Bivša - (mnenja, izkušnje, pomoč)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 04. Dec. 2009 21:16

Eh evva :D

We hadden toch nog zoveel te bespreken... :D

Later... :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 08. Dec. 2009 14:37

Sem že kdaj "ponesreči" poslala sms iz razloga, da drugače nisem vedela kako bi oseba reagirala, prpa pač saj vem :) Tako da sem tudi za tvojo bivšo prepričana da je bilo iz istega razloga. Pa da hoče iti s tabo na pijačo pa ne ve, kako bo reagirala, hja strah jo je, da ko bi te videla bi ugotovila, da te še ni pozabila in da so v njej še vedno čustva do tebe. Upam, da bo kmalu našla čas, potem pa poročaj, če sem imela prav :)
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
razočaran___
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a razočaran___ » 10. Dec. 2009 23:16

sva se videla in debata je trajala nekje drugje kot na pjači... Nisva imela nobenih intimnih stikov, ker sem se tega vzdržal (komaj), nisem skočil vanjo kot zajec ampak bom dal času čas...čeprav je moje srce žarelo od sreče, da sem jo videl! Njen glas je bil nežen, sladek, gledala me je naravnost v oči, povedala sva si vse kar se je dogajalo odkar sva se zadnjič videla , se smejala in dobil sem občutek da so najine zamere pozabljene in le še bled spomin... jah fanta ma... enostavno ji nemorem povedat kaj čutim,kot da bi imel blokado...
Lahko pa povem, da me je v začetku tega tedna poklicala sama, naslednji večer pa sem ji omenil da bi se videla in je bila takoj za..

Vmes je fant in enostavno vem, da jo ima rad in to še kako.... jaz pa z mislimi na njo začnem dan in zmislimi nanjo končam dan...
*mea*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *mea* » 21. Dec. 2009 12:21

iiii kak lepo :)

vrjamem, da ko sta se vidla, je bilo pristonih ogromno custev... mogoc sta si oba drug drugega zelela, pa doben ni hotu nardit prvaga koraka, al pa to dejansko izrazit :)

iz lastnih izkusenj ti pa povem, da ko sva se z bivsim vidla (nakljucno) po vec kot enem letu, je bilo tako kot da ni bilo nobenih zamer.. ampak moj razum mi ne dovoljuje da bi zopet bila z njim.. ker je pac nardil prevec napak...

ce pa tvoja bivsa misli drugace, pa tolko boljse zate :)

strinjam se pa s tistim, ko je reku da ce zdajsnjemu fantu prikriva vajin pogovor, da potem takem med njima ne stima vse najboljse...

jaz sem dobila obcutek, da je njej se vseen do tebe, mogoc se je spremenila, tako kot si se tudi ti... tako da, probaj, da ti morda ne bo kdaj zal :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov