Bivši ali zdajšnji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- l_a_n_a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2008
Hvala vsem za nasvete....
Drugače je zdj tko. Z bivšim sodelavcem sva šla med vikendom na kavo. in sva se res mela tok fajn. ful uredu pogovarjala, na kavi sva bla 4ure, men pa se je zdel da sva urco.res prov tak srčk je bil.
Z bivšim, pa sva učer govorila po telefonu, in se nekak ne najdeva več. nimava več kaj za govort, njemu je use brezveze, pravi,da je še premlad in tko... se naj pol obremenjujem z njim???
se vam zdi 7 let veliko razlike???
ma kdo kakšne izkušnje s sedem let starejšim partnerjem oz. obratno( 7let mlajšo partnerko) ????
Hvala usm...
LP
Drugače je zdj tko. Z bivšim sodelavcem sva šla med vikendom na kavo. in sva se res mela tok fajn. ful uredu pogovarjala, na kavi sva bla 4ure, men pa se je zdel da sva urco.res prov tak srčk je bil.
Z bivšim, pa sva učer govorila po telefonu, in se nekak ne najdeva več. nimava več kaj za govort, njemu je use brezveze, pravi,da je še premlad in tko... se naj pol obremenjujem z njim???
se vam zdi 7 let veliko razlike???
ma kdo kakšne izkušnje s sedem let starejšim partnerjem oz. obratno( 7let mlajšo partnerko) ????
Hvala usm...
LP
- l_a_n_a
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:bivšega boš pozabila/prebolela/vnesi poljubno besedo, ko ti bo pot prekrižal tapravi. takrat sploh ne boš vedela, da je bivši kdajkoli sploh obstajal!
Ja to je res, sam me mal skrbi, ker ptem v dveh letih še ni blo takega:(
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
LanaMaxim napisal/-a:Meni se ne zdi pametno, da se spuščaš v kakršno zvezo, ker še vedno nisi prebolela bivšega. Že to, da na veliko primerjaš sodelavca z njim, ti veliko pove.
to bi i ja rekla...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- l_a_n_a
- Sramežljivka
merisima napisal/-a:LanaMaxim napisal/-a:Meni se ne zdi pametno, da se spuščaš v kakršno zvezo, ker še vedno nisi prebolela bivšega. Že to, da na veliko primerjaš sodelavca z njim, ti veliko pove.
to bi i ja rekla...
ok to je res... sam a vi nikol niste nč primerjal??
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
l_a_n_a napisal/-a:Jochie napisal/-a:bivšega boš pozabila/prebolela/vnesi poljubno besedo, ko ti bo pot prekrižal tapravi. takrat sploh ne boš vedela, da je bivši kdajkoli sploh obstajal!
hm...al to se zgodi ko najmanj pričakuješ,ljubezen pa itak peseneča...pusti cajtu cajt...vse ob pravem cajtu.ne sprašuj kdaj...bo enkrat.čudna so pota gospodova...
...ne paltiš na mostu,paltiš na ćupriji i senka sudbine uvek te prati i da ti nekog istog ko ti...(ceca:suhom rijekom bez vode).
ne sekiraj se...sej znaš ženit mlad se je prerano,a bogme da se ženiš i en dan pre smrtjo je prerano
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- l_a_n_a
- Sramežljivka
merisima napisal/-a:l_a_n_a napisal/-a:Jochie napisal/-a:bivšega boš pozabila/prebolela/vnesi poljubno besedo, ko ti bo pot prekrižal tapravi. takrat sploh ne boš vedela, da je bivši kdajkoli sploh obstajal!
hm...al to se zgodi ko najmanj pričakuješ,ljubezen pa itak peseneča...pusti cajtu cajt...vse ob pravem cajtu.ne sprašuj kdaj...bo enkrat.čudna so pota gospodova...
...ne paltiš na mostu,paltiš na ćupriji i senka sudbine uvek te prati i da ti nekog istog ko ti...(ceca:suhom rijekom bez vode).
ne sekiraj se...sej znaš ženit mlad se je prerano,a bogme da se ženiš i en dan pre smrtjo je prerano
ja sj to sm tud jz skoz govorila-pusti času čas...ampak da se že dve let nč ne spremeni je pa tud mal kriza... bivši že dve let ne ve kaj bi rad. bi bil z mano ker me ma še vedno rad,potem nebi bil z mano, ker se mu zdi da je še premlad za resno vezo.... jooooojj za zmešat res.... kako je lahko zdj premlad za resno vezo, če pa pet let nazaj ni bil???
kaj pravite glede razlike v letih?? je prevelika 7let ali ne?
Hvala vsem.
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
stara sm bla 18, mal več. zdaj sem pa 21. mama stanovanje svoje, sam je treba kopalnico prenovit, pol se boma pa preselila tja. ti pa morm povedat da sm začela z njim zato da bi bivšga pozabla. in sm eno leto rabla da sm se zalubla v njega. me pa tut ni vizualno privlaču sam zdj mi je najlepši človek na svetu očitno sm bla zaslepljena.. no zadnič je pa mama bivšga povabla za roj dan, da je neki zaigral tk da sm jih lahk primerjala, in res nevem kaj sm na bivšem vidla..
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
Melani napisal/-a:stara sm bla 18, mal več. zdaj sem pa 21. mama stanovanje svoje, sam je treba kopalnico prenovit, pol se boma pa preselila tja. ti pa morm povedat da sm začela z njim zato da bi bivšga pozabla. in sm eno leto rabla da sm se zalubla v njega. me pa tut ni vizualno privlaču sam zdj mi je najlepši človek na svetu očitno sm bla zaslepljena.. no zadnič je pa mama bivšga povabla za roj dan, da je neki zaigral tk da sm jih lahk primerjala, in res nevem kaj sm na bivšem vidla..
Kokoš...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov