Bivši fant s katerim se občasno še dobiva

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 06. Sep. 2006 14:00

girl19 Glej... bolj ko se boš dol dajala z njim, bolj ti bo tip všeč in na koncu boš noro zaljubljena v tipa, ki pa ne čuti enako do tebe.

In kaj boš rešila z tem??? Nič. Na koncu bo še huje, ker se boš še več navezala na njega. Raje končaj zvezo, ker je itak že končana, le da si ti tega nočeš priznat.

Sama sebe trpinčiš s tem.

Temu sedanjemu tipu si le igračka oz. trenutno zadovoljstvo, ko se njemu pač zapaše. Verjemi, čez neki časa ali pa čez par let, ti bo zelo žal da si vztrajala s tem tipom na tak način. Sej sama vidiš, da on noče met resne zveze, tako da je vse skupaj le izguba časa.

Vzemi se v roke. Pozabi na njega. Lahko si najdeš tipa, s katerim boš mela lepo zvezo, obenem pa bo vedno ob tebi in verjemi da bo takrat sex milijonkrat lepši.
girl19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a girl19 » 06. Sep. 2006 15:34

MIGRENA, ja sej še sama ne vem..pač vedla sva da ne bova mogla kr tko it edn mim druzga, pa sva mislila da bo lažje za oba, da se pač občasno še vidva..jst itak ko sva končala sm velikrat mislila na enga druzga tipa,( k mi pa zdej nekek ni več tolk ušeč), pa sm mislila da mi itak ne bo tolk pomenil..sej zdej vidim da je to neumno..

najbl me jezi pa to, da sm še pred 1 tednom razmišljala čist tako kot mi ve sedaj govorite..k mu nism pisala nič, on mi je pisal če ga pridem zmasirat, pa nism šla..zdej se je pa vse pokvarl..tko da sm res rabla enga da me sprav spet nazaj na staro razmišljanje:))

katrin21, kako pa je blo pr teb da si loh pol kr šla stran?si novga spoznala?k če spoznaš kšnga tipa k ti je zlo všeč..vrjamem da je to velliiik lažje..
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a katrin21 » 06. Sep. 2006 15:43

Ne, nisem spoznala v tistem momentu nikogar novega. Je pa dejansko prišlo do nekega klika v glavi...tko, kar naenkrat. Ko sva se srečala in pogovarjala enkrat na pijački sem ga samo gledala in opazovala in tako v nekem trenutku enostavno dojela, da tako ne gre več. Punca, ženske smo glede tega včasih prave mazohistke...slepo verjamemo in upamo čisto vsemu kar nam natrobijo. Pa mislim, da obe veva, da ponavadi ne manjka veliko, da punce pademo, sploh če nam je tip vsaj malo všeč, pa sploh, če zna v določenem momentu poiskat prave besede. Sej veš kako gre: se srečata, ti reče nekaj osladnega, pa že padeš...dejstvo je, da nam bo to vedno ugajalo določeni fantje pa bodo to spretno izkoristli.
Pa veš česa sem se iz vsega naučila? Nikol ni preveč dobro, če se me bolj trudimo za fanta kot pa on za nas.
girl19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girl19 » 06. Sep. 2006 16:37

ja full sm vesela zate, da si loh to kr tko nrdila..jst tut vrjetn rabm sam en trenutk, da ga bom pač gledala, pa si med tem mislila, kaj sploh si ti tolk posebnga da bi jst mogla nate čakat..v postelji tut ni nek bog, da bi to loh počela sam z njim..

je pa res ja da fant, sploh edn ki ve kaj ti je všeč, samo določeno stvar nrdi, pa si v sedmih nebesih..pol ko pa to mine, se morš pa soočit s kruto realnostjo..:((
***papilonka***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: planet za zadet

Neprebrana objavaNapisal/-a ***papilonka*** » 06. Sep. 2006 17:59

ej jz sm mela isto probleme kukr ti girl19! tak sm se noro zalubla nazaj u mojga bivšega..pa hvala bogu de sm bla dost trmasta pa sm govorila de nočm hodit z njim kr sm kmal zvedla kulkim puncam teži..waa!njprej sm bla ful razf** sam pol sm bla pa kr dost na tleh..sam mzdj sm ga prebolela..tk de jz ti rečem nehi..prekin dokler še lahk..
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a katrin21 » 06. Sep. 2006 19:16

Oo zelo dobro vem kako to gre. Piči te tam ,ko ve da boš najbolj prijela.
Tut js sm rabla neki časa, da sm končno dojela, da to ni to...mislim, je trajalo, da je pršlo do tega momenta.
Mmm...pa ja, tut pri nama v postli ni blo ne vem kake sile, ampak pač ko si zaljubljen včas še to spregledaš...pismo smo ženske dobrega srca!! :wink:
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 06. Sep. 2006 19:28

Girl19 tudi jaz sem bila v podobni situaciji.Jaz sem s tipom bila dobro leto.Na koncu sma se vedno bolj prepirala in mi je prekipelo.Pač pustila sem ga in mi je najprej blo full ql.Saj na začetku še mi je full pisal kak ne more brez mene pa da naj še probama,ampak mi je bilo vseen.Ko pa sem slišala da se dobiva z drugimi puncami pa se je vse spremenilo.Nisem več bila prepričana,da mi je vseeno.Vedno znova sem mu pisala...Pa ko sma se pogovarjala se mi je zdelo da me ima še rad...Kot kolega sma se izvrstno ujela-no saj se še sedaj,ampak čeprav sem jaz končala zvezo mi je na čase bilo žal.Nekaj mesecev se nisma slišala in s časom sem pozabila čustva in vse kaj je povezano z njim.Neko popoldne pa sma se ponovno srečala in bila sem ga zelo vesela,tistih močnih čustev pa kot po čudežu ni bilo več.Čist sproščeno sma se pogovarjala.Sedaj pa se redno dobivava na pijači-on ima resno punco,jaz pa resnega fanta.In sma samo kolega-res noben več ne pomisli na kaj drugega.No kaj ti hočem povedat...res rabiš čas da preboliš in ti si zdaj v takšni fazi,da ti odsvetujem da se še dobivaš z njim.Sama vem kako je to težko,ampak ko boš to prebolela ti bo dost boljše.Vem kako je ko bi mu rada nekaj napisala ali pa ga slišala,vendar verjemi da je najboljše da ga totalno ignoriraš.Boš pa videla čez čas...mogoče boš imela takšno srečo kot jaz,da bosta kdaj postala res najboljša frenda,do takrat pa ga pusti pri miru.Če ga boš videla s katero drugo se delaj da ti je vseeno in mu niti slučajno nič ne reči proti temu...V glavnem girl19 želim ti vse najboljše,pa da bi se čimprej spet na novo zaljubila in bila srečna!!!!
Punca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a Punca* » 06. Sep. 2006 19:55

Girl 19!!

Daj najprej pošlihtaj pri sebi, pol pa mu lahk začneš wračat z malenkostmi, in boš widla da se bo zasekiru in se resno začel zanimati zate. Vendar po tem bodi nepopustljiva. Bodi trmasta!! In trma se v taki situaciji dobro obnese..

Želim ti veeliko sreče, da najdeš pravega za sebe.

Lp
girl19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girl19 » 07. Sep. 2006 7:12

Maya19, ja sej tut pr nama je nekak tko, da se drgač loh full ujameva, mogoče sva si celo preveč podobna, in ni nikol noben hotel popustiti..drgač sm pa full vesela zate, da se je to tako dobro izteklo!!glede tega z drugo punco, pa upam da mi rata da mu ne bom pokazala da mi ni ni vseeno!!sam ne vrjamem, ker take stvari me pa res sam na rit posedejo!!:(((pa full hvala za lepe želje;)

Punca*, ja bom si zdej uzela mal časa zame..pa pošlihtala da vidm kaj sploh čutm pa kaj ne..kaj ti si s tem mislila naj mu en čas dam mir, potem bo pa že on pršu nazaj če mu bo pač blo do tega??bom trmasta ja, če sm pri ostalih stvareh bom pa tut tukej!!:)

ko bi loh telefon vsaj tko sprogramiral, da določeni osebi neb mogu msgev pisat:((
Punca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a Punca* » 07. Sep. 2006 7:32

Girl 19!
S tem sem misnla na to, da oseba postane zanimiva šele takrat, ko se umakne s prizorišča dogajanja. Začel ga bo matrat kaj počneš, kako se imaš... Vsaj jes mislem, da so moški možgančki naprogrmirani na to foro.
girl19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girl19 » 07. Sep. 2006 7:49

aha..ok..bom od dns naprej se delala mal manj dostopna!!:))ti pol misleš da je najbolš da mu niti odpišem ne, al nej vseenu mu pa mu čist tak brezosebn msg napišem? vrjetn maš kr prou veš..mi je tut on vbistvu predn sva hodila skor 4 leta pisal skoz.. takrat k me on sploh ni kej preveč zanimal, pa mu niti nism skoz odpisovala..kolk bi bla rada spet takšna!; :D :D
Steklo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Steklo » 13. Sep. 2006 10:19

puma napisal/-a:na totalen ignor ....

Malo off topic, bo pa stvar zagotovo močno olajšala življenja nam in vam.

Punce, ne dajajte tipov na ignor!!! Raje jim povejete, da jih nočete več videti in da je stvar zaključena, ker mi ne znamo brati vaših misli in pač v ignoriranju ne vidimo nekega konca ali pa prekinitve zveze, bolj neko zamero. OK? No pridne...
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 14. Sep. 2006 19:11

Punca, če se ti čustva vračajo nazaj...pa ko nista skupaj, ga pogrešaš itd...njemu pa se gre sam za sex...bejž čim dlje stran...ker te pol sam izkorišča....ker razlika je v tem, če se dobita sam za sex...al pa če se dobita, pa kaj drugega počneta...brez sexa.
ker na koncu boš itak ti kratko potegnila...in bo spet sam sranje...bolje zdaj preprečiti, čeprav je težko, kot kasneje ko bo prepozno.

jaz sem se parkrat tud z bivšim še dobila...včeraj nazadnje....in mi ful ni več do tega. v bistvu me je on ful zajebal, da sva končala zvezo...in sem prebolela nekako presenetljivo dokaj hitro...

sam nevem kako naj mu povem, da nočem...ker se drugače ful dobro razumeva, kot prijatelja sedaj in nočem da mi zameri.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2006
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a neron » 14. Sep. 2006 19:45

girl19 napisal/-a:MIGRENA, ja sej še sama ne vem..pač vedla sva da ne bova mogla kr tko it edn mim druzga, pa sva mislila da bo lažje za oba, da se pač občasno še vidva..jst itak ko sva končala sm velikrat mislila na enga druzga tipa,( k mi pa zdej nekek ni več tolk ušeč), pa sm mislila da mi itak ne bo tolk pomenil..sej zdej vidim da je to neumno..

najbl me jezi pa to, da sm še pred 1 tednom razmišljala čist tako kot mi ve sedaj govorite..k mu nism pisala nič, on mi je pisal če ga pridem zmasirat, pa nism šla..zdej se je pa vse pokvarl..tko da sm res rabla enga da me sprav spet nazaj na staro razmišljanje:))

katrin21, kako pa je blo pr teb da si loh pol kr šla stran?si novga spoznala?k če spoznaš kšnga tipa k ti je zlo všeč..vrjamem da je to velliiik lažje..

ti nisi resna,ne morm vrjet fak ane
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 02. Jun. 2008 11:26

tudi jaz sem bila v podobni situaciji :cry:
skupaj sva bila tri leta, nakar sva končala... večkrat že tudi prej pa sva se ponovno pobotala itd.
nato sva se zmenila da bova se nekaj časa kr tko dobivala, sam za sex..
kakšen mesec je štimalo, potem me je začel ignorirat.. vedno bolj!
na koncu mi je napisal naj odjebem! :cry:
ko končaš, bolše da se tega tudi držiš.
če so prisotna čustva samo še bolj trpiš. :(

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov