Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Glede na to, da te je udaru, jst bi ga ziher nazaj, potem bi popokala stvari in šla. To bi blo vse, kar imam za povedat. Sem mela takšne izkušnje, in če ti ne vem kako še govori, da se to ne bo nikoli več zgodilo. Ne vrjami mu, ker se samo laže. REs! Takšni tipi niso vredni, da hodijo po svetu. Ker so navadne šleve, ko se spravljajo na šibek spol. Ker pač ne znajo na drugačne načine komunicirati, pol morajo to fizično pokazati, kdo nosi gate v bajti, če se smem tko izrazit.
Punca, daleč stran od takih kretenov!!!!
Punca, daleč stran od takih kretenov!!!!
-
bonnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
NE In to v nobenem primeru!
Ker ne odobravam nasilja. Saj nismo neki primitivci, ki bi morali tako izkazovati premoč na drugimi!
Sploh pa se mi zdi nekaj najbolj nizkotnega nasilje nad ženskami, saj smo vendar fizično precej šibkejše od moških!
Se popolnoma strinjam.
Ker ne odobravam nasilja. Saj nismo neki primitivci, ki bi morali tako izkazovati premoč na drugimi!
Sploh pa se mi zdi nekaj najbolj nizkotnega nasilje nad ženskami, saj smo vendar fizično precej šibkejše od moških!
januška napisal/-a:če moški udari, zame ni več moški ampak navadna reva
Se popolnoma strinjam.
If you try you may fail, if you don't try you're guaranteed to fail
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Ne...
To pa zato ker če se je zgodilo 1X, se lahko še ponovi...
Ne bi tvegala in ostala v takšni zvezi, je pa res, da bi mu blo žal da me je, ker bi ga 3X bolj nazaj, nato pa samo pobasala svoje stvari in šla.
To pa zato ker če se je zgodilo 1X, se lahko še ponovi...
Ne bi tvegala in ostala v takšni zvezi, je pa res, da bi mu blo žal da me je, ker bi ga 3X bolj nazaj, nato pa samo pobasala svoje stvari in šla.
Angels fall first...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
angel-girl napisal/-a:Recimo da imate tipa s katerim sta že dolog skupaj. Nekega dne se fullllllll skregata in med prepirom vas tip udari(klofuto vam prisoli).
Bi mu to lahko kdaj oprostile?????????
zakaj ja in zakaj ne?????????????????
bi mu oprostila, ker je omejeno primitivno bitje in se niti ne zaveda kaj je naredil ... ampak hkrati bi ga tud odpustila iz svojega življenja. Takih primitivcev pa nočem niti blizu sebe.
in tu beseda oprosti, žal mi je, ne vem kaj sem storil in tralala ... ne pride v nobeno olajševalno okoliščino ... stran od takih!
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Leksia napisal/-a:*teyci* napisal/-a:vstran od takega tipa, če je zmožen klofute, te je zmožen v jezi tud pretepst, res, mam izkušnje!!
se podpišem, tut sama vem kako je to
pa fak kakšni tipi obstajajo
pa res je ful tega
jao kam gre ta svet
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- frrrr
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
angel-girl napisal/-a:Recimo da imate tipa s katerim sta že dolog skupaj. Nekega dne se fullllllll skregata in med prepirom vas tip udari(klofuto vam prisoli).
Bi mu to lahko kdaj oprostile?????????
zakaj ja in zakaj ne?????????????????
mal več podatkov bi nam morala podati, ker iz tvojega posta ni razvidno, zakaj se je tako odvilo kot se je.
npr. mam kr dolg jezik in sem včasih zelo nesramna... če bi drezala v nekaj, kar ga boli (psihično) in bi me udaril bi mu oprostila... kakšen drug primer, kjer bi klofuto tolerirala pa ne znam navest, ker bi verjetno spokala in šla
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
čeb me tip udaru, kakršen razlog bi že pač imel, bi takoj spokala svoje reči in bi šla. pa tud čeb pol klečeplazu za mano se neb pstila, k vem, če tip enkit udar lahk še drugič in tako dalje. sama tega še nism dožvela sm pa že vidla primer, in nevem zaka punce vedno vztrajajo in verjamejo takim tipom??
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
mogoče ja mogoče ne! nevem! to je težko povedat
-
v@ler|e - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: hell
amyZ napisal/-a:čeb me tip udaru, kakršen razlog bi že pač imel, bi takoj spokala svoje reči in bi šla. pa tud čeb pol klečeplazu za mano se neb pstila, k vem, če tip enkit udar lahk še drugič in tako dalje. sama tega še nism dožvela sm pa že vidla primer, in nevem zaka punce vedno vztrajajo in verjamejo takim tipom??
enako mislem
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
amyZ napisal/-a:in nevem zaka punce vedno vztrajajo in verjamejo takim tipom??
Mislim da so te ženske zaslepljene. In vedno znova upajo na boljše čase. Prepriča jih partner, iščejo izgovore (otroci, streha nad glavo, denar...). Žalostno, ampak resnično. Tudi zase ne morem reči, da bi v momentu spokala, če se kaj takega zgodi. Kaj pa veš kakšne ovire bi me čakale.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
obstaja velika verjetnost da če te je enkrat te bo še kdaj. odvisno... če bi sama jezikala pa ga namenoma spravla ob zivce (kar se čudm da ze ni kdaj kej priletel) pol bi mu verjetno oprostila, čeprov ne odobravam nasilja u nobenem pogledu, sam vem da znam bit zlo tezka včasih bi sama seb najrajš kako prisolila. Sam je pa res da bi mu zamerla do konca in bi se mogu full potrudit da bi me dobil nazaj. ker kljub vsemu tut če bi bla jst vsega kriva ni razloga zakaj bi mogl to reševat na nasiln način. Če pa bi se kdaj kol ponovilo... bi poskrbela da tega ne bi nikol pozabil, spokala stvari in šla. Ne mislm met tazga tipa k moja stara mama. glede na to da nasilje u druzini gledam ze odkar vem zase, si tega defenitivno ne zelim.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov