Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- evil_nemesis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2005
ne bi mu oprostila .... tazga tipa sploh ne rabš
.....…come tell me..
your secrets.....
and all your dreams…
cause I can see you need someone........
to trust…
your secrets.....
and all your dreams…
cause I can see you need someone........
to trust…
- neyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
Je že kar nekaj časa, ko si to napisala, vendar ti vseeno odgovarjam zdaj. Se mi je to že zgodilo in naj ti povem, da sem tipu oprostila, pa je bilo potem nekaj časa vse super.Potem pa so te njegove obljube nekako zbledele in izvenele, tako da se je zgodilo še enkrat in tokrat še hujše. Sklenila sem, da je to pa res konec in pika. In sem šla.
Za tvoj primer sicer ne vem, veš pa zagotovo najbolje sama
Pa pa.
Za tvoj primer sicer ne vem, veš pa zagotovo najbolje sama
Pa pa.
-
Tassy - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2005
Vem kako je to.....doživela na lastni koži......in ne samo klofute-ves čas se mi še vedno opravičuje in mi zagotavlja da me ne bo nikoli več udaril! Seveda to pusti psihične posledice!
Pa me je prvič, drugič, tretjič.....in NIKOLI več ne bo.Ker ne bo imel priložnosti!
Moram povedati da sem ga zasovražila - ne takoj tisti moment, čas prinese svoje, od tega je nekaj mesecev in sedaj ga ne spustim več v svojo notranjost - v srce - ker ga nočem!!!!
Nasilje ni rešitev!!!
Samo stran od nasilnežev - "V tem momentu si nič ne želim močneje,kot dočakati dan ko mi bo uspelo s pravimi besedami postaviti nasilneža na pravo mesto in zapustiti prizorišče z dostojanstvom!"
Pa me je prvič, drugič, tretjič.....in NIKOLI več ne bo.Ker ne bo imel priložnosti!
Moram povedati da sem ga zasovražila - ne takoj tisti moment, čas prinese svoje, od tega je nekaj mesecev in sedaj ga ne spustim več v svojo notranjost - v srce - ker ga nočem!!!!
Nasilje ni rešitev!!!
Samo stran od nasilnežev - "V tem momentu si nič ne želim močneje,kot dočakati dan ko mi bo uspelo s pravimi besedami postaviti nasilneža na pravo mesto in zapustiti prizorišče z dostojanstvom!"
- lizyka5
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2005
Pri taki stvari bi močno premislila ker ena klofuta lahko vodi v še eno...
Mislim da se morata resno pogovoriti...
Žal pa mi tu nevemo kakšen je tvoj fant to veš samo ti in če se ti je opravičil lahko samo ti veš kako resno je mislil....
Mislim da se morata resno pogovoriti...
Žal pa mi tu nevemo kakšen je tvoj fant to veš samo ti in če se ti je opravičil lahko samo ti veš kako resno je mislil....
-
cateyes - Sramežljivka
sama sem imela isti problem!
Užgala sem ga nazaj, IN ŠLA! Pol se hodu pa cmert nazaj, da nikol več ne bo tega naredu! Pa je !!!!
Zdajšnji me je samo enkrat oz. stepla sva se kar v avtu, ker sm tečnarla sto na uro. Tule ne vem kva si boste druge mislile, ampak tolk sva bla oba ljubosumna, da so nama živci splaval. Zdej sva stvari uredila, tolk da veste.
Užgala sem ga nazaj, IN ŠLA! Pol se hodu pa cmert nazaj, da nikol več ne bo tega naredu! Pa je !!!!
Zdajšnji me je samo enkrat oz. stepla sva se kar v avtu, ker sm tečnarla sto na uro. Tule ne vem kva si boste druge mislile, ampak tolk sva bla oba ljubosumna, da so nama živci splaval. Zdej sva stvari uredila, tolk da veste.
-
cateyes - Sramežljivka
Pa to kar bom zdej povedala, ne leti na nobenga posameznika, ampak a se nekatere punce res tok malo cenijo, da dopustijo take stvari [/b][/quote]
Se strinjam s tabo, rajš trpijo,lažejo, da bi si katera pa priznala, da je vse skup samo dokazovanje moške moči, ne to pa ne.
Se strinjam s tabo, rajš trpijo,lažejo, da bi si katera pa priznala, da je vse skup samo dokazovanje moške moči, ne to pa ne.
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
NE. Če udari enkrat, bo še drugič in tretjič...
Zaj če je sam zajebancija je drugo - to se midva tud "tepema" kdaj
Sam če pa se gre zares..Jaz bi ga po moje nazaj usekala.. Pa šla - adijo dečko - je še dost drugih na svetu. Sploh pa bolš bit sam, ko pa nasilje prenašat..
Ne se pustit.. Sej verjamem, da je težko odit, ampak čedalje težje bo - a mislite celo življenje prenašat to trpunčenje, mučenje in poniževanje?
Mej se rada - to je tvoje življenje - uživaj, bodi srečna, ne se mučit.. Življenje je eno samo - ni ga vredno zapravit zarad enga bedaka!!!
Zaj če je sam zajebancija je drugo - to se midva tud "tepema" kdaj
Sam če pa se gre zares..Jaz bi ga po moje nazaj usekala.. Pa šla - adijo dečko - je še dost drugih na svetu. Sploh pa bolš bit sam, ko pa nasilje prenašat..
Ne se pustit.. Sej verjamem, da je težko odit, ampak čedalje težje bo - a mislite celo življenje prenašat to trpunčenje, mučenje in poniževanje?
Mej se rada - to je tvoje življenje - uživaj, bodi srečna, ne se mučit.. Življenje je eno samo - ni ga vredno zapravit zarad enga bedaka!!!
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
-
boogie - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2005
Vse so glasne, kako bi odsle in ne vem kaj. Pri veliki vecini se jih se raje vrnejo nazaj "zaradi meni nepojasnenega razloga, morda pomankanje intelekta". Drugace pa je to splosno nasilje, ki naj ne bi bilo prisotno oz. se ne zgodi kjer je vsaj nekaj splosno obce razgledanih ljudi.
Priznam pride vcasih trenutek ko bi nekomu noge dal v beton in ga pustil plavati. Samo zaradi pameti pac tega ne pocnemo, naceloma pa je prikritih agresivnezev ogromno. Lep primer je avto, po voznji lahko precej ocenis kaksen je clovek, agresiven, miren, kolerik, flegmatik itd...
Lep pozdrav.
Priznam pride vcasih trenutek ko bi nekomu noge dal v beton in ga pustil plavati. Samo zaradi pameti pac tega ne pocnemo, naceloma pa je prikritih agresivnezev ogromno. Lep primer je avto, po voznji lahko precej ocenis kaksen je clovek, agresiven, miren, kolerik, flegmatik itd...
Lep pozdrav.
-
cateyes - Sramežljivka
Lep pozdrav.[/quote]
Kva to zdej pomen, da sm jst, al pa nevem kdo, agresivna, ko cijazmo, skoz mesto, pa se nekater tolk neslan nosjo, da b ga zbil!
Čak mal, mislim, da se v zdonšnem cajt, ko se nam ful mudi po raznih opravkih,ne da sodit karakterja kr po voznikih. Po nekaterih ja, nč ne rečem, ampak jst včasij tolk popenim, pa vseeno nism žleht.
Lep pozdrav.[/quote]
Kva to zdej pomen, da sm jst, al pa nevem kdo, agresivna, ko cijazmo, skoz mesto, pa se nekater tolk neslan nosjo, da b ga zbil!
Čak mal, mislim, da se v zdonšnem cajt, ko se nam ful mudi po raznih opravkih,ne da sodit karakterja kr po voznikih. Po nekaterih ja, nč ne rečem, ampak jst včasij tolk popenim, pa vseeno nism žleht.
-
plankyca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: Moravče
ravno v soboto sva se s fantom skregala in je prislo do udarcev. ja priznam, udaril me je in to ne malo. levo lice me je popolnoma bolelo, glava me je bolela, v usesih mi je piskalo... sprva se sploh zavedala nisem, kako je bolelo. bila sem prevec v soku, da bi sploh lahko razmisljala o bolecini. vse kar sem naredila je bilo to, da sem se nekomu zaupala medtem ko sem hodila po cesti in to kar nekaj kilometrov. prsilo je, bilo je mraz, vendar jaz tega nisem sploh cutila. po tem sva se isti dan govorila in najhuje je bilo to, da sem mu se isto sekundo oprostila. naslednji dan me je se bolj bolelo, na obrazu so se mi poznali prsti in sele takrat sem dojela, kako me boli. in veste kaj se je zgodilo? bilo mu je zal in to resnicno zal. zvecer sem sla do njega. cel dan v sluzbi sem razmisljala, kaj naj nareim. vsi ti pravijo, da moras iti stran. vendar to ni tako preprosto kot nekateri mislijo. priznam, da sva imela tezave in potem sva si v nedeljo povedala vse. najbolj mi je bilo hudo, ko se je zjokal na postelji in takrat sem videla, da resnicno trpi zaradi tega, kar mi je naredil. jaz ga nimam pravice soditi prav tako pa noben clovek nima pravice soditi nekega cloveka zaradi tega. samo tista dva cloveka, ki sta v zvezi vesta, kaj se dogaja med njima. sla sem nazaj k njemu in po tem dogodku je cisto spremenjen. pravijo, da ce hoces priti do nebes, moras iti cez pekel. morda se je pa to moralo zgoditi, da so se stvari obrnile na boljse. iz vsake slabe stvari se izcimi nekaj dobrega.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
odvisn če sm kj tazga rekla al pa nrdila kar ga je przadel pa je pol u momentu nekontroliranosti to naredu pol bi mu če pa kr tko brez da bi bla kj kriva pol pa .tm so vrata stari
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov