Biti sam
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
la_estrella napisal/-a:snezinka* napisal/-a:Ma men je pr Lj najbolš to, d je tm tolk raznolikih ljudi, d kr glava boli.
Ljubljana oz. celotna slovenija sploh ni raznolika...usi se oblačj(m)o po istih smernicah,ubistvu so redki ki res izstopajo...letos sm bla v Londonu...to pa je raznoliko mesto...ne vidš dveh k bi mela isto majco iz H&M al pa New Yorkerja
To raznolikost sm imela v mislih predvsem v smislu, da je tu polno ljudi iz zelo različnih koncev Slovenije (poleg Ljubljančanov). Vsak mal drugač govori, vsak prihaja iz konca z drugačnimi navadami. To občutš predvsem na faxu, usaj na mojem, vrjetno tut povsod drugje.
Ne moreš pa Lj primerjat z Londonom. Pa tut sicer mi je bolj ko ne vseeno, kako se ljudje oblačijo, zrd mene če so vsi v istih cotah.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Seej ne boš popolnoma sama če boš mela cimre.
Js sm letos tolko novih ljudi spoznala, s sošolci smo se tko dobro zaštekali da smo hodili vn vsak tedn in med njimi je kr dosti ljubljančanou.. Tko da to da so ljubljančani vzvišeni sploh ni res. Odvisno od posameznika.
Čene pa tudi LJ ni neki baš.. Mi ni težko verjet starejšim (22+) k so se že počasi naveličali ljubljane.. konc konceu niti nimaš neke ful izbire za žuranje, čeprou tudi dolgčas ti ni.
Js sm letos tolko novih ljudi spoznala, s sošolci smo se tko dobro zaštekali da smo hodili vn vsak tedn in med njimi je kr dosti ljubljančanou.. Tko da to da so ljubljančani vzvišeni sploh ni res. Odvisno od posameznika.
Čene pa tudi LJ ni neki baš.. Mi ni težko verjet starejšim (22+) k so se že počasi naveličali ljubljane.. konc konceu niti nimaš neke ful izbire za žuranje, čeprou tudi dolgčas ti ni.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Corrine - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: kjer je lepo
Hej!
Podobna situacija, nekako... razumem. Našla boš fajn prijatelje, meni so v Ljubljani najbolj pomagali tisti, na katere sploh nisem nikdar prej računala in zdaj vem, da rek, da v študentskih letih spoznaš prave prijatelje, drži! In držim pesti, da bo pri tebi prav tako!!
Srečno!
Podobna situacija, nekako... razumem. Našla boš fajn prijatelje, meni so v Ljubljani najbolj pomagali tisti, na katere sploh nisem nikdar prej računala in zdaj vem, da rek, da v študentskih letih spoznaš prave prijatelje, drži! In držim pesti, da bo pri tebi prav tako!!
Srečno!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov