bivši ima rojstni dan...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
floribunda napisal/-a:meni se zdi pa spodobno, človeku s katerim preživiš 4 leta, voščit za rojstni dan.
ampak definitivno to ni noben povod za nič in razen morebitne 'hvala' nimaš kej pričakovat.
Spodobi se že. Ni pa nujno najbolj pametno. Ona bi s tem rada dosegla, da bi "prišlo za njim", kaj je izgubil.
To potem niti ni iskreno voščilo za rojstni dan, poleg tega bi bilo pa zanjo izredno destruktivno, ker ne bi bilo želenega rezultata.
Pa tudi na splošno sem mnenja, da po kakšnem letu že lahko bivšemu normalno voščiš za rojstni dan, po dveh mesecih in zlasti, če se je zveza končala zaradi njegove prevare, pa niti slučajno ne.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jah, naslov teme je. ali bivšemu voščit za rd?
ja. meni se to pač zdi spodobno. še posebej v poplavi vseh res blazno iskrenih fb voščil in vsega, se mi zdi pač to ena taka običajna gesta. js pač bi (no, vsaj sklepam, da bi). ker se mi to ne zdi nič takega.
ampak v resnici bi mogu bit naslov te teme. ali nej pišem bivšemu, da bi ga rada nazaj in ali bo po n-časa obžaloval svoja dejanja in pritekel k njej v objem.
v tem primeru pa itak;
Ne mu pisat. ne pričakuj, da bo prišel nazaj. in ja, če se ima fino se bo imel fino najbrž še naprej. in ko se bo nehal met fino z njo, je šansa da bo pritekel nazaj k tebi izredno majhna.
pozabi ga. če te je varal in mel eno že pripravljeno je to zato, ker bi vidva mogla končat žeeeee dooosti prej, pa al on al ti nist amela jajc za si to priznat, se pogovorit okoli tega in zaključit zadeve preden je prišlo do neljubega in nelepega konca.
ja. meni se to pač zdi spodobno. še posebej v poplavi vseh res blazno iskrenih fb voščil in vsega, se mi zdi pač to ena taka običajna gesta. js pač bi (no, vsaj sklepam, da bi). ker se mi to ne zdi nič takega.
ampak v resnici bi mogu bit naslov te teme. ali nej pišem bivšemu, da bi ga rada nazaj in ali bo po n-časa obžaloval svoja dejanja in pritekel k njej v objem.
v tem primeru pa itak;
Ne mu pisat. ne pričakuj, da bo prišel nazaj. in ja, če se ima fino se bo imel fino najbrž še naprej. in ko se bo nehal met fino z njo, je šansa da bo pritekel nazaj k tebi izredno majhna.
pozabi ga. če te je varal in mel eno že pripravljeno je to zato, ker bi vidva mogla končat žeeeee dooosti prej, pa al on al ti nist amela jajc za si to priznat, se pogovorit okoli tega in zaključit zadeve preden je prišlo do neljubega in nelepega konca.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Antea napisal/-a:Končala sva zaradi tega, ker me je varal in takrat že imel teren pripravljen z drugo... Pri vsem tem imam sama popolnoma čisto vest, ampak nekako si mu želim nekaj napisati. Ne vem zakaj...
Nic mu ne pisi! Celo zbrisi njegovo cifro.
A on se ni zavedal, da je bil s tabo 4 leta, preden te je prevaral?
Najboljse zate je, da sprejemes situacijo, se pomiris in ga pozabis.
On ima drugo, kaj pocnes pa ti? Cepis doma in razmisljas kako mu bos voscila rojstni dan? Pejt si iskat drugega fanta!
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
hehe, mal za nasmejat-->moja izkušnja je taka
Moj bivši nikakor ni mogel sprejet, da sva šla narazn..čeprav sva bila samo pol leta skupaj..pa še to sva se poredko videla in sem mu dala ves čas vedt..da mi to nekako ni to...a on je kar vztrajal
No in pol sva šla res narazn, ker se mi je zdelo brezveze, da se SILM zaljubiti v nekoga....To sm mu razložila itd...sam se ni mogu sprijaznt. Bil je blazno prizadet, žalosten... No ene 2 leti zapored mi je za r.d. pisal sms v takem smislu: Za r.d. ti ne želim nič dobrega..upam da se ti vse vrne..blabla... Nekaj takega. Hm..ja tud taki znajo bit fantje..očitno
p.s.
Mislm, da bo tale punca kljub vsemu nasprotovanju, bivšemu napisala sms...tako da brezveze da sploh pišem svoje mnenje...
Moj bivši nikakor ni mogel sprejet, da sva šla narazn..čeprav sva bila samo pol leta skupaj..pa še to sva se poredko videla in sem mu dala ves čas vedt..da mi to nekako ni to...a on je kar vztrajal
No in pol sva šla res narazn, ker se mi je zdelo brezveze, da se SILM zaljubiti v nekoga....To sm mu razložila itd...sam se ni mogu sprijaznt. Bil je blazno prizadet, žalosten... No ene 2 leti zapored mi je za r.d. pisal sms v takem smislu: Za r.d. ti ne želim nič dobrega..upam da se ti vse vrne..blabla... Nekaj takega. Hm..ja tud taki znajo bit fantje..očitno
p.s.
Mislm, da bo tale punca kljub vsemu nasprotovanju, bivšemu napisala sms...tako da brezveze da sploh pišem svoje mnenje...
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Nekako se mi zdi logično, da za rojstni dan čestitaš ljudem, ki so ti blizu (pa ne nujno v fizičnem smislu, ampak kar se tiče odnosov, četudi nas loči Atlantik). Z bivšima si pač nisem več blizu, zato tudi ne vidim potrebe po tem, da bi kateremu napisala vse najboljše, niti na fb, kjer imam enega bivšega med prijatelji. Vsak živi po svoje, kar pa ne pomeni, da so med nami kakšne zamere. Z enim sicer so, a samo z njegove strani. Jaz sem že davno pozabila na vso sranje ob koncu zveze, čeprav bi glede na okoliščine tistega časa lahko bila jaz tista, ki bi kuhala zamero.
Tukaj pa je iz posta avtorice razbrati, da še ni ravnodušna ob omembi bivšega oz. še več - še vedno ga ima rada. Jaz to vidim kot rdečo luč, da naj mu to leto nič ne napiše, če že želi, naj to stori drugo leto, ko se bodo čustva polegla in ne bo pričakovala čustveno obarvanega odgovora z njegove strani.
Se pa strinjam s predhodnico. Punca mu bo itak pisala, želela je dobiti le neko zanimivo idejo kako zaviti čestitko v "celofan", saj bi vmes verjetno rada vrinila še kaj v stilu "lepo praznuj", kar bi se dalo prevesti kot "upam, da me povabiš na praznovanje" ali kaj podobnega.
Tukaj pa je iz posta avtorice razbrati, da še ni ravnodušna ob omembi bivšega oz. še več - še vedno ga ima rada. Jaz to vidim kot rdečo luč, da naj mu to leto nič ne napiše, če že želi, naj to stori drugo leto, ko se bodo čustva polegla in ne bo pričakovala čustveno obarvanega odgovora z njegove strani.
Se pa strinjam s predhodnico. Punca mu bo itak pisala, želela je dobiti le neko zanimivo idejo kako zaviti čestitko v "celofan", saj bi vmes verjetno rada vrinila še kaj v stilu "lepo praznuj", kar bi se dalo prevesti kot "upam, da me povabiš na praznovanje" ali kaj podobnega.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ena_rožca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2011
kakšno voščilo za rd? ma te prosim ... vzem telefon, pejdi v imenik, poišči njegovo št in pol prtisn delete. isto na fb, po možnosti pejdi še v nastavitve in ga blokiraj, pol pa ga zbriš še z glave .. ni lahka, vem, ampak verjemi, ni te vredn, bo že prišel enkrat nekdo ki te je. (enkrat, tako se jst tolažim ) do takrat pa uživaj samsko življenje, flirtaj do onemoglosti, žuraj in živi svoje življenje naprej, naredi kej iz sebe. tako boš najbolj zadovoljna sama s sabo. če študiraš, se uči, če delaš, delaj več, ukvarjaj se s športom, pejdi ven, zdaj je skoraj pomlad, predvsem pa, boli te k* za tipe, itak sam probleme delajo
Take chance. Make a change. And breakaway.
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
*Lara* napisal/-a:hehe, mal za nasmejat-->moja izkušnja je taka
p.s.
haha.. ja, meni se je nekaj podobnega zgodilo.. s tipom sva bla 8 mescev skupaj.. šla lani glih malo po mojem bday narazen, ker se mu ni dalo k meni, pa še druga mu je bla všeč blabla.. potem pa si čez čas zmisli, da me hoče nazaj.. včasih mi neke prijazne sms-e pošiljal, drugič nesramne.. in je to trajalo vse do letos, do mojega bdaya, januarja.. in potem dobim sms v stilu: za bday ti želim vse najgrše.
samo zato, ker ga nočem nazaj. svašta res.
drugače pa, ja: avtorica, pusti ga pri miru. s tem nič ne boš dosegla, kvečjemu ponižala se boš. pa še rana se ti bo dodatno odprla.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
SMS? Zakaj?
Pošlji mu MMS z golo fotko, doh. Kaj si bo pa mislil, če boš kar pozabila na njegov rojstni dan.
Pošlji mu MMS z golo fotko, doh. Kaj si bo pa mislil, če boš kar pozabila na njegov rojstni dan.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
V današnjem času, ko si večina ljudi izmenjuje te 'čestitke' kar preko facebooka, je to vse skupaj postalo neosebno. Zato se mi zdi, da če bi kakemu bivšemu čestitala za rd (pa da nimava nekih stikov) se mu sploh ne bi zdelo čudno, ker taka voščila itak prejemaš od 3/4 folka s katerim se niti ne pogovarjaš več.
Če pa pričakuješ, da se bo mu zaradi nekega voščila v glavi preklopilo in bo magično ugotovil, da te želi nazaj.. hm not.
Če pa pričakuješ, da se bo mu zaradi nekega voščila v glavi preklopilo in bo magično ugotovil, da te želi nazaj.. hm not.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]