Biti sam
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz živim v LJ že skoz pa se mi je zgodilo podobno tam konec srednje šole...ja ok kakšen mesec je bilo težko potem pa sem šla na fax in že priv teden spoznala kolegico s kero sva ga pol žurali eno leto ko nori in viseli skupi non-stop. Potem so se v moj lajf vrnili eni prijatelji s katereimi smo malo izgubili stike pa še en miljon novih kolegov in znancev tko, da je kmalu zmanjkovalo časa za vse kave, druženje, žure itd.
Tko da kr pogumno pa ne bit preveč sramežljiva, zaklepetaj se na faxu, reči če greste na kavo med odmori al pa luknjami med predavanji...pa bo
Tko da kr pogumno pa ne bit preveč sramežljiva, zaklepetaj se na faxu, reči če greste na kavo med odmori al pa luknjami med predavanji...pa bo
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Ja,Lj je zakon
Jaz sme 3 leta nazaj dobesedno iz vesolja priletela vanjo,najbolj sramežljiv človek na planetu,ki za povrh vsega ne mara ljudi...jaz sem bila prepričana da me bo pa liniji najmanjšega odpora pobralo...
Ampak je bila to najboljša lekcija,kako postati družaben in kako začet uživat. Zdaj za vikende in počitnice prav pogrešam Lj in konstantno visim tam
Jaz sme 3 leta nazaj dobesedno iz vesolja priletela vanjo,najbolj sramežljiv človek na planetu,ki za povrh vsega ne mara ljudi...jaz sem bila prepričana da me bo pa liniji najmanjšega odpora pobralo...
Ampak je bila to najboljša lekcija,kako postati družaben in kako začet uživat. Zdaj za vikende in počitnice prav pogrešam Lj in konstantno visim tam
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
snezinka* napisal/-a:Ma men je pr Lj najbolš to, d je tm tolk raznolikih ljudi, d kr glava boli.
Ljubljana oz. celotna slovenija sploh ni raznolika...usi se oblačj(m)o po istih smernicah,ubistvu so redki ki res izstopajo...letos sm bla v Londonu...to pa je raznoliko mesto...ne vidš dveh k bi mela isto majco iz H&M al pa New Yorkerja
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
sončk napisal/-a:Madona, kok vsi opevate to Ljubljano, kot da bi blo miljonsko mesto. Na koncu ugotoviš, da se na žalost itak vsi med sabo poznajo in da je pravzaprav malo večja vas Drugač pa ja, itak boš spoznala folk, še posebi na faksu.
To misliš ti, ker si od tam. In tista, ki je napisala, da v Ljubljani ni raznolikih ljudi... no ja, več jih je že kot v kakšnih drugih mestih po Sloveniji. Je pa še vedno majhno mestece z veliko dušo in kot raznoliko je ena mislila to, da vsak (na faxu) prihaja z drugega kraja, da ma vsak neko svoje narečje, četudi sta dva iz iste regije oz. konca, ni nujno, da govorita povsem enako narečje. Ljudi pa lahko že prvi teden spoznaš še pa još, če le niso zategnjeni oz. vzvišeni. Slednji namreč skrivajo premalo samozavesti in potem se delajo nedostopne, tako da zaradi takih ne bo konec sveta. Drgač pa jaz osebno znam presojat ljudi in zato taki pri meni že v štartu odpadejo. V glavnem, nč bat, ful novih ljudi bo prišlo v tvoje življenje, vmes pa se vedno najde kakšna neprava oseba - to je celo življenje tako, temu se ne da izognit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov