoče, ampak res MOGOČE, bi to "jokcanje" tolerirala, če bi bil sporazumen razhod..torej brez kakih incidentov varanja, tepenja, itd... pač ohladitev veze, naveličanje en drugega. Da me pa en prevara pa ni šans, da mu kaj takega napišem. To je prav tisto krščansko razmišljanje, kjer te sovražnik udari, ti pa mu nastaviš še drugo lice...
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 27. Feb. 2012 21:25, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Feb. 2012 21:21

v tem smislu da bi opozorila nase, pa ne.. nvm sej zakaj bi opozarjala nase, menda ne misli se spet povezati z njim?

lahko mu pošlkješ tako pač.. da si se ravno spomnila pa da je lepo nekaj takega narest.. kot smsi za novo leto pač, ne da bi kej posebej mislila nanj.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 27. Feb. 2012 21:31

Slovenc57...pa sej vidš kolk enga razmišljanja je avtorica teme vložila v to...čeprav bi mu napisala samo par besed. Odprla je celo temo na forumu..diskutirala..itd. Že ta izkušnja ti da lahko vedeti, da če ti bo bivša kdaj pisala sms, da je GOTOVO vložila nekaj truda in preživela nekaj adrenalina ob pisanju in razmišljanju :)

Da meni zdaj bivši napiše sms po 4 letih ..še tako nedolžno in skromno...pffffff, jasno kot nebo bi mi bilo, da išče luknjo da bi se dokopal do mene...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Feb. 2012 21:38

Skupaj sta bila 4 leta, narazen sta šla pred slabima dvema mesecema in on ima že novo punco, s katero je že njo baje varal prej.

Slaba ideja.

Če bi minilo več časa in bi se normalno razšla, pol en Vse najboljše:) ni neprimeren.

V tej situaciji se mi pa ne zdi pametno...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Feb. 2012 21:41

pardon, narobe prebral :$ (sem razumel da sta bila 4 leta skupaj, pa zdaj prvi bd od tega, ne da je že 4 leta od tega..)

ja, če ves ta čas nista bila v stiku, potem naj tudi ostane tako.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Feb. 2012 21:42

Ha?
Saj sta bila štiri leta skupaj in sta zdaj dva meseca narazen. Pojdi prebrat prvi post, da ti bodo okoliščine bolj jasne :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 27. Feb. 2012 21:42

Ne, sej si prov razumel avtorico...jz sm napisala svoj primer :)

Hehe, čist smo te zmedle :)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 27. Feb. 2012 21:48

Jah nevem no, sej pravim če sta si prej 4 leta lahko delila posteljo in si vse zaupala, nevem zakaj je tak big deal da ve da ti ni vseeno. Sej ni debilček, valda, da ve da ti je še hudo, sploh če se je tako grdo končalo. in to da nekomu napišeš da ga pogrešaš in da ti je jasno da je konec in da mu želiš vse najboljše,še ne pomeni da delaš sceno. Scena je zame nekaj povsem drugega in do zdej je bilo tipom čist všeč če sem jo kdaj naredila, baje vsej pokažem na tak način da mi ni vseeno.

Pač tip je končal razmerje, ker je ugotovil, da se je zaljubil v drugo. To ga ne dela prasca. Katera pa bi želela biti v razmerju s človekom, za katerega veš da ni s teboj zaradi tebe ampak zato ker ve da drugje ne bo dobil nič, ali pa še huje, je s teboj zato, ker čuti da mora biti, ker je zardi štirih let dolžan ostati.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Feb. 2012 21:53

V mojem pogledu ga pa malo naredi prasca to, da jo je varal. Jbg. In takemu se ne piše smsov.
The world is as you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov