Bi mu oprostile klofuto?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Če bi vas tip udaril, bi mu oprostile?!

da
29
5%
ne
368
63%
odvisno od situacije
189
32%
Skupaj glasov : 586

Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 05. Feb. 2008 22:04

Ne. Se to zgodi prvič, pa se opravič, pa se to zgodi drugič in se zopet opraviči pa tretjič.... skratka nikol konca, zato definitivno ne.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 05. Feb. 2008 22:32

Odvisno zakaj bi me. Če bi bla histerična in ipična (kar nikoli nisem, ampak recimo da bi se zgodilo) in bi me klofnil pol mu vrjetno nebi zamerila. Če bi si sama prosila pol vredu. Drugače pa absolutno ne. Tudi od tipa ne pričakujem, da bi mi pustil, da ga udarim.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 05. Feb. 2008 22:38

Tonja napisal/-a:Ma ne vem... Če bi mu npr. rekla: "Ti si največja svinja debilna kar jih poznam, prekleti prasec umazan, naj bo preklet dan, ko si se rodil, da se vlačiš okoli ko sonce okol zemlje, da te ni sram, bedak, osel, si iq slućajno na vaškem smetišču najdu, poglej se malo, kaki si, cepec zarukani,..." Ja, pole prosim, pršponi mi klafuto, da se nem rabla sama matrat :D .

Ma jst sm 100%, da mene fant niti v tem primeru ne bi udaru. Pa sej večina moških je tolko močnih, da te magari primejo za roke pa te full močno stisnejo k sebi dokler se ne pomiriš al karkoli. Jst ne vidim nobenega razloga, da bi me nekdo lahko udaril. Je pa tudi res, da tega ne bi nikoli rekla, pa ni važno kolko sm spila al karkoli.
In missy* lahko je to moje osebno mnenje, ampak ja. Čudna si. Eno je, da se tepeš kot del spolnosti in da te to rajca, drugo pa je, da te tip udari ko je pijan. Ne podpiram nasilja. Ne morem rečt, da fantu ne bi oprostila, če bi me udaril (čeprav vem, da me ne bi), vem pa, da ne bi krivila sebe za to. Ma ja no.. različni smo si.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 05. Feb. 2008 23:09

¤nina¤ napisal/-a:jaz tega ne bi oprostila, sam lažje je to rečt, kot pa to storit če se ti dejansko kej takega zgodi. ok, če bi me klofutnil bi se hotla temeljito pogovort in če bi mi govoru da sm jaz kriva, da se mi sploh ne bi opravičil in ne bi kazal znakov da mu je žal za to dejanje bi ga lepo odslovila. če bi me pa s pestjo, ojej, naj pa raje kar takoj gre proč...in alkohol ni opravičilo za taka dejanja.

Se strinjam. Če bi me fant udaru, bi me to zelo prizadelo pa šokiralo tud.
Strinjam se tud, da alkohol ni opravičilo, da te nekdo udari. da pa se potem še opraviči ne, se mi pa zdi zelo neodgovorno in se mi zdi, da bi za takega tipa blo boljš, da ostane kar sam.
Uporabniški avatar
MIYA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MIYA » 05. Feb. 2008 23:11

sm pa mela tak primer. Čist na kratk punce: če te bo enkrat udaru te bo še večkrat. Ker ko mu enkrat oprostiš prvo klofuto, bo vidu da si šibka in da lahko to še nardi. Pa tud bo, pa če mu je še tako žal za prvo.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 06. Feb. 2008 10:11

js si sploh ne predstaulam da me kdo udari, in res nevem kako se vam lahko zdi relativno normalno oz opravicljivo in razumljivo, ce vas tip udar, ker je pac pijan...men je to grozno, pa ziher nimate prou starih tipou...kaj vse se lahko razvije v prihodnosti iz tega :eek:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 06. Feb. 2008 10:38

choco.cat napisal/-a:Odvisno zakaj bi me. Če bi bla histerična in ipična (kar nikoli nisem, ampak recimo da bi se zgodilo) in bi me klofnil pol mu vrjetno nebi zamerila. Če bi si sama prosila pol vredu. Drugače pa absolutno ne. Tudi od tipa ne pričakujem, da bi mi pustil, da ga udarim.

oprosti, ampak kaj se res ne ceniš nič al kako?kak lahko sploh razmišljaš o tem, da bi tipu pustla,da te vdari, če bi bla histerična al pa ipična??!? v tem primeru, te more vsak normalni tip znat pomirit, ne pa klofnit, tud če se kregata!? sama sem bla v tri letni zvezi zelo histerična in tudi kdaj ipična, pa me je dečko znal pomirit! in to ni blo s klofuto! pa če bi si sama prosla??'kaj te je to???to ti starši rečejo, ko te pri petih letih malo po riti našeškajo, pa ti rečejo da si si zaslužla! pa še to se ne bi smelo dogajat, ker se da VSE na besedni način rešit!! nobena ženska si nena sama prosi, da jo kdo vdari! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 06. Feb. 2008 10:50

Nikol!!Ma za noben dnar mu ne oprostim!!Ker to je res,če te je lahko udaru enkrat,te bo lahko še kdaj,pa če najde tisoč izgovorov zakaj je to naredu in če ti miljonkrat obljubi,da ne bo več.V trenutku,ko moški udari žensko,zame postane nula!
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 06. Feb. 2008 10:59

Moj mi itak nikol tega ne bi naredu, raj bi se sam v zemljo zakopu, če bi.
Če bi me tip udaril, bi spakirala in šla še isti trenutek, pa tud če bi pol leta jokala še potem. Zapustit nekoga ni težko, če te on prizadane, težje je preboleti in vedeti zakaj si to naredil ter se ne vrniti. Ampak v tem primeru sem 100%, da bi zmogla. Če bi mela otroke, bi pa še njih vzela in šla k staršem (+ga prijavila policiji, da bi na sodišču dosegla prepoved približevanja in 100% garancijo, da mi ne bi mogu otrok vzet). Enkrat mene, enkrat njih.. Ja vejžde, jajca mu dam stran
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 06. Feb. 2008 11:05

Black Kitty napisal/-a:Moj mi itak nikol tega ne bi naredu, raj bi se sam v zemljo zakopu, če bi.
Če bi me tip udaril, bi spakirala in šla še isti trenutek, pa tud če bi pol leta jokala še potem. Zapustit nekoga ni težko, če te on prizadane, težje je preboleti in vedeti zakaj si to naredil ter se ne vrniti. Ampak v tem primeru sem 100%, da bi zmogla. Če bi mela otroke, bi pa še njih vzela in šla k staršem (+ga prijavila policiji, da bi na sodišču dosegla prepoved približevanja in 100% garancijo, da mi ne bi mogu otrok vzet). Enkrat mene, enkrat njih.. Ja vejžde, jajca mu dam stran

žal prepovedi približevanja ni tako lahko dosečt, pa otroke bi tud obdržala, če bi dokazala nasilje nad vami! prav razmišljaš! :) :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 06. Feb. 2008 11:52

obrnila bi se in sla, za vedno.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 06. Feb. 2008 12:19

Klofuti niti slucajno ne bi pogledala skoz prste, ne glede na to, kaj je bil povod. Sama sem mnenja, da sploh med partnerjema se kaj takega ne bi smelo dogajati. Partner je tisti, s katerim se lahko pogovoris, poisces skupno moznost, ne pa da se jo doseze s silo :?

In jasno dam tud vedet vsakemu moskemu, ena klofuta in ne bos me vec videl. Dost sem tega pretrpela (in se vedno ucasih) ob gledanju mame in oceta, tko da v mojem primeru tega ne bom dovolila pod nobenim pogojem in nobeno opravicilo ne bo sprejeto za to dejanje!
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 06. Feb. 2008 12:21

V življenju nisem dobila klofute, batine od nikogar - ne od staršev, ne od fantov, prijateljev, niti od tujcev. Okej - razen, če se je šlo za tisto zajebantsko ravsanje... :D

Je pa odvisno od situacije, kot so že pred mano rekle... Če bi sama jezikala in izzivala (ampak prisežem, da nisem tak človek), bi že vedela, da sem si to zaslužila. Če bi pa kar tako, zaradi njegove "dobre" volje, potem bi pa bilo treba nekaj ukrenit. Užaljena sem zelo, če se nekdo zadere name, ampak da bi me pa en usekal... Si sploh ne morem predstavljat. Toliko pa se spoštujem, da ne bi tolerirala take zveze.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 06. Feb. 2008 12:35

Tud jezikanje in izzivanje ni razlog, da te ima nekdo pravico klofnit. Sej se pa lahko enostavno umaknes, al pa zabijes kaj nazaj.

Klofuta se mi zdi opravicljiv razlog sam v obrambi, kadar gre za fizicno nasilje.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 06. Feb. 2008 13:30

Jaz se tudi strinjam z zgoraj napisanim...tudi če bi ne vem kake besede izrekla, naj se brani z besedami in ne z udarci. Pa tudi če punca fanta udari, jo lahko on hitro umiri tudi brez nasilja (jo prime za roke ali kaj podobnega). Pomoje če je punca histerična ali karkoli, prej zaleže objem kot klofuta
:(
Houd de wereld tegen

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov