Bivša prijateljica, ki me sovraži, ga osvaja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
wundschutz - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2010
v-e-s-n-a napisal/-a:glede na to kar si napisala odzgoraj ^^^^^^
....jaz ti vseeno svetujem, da se s tem fantom pogovoris in ti pove kaj hoce od tebe oz. vaju oz. ali ga sploh zanimas. Preden pac vrzes pusko v koruzo.
Ce ti bo povedal da ga ne zanimas, potem pojdi lepo naprej, ce ti rece da se hoce s tabo samo malo zabavat (torej da sta FF), potem moras pa pri sebi ugotovit ali si tega sposobna ali ne.
hvala.
-
neznankan napisal/-a:Če si prava zanj, se drugi ne bo pustil speljat.
Ampak glede na napisano se mi zdi, da si samo oseba od katere je fant v dveh tednih izkoristil vse kar je lahko dobil brez truda.
na žalost ugotavljam, da res ja.
hvala.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Pomoje najbolje, da greš naprej svojo pot brez njega. Ta tip ni ne vem kaj, če skače od punce do punce. Tako, da tud kolegica, če ji uspe ne bo ufjakala nevem kaj, če se je tip pustil speljat. Če je takšen, se bo našla tretja, ki ga bo speljala še njej.
Imam občutek, da povsod izkoristi ponujeno.
Imam občutek, da povsod izkoristi ponujeno.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
kakšen je pa kaj tvoj odnos do tega fanta? on ti je povedal da si mu všeč, kaj pa ti? si pokazala kak interes zanj ali ne? ker če nima feedbacka da je tudi on tebi všeč, potem je logično, da je vzel njeno ponudbo o nabiranju kostanja.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
s0nckic4 napisal/-a:kakšen je pa kaj tvoj odnos do tega fanta? on ti je povedal da si mu všeč, kaj pa ti? si pokazala kak interes zanj ali ne? ker če nima feedbacka da je tudi on tebi všeč, potem je logično, da je vzel njeno ponudbo o nabiranju kostanja.
ja. on ve, da je meni všeč. sem mu namignila. večkrat. on meni ni rekel, da sem mu všeč, je pa pokazal.
sem pokazala interes ja. še preveč mu ga kažem. saj vrača nekak. samo ne z nekim največjim navdušenjem.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
lahko pa začneš delati na samozavesti...
ona je lepša, ona ima noro postavo,... ????
da nisi ti njej fouš vsega tega in ti njo sovražiš. hec.
je pa res, da očitno ti nje ne sovražiš nič manj kot ona tebe, ane.
koliko si pa stara? (firbec)
in še to ne štekam- kaj a vidve se kar skos družita (kao skupni frendi) in se grdo gledata? ali komunicirata pa se za hrbtom opravljata ali kako to izgleda?
in še to ne štekam- kaj a vidve se kar skos družita (kao skupni frendi) in se grdo gledata? ali komunicirata pa se za hrbtom opravljata ali kako to izgleda?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire napisal/-a:lahko pa začneš delati na samozavesti...
starost? 22. ne ne. skupni prijatelji ja. sprli sva se mi2, ker sem se ji postavila po robu. imava skupne prijatelje ja. bol kolege. vsak hodi ven, greš na pijačo kavico. jaz osebno je ne opravlajm. logično je da se zaupam mami, sestri.. ker nočem nositi dekolteja do popka kot ga oni ona, da je ja opazna. nočem poslušati njene glasbe, nočem imeti enakih hobijev kot ona. trmasta je!!
fauš ji pa nisem. niti slučajno. res je da je lepa, štel v nulo.. tud jaz nimam slabe postave. le da je jaz pač ne povdarim za vsako malenkost. dam primer: jaz za fax, čisto navaden dan oblečem kavbojte, teniske, pa neko majčko. čist preprosto in lepo.
ona bo oblekla kavbojke, vlko prekratko majco (da se ja vidi njen popek) dekolte da tak zakrije vse ostalo, pa neke škorne z vrtoglavo peto. hoče bi v ospredju.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
wundschutz napisal/-a: jaz osebno je ne opravlajm.
ona bo oblekla kavbojke, vlko prekratko majco (da se ja vidi njen popek) dekolte da tak zakrije vse ostalo, pa neke škorne z vrtoglavo peto. hoče bi v ospredju.
no meni tole zveni precej opravljivo: "glej jo, kako se oblači."
a takrat ko sta bili ful dobri prijateljici te pa ni motilo da se tako oblači?
ker namreč meni še vedno ni jasno ali se vidve pogovarjata ali ne.
oz. kako za vraga ta baba ve, s kom se ti dobivaš, saj si rekla da to "dela vedno".
o tem, zakaj se "tvoj tip" z njo dobiva pa sploh ne bi. ker namreč ne razumem niti tega, kje je njena nesramnost, tipov "kretenizem" pa se nikjer ne omenja. ker namreč domnevam, da če se že vsi poznate, da se tudi to ve, kako nesramna bi naj bila do tebe, zato ne vem zakaj bi on sedel na dveh stolčkih ČE bi imel s tabo kakšne resne namene. če pa na obe gleda kolegialno, je pa druga pesem.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Nesanica napisal/-a:mateja79 napisal/-a:Glede na opise te kolegice se mi zdi, da tip ne bo dolgo z njo.
Zakaj že - ker super izleda in je samozavestna?
Ker bo, ko bo osvojila tega, takoj začela z iskanjem novega? Očitno uživa v pumpanju ega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]