bivši ima rojstni dan...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Stina3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2012
Nesanica napisal/-a:Pač tip je končal razmerje, ker je ugotovil, da se je zaljubil v drugo. To ga ne dela prasca. Katera pa bi želela biti v razmerju s človekom, za katerega veš da ni s teboj zaradi tebe ampak zato ker ve da drugje ne bo dobil nič, ali pa še huje, je s teboj zato, ker čuti da mora biti, ker je zardi štirih let dolžan ostati.
Ce bi samo koncal razmerje, bi bilo vse lepo in prav. Ceprav mu jaz se zmeraj ne bi posiljala sms-ov ce bi bila v takem custvenem stanju kot je ona.
Ampak glede na to, da ni bil fer do nje in jo je varal, si po mojem vec ne zasluzi niti pet minut njenega casa in bi morala aktivno delati na tem, da ga preboli, ne da ga dobi nazaj.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
emanuela, hehe, v mojih očeh tudi.
Skratka, a-a, pusti pri miru.
slovenc79 napisal/-a:v tem smislu da bi opozorila nase, pa ne.. nvm sej zakaj bi opozarjala nase, menda ne misli se spet povezati z njim?
Antea napisal/-a:....samo na nek način upam, da se vrne nazaj...
Skratka, a-a, pusti pri miru.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nesanica sej itak, da bo njemu všeč. Njej bo pa čez en mesec žal, ker se bo počutila trapasto.
In intimnost, da si z nekom 4 leta delil posteljo, se neha v trenutku, ko nista več par. Takrat ni več tvoj fant, ampak bivši.
Pomoje
In intimnost, da si z nekom 4 leta delil posteljo, se neha v trenutku, ko nista več par. Takrat ni več tvoj fant, ampak bivši.
Pomoje
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Nesanica napisal/-a:Jah nevem no, sej pravim če sta si prej 4 leta lahko delila posteljo in si vse zaupala, nevem zakaj je tak big deal da ve da ti ni vseeno. Sej ni debilček, valda, da ve da ti je še hudo, sploh če se je tako grdo končalo. in to da nekomu napišeš da ga pogrešaš in da ti je jasno da je konec in da mu želiš vse najboljše,še ne pomeni da delaš sceno. Scena je zame nekaj povsem drugega in do zdej je bilo tipom čist všeč če sem jo kdaj naredila, baje vsej pokažem na tak način da mi ni vseeno.
Vecina tipov ne mara custvenih izpadov zensk. V tem primeru tip je koncal zvezo in hoce imeti mir in kakrsenkoli custven izpad iz njene strani bo razumel kot tezenje.
Ce bo ona napisala, da ga pogresa, jaz sem prepricana, da ne bo nicesar odpisal, ona pa se bo pocutila slabse. Najboljse je, ga pustiti pri miru. Ce tip hoce zensko nazaj, bo tudi ukrepal v tej smeri.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
kul
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov