bivši ima rojstni dan...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Stina3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Stina3 » 27. Feb. 2012 22:08

Nesanica napisal/-a:Pač tip je končal razmerje, ker je ugotovil, da se je zaljubil v drugo. To ga ne dela prasca. Katera pa bi želela biti v razmerju s človekom, za katerega veš da ni s teboj zaradi tebe ampak zato ker ve da drugje ne bo dobil nič, ali pa še huje, je s teboj zato, ker čuti da mora biti, ker je zardi štirih let dolžan ostati.

Ce bi samo koncal razmerje, bi bilo vse lepo in prav. Ceprav mu jaz se zmeraj ne bi posiljala sms-ov ce bi bila v takem custvenem stanju kot je ona.

Ampak glede na to, da ni bil fer do nje in jo je varal, si po mojem vec ne zasluzi niti pet minut njenega casa in bi morala aktivno delati na tem, da ga preboli, ne da ga dobi nazaj.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Feb. 2012 22:10

emanuela, hehe, v mojih očeh tudi.

slovenc79 napisal/-a:v tem smislu da bi opozorila nase, pa ne.. nvm sej zakaj bi opozarjala nase, menda ne misli se spet povezati z njim?
Antea napisal/-a:....samo na nek način upam, da se vrne nazaj...

Skratka, a-a, pusti pri miru.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Feb. 2012 22:13

Nesanica sej itak, da bo njemu všeč. Njej bo pa čez en mesec žal, ker se bo počutila trapasto.

In intimnost, da si z nekom 4 leta delil posteljo, se neha v trenutku, ko nista več par. Takrat ni več tvoj fant, ampak bivši.

Pomoje :)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 27. Feb. 2012 22:32

Nesanica napisal/-a:Jah nevem no, sej pravim če sta si prej 4 leta lahko delila posteljo in si vse zaupala, nevem zakaj je tak big deal da ve da ti ni vseeno. Sej ni debilček, valda, da ve da ti je še hudo, sploh če se je tako grdo končalo. in to da nekomu napišeš da ga pogrešaš in da ti je jasno da je konec in da mu želiš vse najboljše,še ne pomeni da delaš sceno. Scena je zame nekaj povsem drugega in do zdej je bilo tipom čist všeč če sem jo kdaj naredila, baje vsej pokažem na tak način da mi ni vseeno.

Vecina tipov ne mara custvenih izpadov zensk. V tem primeru tip je koncal zvezo in hoce imeti mir in kakrsenkoli custven izpad iz njene strani bo razumel kot tezenje.
Ce bo ona napisala, da ga pogresa, jaz sem prepricana, da ne bo nicesar odpisal, ona pa se bo pocutila slabse. Najboljse je, ga pustiti pri miru. Ce tip hoce zensko nazaj, bo tudi ukrepal v tej smeri.
Uporabniški avatar
Antea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Antea » 03. Mar. 2012 21:25

Naj vam sporočim, da mu nisem poslala ničesar in prav vesela sem, da je tako! Hvala vam!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 05. Mar. 2012 16:46

:)

Pridna :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Mar. 2012 16:51

kul :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov