Bivši fant s katerim se občasno še dobiva

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: šiška

Neprebrana objavaNapisal/-a urša** » 02. Jun. 2008 18:13

hmmmm
js sm bila pa v ravno obratni sitaciji, ampak identični... zmenila sva se samo za sex... in zdj ko tvoje berm ugotavlam da je to točno to kar moj bivši razlaga okol... zmenila sva se samo za sex, ampak on je bil še preveč navezan (js sm pustila njega) in me je zasledvov in nadlegvov moje prjatle, starše (to je extrem)... rekla sm mu -odjebi- že kr ene parkrat in še velik hujšga... ampak ne zato k bi ga samo "izkloriščala", ampak je fnt mogu dojet da je zveza končana... in učasih ne gre drgač kokr grdo :? in tle poznamo res samo tvojo zgodbo, si mu mogoče kej "težila", ga prosila da te uzame nazaj? res dvomm da te je samo pozajčku in izkoristu in pol reku odjebi sploh če sta bla skp 2 leti - 100% mu ni usen zate, ampak ti hoče dopovedat da je konc... in se vrjetn u zajčkanje (sex) sploh ne bi spušču če bi vedu, da ga hočš nazaj... hočm ti povedat da vrjetn res morš dojet da je konc, ga pustit da živi svoje življenje

oprosti če je to kokrkol nesramno izpadl, ni biu moj namen
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 04. Jun. 2008 20:24

no jaz sem ga klicala in mi je rekel da nisem jaz ženska za njega. lahko pa se dobiva sam za sex...
sem rekla da bom premisla potem pa mi je on zvečer poslal sms kako sem se odločla.
šla sem k njemu... pogledla sva film... prej ko sva bila skup mu je vedno se"vstal"takoj ko sva se vidla.. al pa že prej :D zdaj pa sva gledla film in mu nekako ni blo.
potem je pač videl da jaz hočem in se je potrudo..
sam mu ni prišlo, na koncu mu je kr pado! :(
ful grozna izkušnja, na koncu mi ni dal niti lupčka! :(
mislim da ga nikoli več ne pokličem...
preden sva se vidla mi je pa tudi omenil da se cartat ne misli, saj nisva v zvezi! :( nič kaj prijeten občutek, tako da mi ni blo fajn!
ima katera podobno izkušnjo?
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 05. Jun. 2008 0:24

Mah brezveze drmat, pust ga namer pa bo, sej ti je sam rekel da mu daj mir.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov