Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst sm mojmu po enem mescu povedala, da me fotr ni nikol udaru in si ne dovolim da me bo tip tepu. Sicer sem pa najdla tazga srčka, ki zelo težko izgubi živce. Kadar ga hočm ob živce spravt, se mi sam smeji (kar mene valda še bolj podžge) in mene takrat prime, da bi kar nabutala. Amapk se zadržim.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- Jenny1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
Če bi blo prvič...bi se po prepiru zmenla z njim...itak bi zahtevala opravičilo...ne, nebi ga - (če se mi ne bi sam opraviču bi dobil čez nekj minut, ur klofutu in adijo) v glavnem po opravičilu bi mu oprostila...kr če se zgodi enkrat ni sigurno, da se bo tud drugič; če se pa dvakrat se bo zagotovo tud tretjič, četrtič, petič...
Torej, prvič ko bi me bi se zmenla z njim in na podlagi tega ukrepala; drugič bi mu pa sam primazala eno pa šla čim prej bek...
Torej, prvič ko bi me bi se zmenla z njim in na podlagi tega ukrepala; drugič bi mu pa sam primazala eno pa šla čim prej bek...
What do you do, when the only person, who can make you stop crying, is the only person, who made you cry?
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
Jst pa ne vem ce bi kr spokala sran...Odvisno od tega kako bi me udaru. Ce bi me mal po licu oplazu zato ker sm ga tok nazivcerana da je zgubu zivce bi se pomojm sam dobr pogovorila z njim pa se parkrat bi slisu kako me je nekoc udaru...Ce bi mi pa prmazou res ornk klofuto al pa po moznosti ne sam eno bi pa nardila tko kokr vecina od vas pa upala d ga nikol vec ne srecam. :box:
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Hmmm... Ne, tega en bi oprostila. Da te tip udari, al pa, še hujše, da te redno tepe... ali pa psihološko zlorablja, tega ne bi nikoli oprostila. To se mi zdi veliko hujše, kot prevara.
Če bi me tip udartil, bi ga najbrž udarila nazaj, videl pa me ne bi nikoli več.
Če bi me tip udartil, bi ga najbrž udarila nazaj, videl pa me ne bi nikoli več.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
čokoladka007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2005
- Kraj: Near Heaven
sončica napisal/-a:Jaz sem mnenja da če te udari enkrat, te bo udaril še drugič, pa tretjič, itd.... zato čim prej vstran od njega, ker se ponavadi nikoli to ne konča.
tako kot si rekla...zna se zgodit da se ta začaran krog nikol ne konča...
-
violet - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
- Kraj: Dolenjska
Če bi me tip udaril, bi bilo med nama nepreklicno konc. Tud če bi se mi opravičeval in bi mu bilo ful žal, mu ne bi oprostila- bi prej mislil na to... Ljubezen naj ne bi vključevala nasilja
you destroy the things you love...No, it's the other way around... what you love destroys you, you keep on thinking it's your fault...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ja če bi se men to zgodil, bi veretn mal popi***la in bi blo kr nekak konc. Najbrž. Se mi je pa že zgodil da sm rekla tipu da je najblš da me kmal pobere k se mi ne da več tega prenašat (trenutno sem namreč ful neki bolna ) in mi je tko eno ful nalahno klofuto dau. Sam swa oba vedla zakaj. Ni blo niti mišljen kot udarc. Drugač pa itak da tega ne odobravam.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Je ena napisala, a bi mu oprostila, če bi ga res izzivala in bi si jo zaslužila...
Ne vem kaj je osebam s takšnim ramišljanje, povdarjam, da ni je stvari in noben razlog za klofuto ni dovolj velik, da moški na žensko položi roko.
Če tip na tak način rešuje težave, je zame totalni neizobražen izmeček. Problemi se rešujejo z besedami oz z pogovorom!
Ne vem kaj je osebam s takšnim ramišljanje, povdarjam, da ni je stvari in noben razlog za klofuto ni dovolj velik, da moški na žensko položi roko.
Če tip na tak način rešuje težave, je zame totalni neizobražen izmeček. Problemi se rešujejo z besedami oz z pogovorom!
- Talia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
sweet_kitty napisal/-a:Ja če bi se men to zgodil, bi veretn mal popi***la in bi blo kr nekak konc. Najbrž. Se mi je pa že zgodil da sm rekla tipu da je najblš da me kmal pobere k se mi ne da več tega prenašat (trenutno sem namreč ful neki bolna ) in mi je tko eno ful nalahno klofuto dau. Sam swa oba vedla zakaj. Ni blo niti mišljen kot udarc. Drugač pa itak da tega ne odobravam.
what
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Men bi se zihr čist strgal in bi ga namlatla ko mačka.
-
roxanne - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2005
sigurno ga nebi nazaj udarila, bi ga pa pustila ali pa za vsaj en teden dala na hladno brez mene in naj kar lepo razmišlja o svojih dejanjih men se to še ni zgodil in upam da se mi tut ne bo
*Love is the name, sex is the game, so forget the name and play the game!*
me & u happily ever after***
me & u happily ever after***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov