Bivša - (mnenja, izkušnje, pomoč)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Dec. 2009 20:28

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 03. Dec. 2009 20:29

kdo pa je pisal o uničenju tuje zveze? :roll:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Dec. 2009 20:41

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 03. Dec. 2009 20:44

jaz se čisto strinjam s Claire, sploh zato, ker je on uničil svojo zvezo, zdej bi pa rad vmešal svoje prste še med njiju :roll:
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 03. Dec. 2009 20:49

lej jaz ti svetujem da ji poveš kako čutiš ker ko bo prepozno ti bo tako žal da si ne boš oprostil.ima fanta ja..ampak to ne pomeni da ji ti nič ne pomeniš več saj ima s tabo še neke skrivnosti kar iz mojih izkušenj ti povem...pomeni da te ima še vedno rada.( ne vem če razmišlja isto kot jaz).ampak ja tako kot je že napisal nekdo..ti ne boš kriv če bo pustila fanta ampak ona. Daj... probaj..drugače nikoli ne boš vedel. :)
veliko sreče.
Uporabniški avatar
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a la HauteCouture » 03. Dec. 2009 20:55

evva napisal/-a:jaz se čisto strinjam s Claire, sploh zato, ker je on uničil svojo zvezo, zdej bi pa rad vmešal svoje prste še med njiju :roll:

Ti pa res v vsaki temi neumnosti kvasiš :D

Jochie napisal/-a:
Horus napisal/-a:Karkoli gospodicne tule pisejo, jaz ti bom povedal samo 1 stvar.

TI NJEJ NE MORES UNICITI ZVEZE! NJENA ZVEZA == NJEN PROBLEM. CE PUSTI TIPA ZARADI TEBE, TEGA NISI KRIV TI, AMPAK ONA, NE GLEDE NA TO, KAJ NAREDIS TI!

je pa tudi res, da če ženska pusti tipa zaradi tebe, obstaja velika verjetnost, da bo nekoč tebe zaradi drugega... :D

drgač pa je tole res.
Sol lucet omnibus.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 03. Dec. 2009 21:11

la HauteCouture napisal/-a:
evva napisal/-a:jaz se čisto strinjam s Claire, sploh zato, ker je on uničil svojo zvezo, zdej bi pa rad vmešal svoje prste še med njiju :roll:

[quote="la HauteCouture"] Ti pa res v vsaki temi neumnosti kvasiš :D

lej zate so neumnosti, ok, jaz mam pravico do svojga mnenja, s takimi komentarji, ki nimajo nobene veze s temo, ampak so direkten napad na uporabnico foruma (beri mene), pa poveš veliko samo o sami sebi :roll: . Če mi imaš kaj za povedati, obstaja za to ZS, v nasprotnem ne rabiš smetiti teme.

Back to the topic... tu obstaja velika verjetnost, da bosta onadva spet skupaj, ampak sem mnenja, da ne bo dolgo trajalo. Vprašanje: Kaj bo pa, ko si boš spet zaželel non stop žuranja in ponočevanja s prijatelji, ji boš takrat spet prikrival in lagal?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 03. Dec. 2009 21:19

evva napisal/-a:ne piši z velikimi črkami!
drugače pa on je uničil svojo zvezo.

ce sm js prav razmela je bla ona obsesivno ljubusumna in ji je mogu on lagat, da je lahko šel vn žurat s kolegi. kar je čisto normalna stvar (ne laganje ampak potreba po druženju). konec koncev smo ljudje družabna bitja.

meni se ne zdi, da je bil samo on kriv za propad te zveze. in tudi ni kriv za mrebiten razap njene nove zveze (oprosti, ampak če po pol leta nadvse srečne zaljubljenosti igraš neke igrice z bivšim je to totally laim in ne kaže na neko trdno in zdravo razmerje).

kakorkoli js ti vseeno svetujem, da deklico preboliš. jo pustiš pri miru. se ji ne pustiš manipulirat na podlagi njene nesigurnosti, dolgčasa ali česarkoli že....in si najdeš neko deklico ob kateri boš lahko vseeno užival svoje življenje s prijatelji, če ti pač to življenju toliko pomeni. raje to, kot da boš na določeni točki spet primoran lagat bivši.

sicer pa. pomagaj si sam in bog ti bo pomagal.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 03. Dec. 2009 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 03. Dec. 2009 21:20

Men gredo taki ljudje tok na k* da kr ni res. :D " OOO A BOM ŠE KDAJ LAHKO Z DRUGO??? SAMO NJO BOM MEL???" eh ne, grem jo pustit, da bom pač namakal v kaki drugi, bo sigurn boljše. Pol ugotoviš, da si zabrezveze odjebal žensko s katero si se odlično ujemal in potem jo hočeš nazaj. Ma jz te prva kot tista ženska, neb vzela nazaj pa če bi jokal. Zajebal si, čaw. Zdj pa očitno ona ni tko negativno nastrojena proti takim dejanjem, tko da..ja očitno maš še šanse kaj, saj vidiš, da te vabi, če jo še ljubiš ipd. je verjetno to tvoja zadnja šansa, pač da se ponovno rekonektaš z njo, ona bo pa že vedla, če bo ostala s tipom ali šla nazaj k tebi. Je pa del resnice v tem, da nisi odgovoren ti, če ona konča uno zvezo, ker so vse odločitve na njej, drug del resnice pa je, da so tisti, ki se vmešavajo na kakršnkoli način med par, brezvezni imbecili(še najbolj sicer tisti, ki se vmešavajo pa čeprav vejo, da nimajo šanse ampak samo povzročajo frikcije med parom).
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 03. Dec. 2009 22:58

^^
:zustimm: bistvo zadeto v nulo :D
razočaran___
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a razočaran___ » 04. Dec. 2009 0:20

No vidm, da si je vsak nekak po svoje razlagal ta razpad zveze in ne nisem je pustil, ker sem potreboval družbo in tud ne, ker bi ga rad "namakal" in tud ne zarad takih neumnosti... Pač pa je zveza šla tja v 3 krasne zaradi vsakodnevnega kreganja zaradi lubosumja... Tako, da ni bil žur nikoli prioriteta. Sploh pa v 5 letni zvezi nisem kaj preveč žural oz. zelo malo (to pomeni 1 krat na mesce pa še to komaj).. Na koncu pa ja sem se šel rad sprostit z družbo ven, ker sem vedel, da to nikamor ne pelje več. Pač je ženska pustila močan pečat v meni in ko slišiš nekoga s katerim si bil toliko časa v zvezi te preplavijo velika čustva.
Tudi ona ni bila največji "angelček" ampak ji tega enostavno nebom nikoli zameril...
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 04. Dec. 2009 11:02

evva napisal/-a:kdo pa je pisal o uničenju tuje zveze? :roll:

Kaj če bi brala od začetka :D

razočaran___ če se boš dobil z njo poročaj kaj je bilo :D

Srečno!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 04. Dec. 2009 12:13

razočaran___ napisal/-a:No vidm, da si je vsak nekak po svoje razlagal ta razpad zveze in ne nisem je pustil, ker sem potreboval družbo in tud ne, ker bi ga rad "namakal" in tud ne zarad takih neumnosti... Pač pa je zveza šla tja v 3 krasne zaradi vsakodnevnega kreganja zaradi lubosumja... Tako, da ni bil žur nikoli prioriteta. Sploh pa v 5 letni zvezi nisem kaj preveč žural oz. zelo malo (to pomeni 1 krat na mesce pa še to komaj).. Na koncu pa ja sem se šel rad sprostit z družbo ven, ker sem vedel, da to nikamor ne pelje več. Pač je ženska pustila močan pečat v meni in ko slišiš nekoga s katerim si bil toliko časa v zvezi te preplavijo velika čustva.
Tudi ona ni bila največji "angelček" ampak ji tega enostavno nebom nikoli zameril...

Kot prvo mi je padlo v oči, da skriva vajine zdajšnje pogovore pred fantom. Zelo dvomim, da sta srečna, zagotovo pa nimata iskrenega odnosa. To se v resni iskreni zvezi ne dogaja. Sms je pa namerno poslala - ravno zaradi tega, ker v njeni zvezi ni vse tako, kakor bi moralo biti. Pa se je spomnila nate - verjetno si še precej v njenih mislih...
Vidim, da je tebi začela punca malo presedati zaradi svoje ljubosumnosti. Se ne čudim. Normalno je, da gre vsak kdaj tudi zase ven, ima svoje hobije, pri tem pa mu partner ne "visi na vratu". Najbrž pa še ni šla preko meje, ki je pri tebi očitno zelo visoko. Vsa ta njena ljubosumnost pa pomeni, da ti punca ni nikoli resnično zaupala, ker ni bila gotova sama vase!
Očitno si v tem času nisi dovolil te bivše punce toliko pozabiti, da bi se dovolj odprl in spoznal kakšno novo. Zato pa je še tako v tvojih mislih in ko se je oglasila, si verjetno kar skočil...
Praviš, da je nisi ti pustil, ampak ona tebe. Vseeno pa razmisli - kaj si vse prenašal. Nekako dvomim, da se je v tem času tako spremenila, da je postala bolj uvidevna, pripravljena sprejeti kak kompromis... Lahko pa poskusiš, če bo priložnost.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Dec. 2009 16:24

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 13:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 04. Dec. 2009 19:58

Liefde napisal/-a:
evva napisal/-a:kdo pa je pisal o uničenju tuje zveze? :roll:

Kaj če bi brala od začetka :D

razočaran___ če se boš dobil z njo poročaj kaj je bilo :D

Srečno!

Sem prebrala od začetka veš, ampak sem samo človek, ki mu včasih kdaj kakšna stvar tudi uide iz spomina, ampak nekaterim itak vidim sem tok zanimiva, da prov iščejo vsako napakico, ki bi jo lahko meni osebno pod nos vrgli --> noben ti ni nč reku, tko da mind your own business! :roll:

razočaran__ očitno sem zadevo narobe dojela in nista nehala zarad tvojega žuranja in ponočevanja, v glavnem glej, če še čutiš kaj do nje, ji to odkrito povej, najboljš bi blo, če bi se dobila, da bi ti vidu kaj ona čuti do tebe. If it`s meant to be, it`s meant to be :wink: .

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov