Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ne.
Oprostila in pozabila ne bi nikoli. Kako bi ta klofuta vplivala na najino nadaljo zvezo, pa ne bi mogla rect.
Oprostila in pozabila ne bi nikoli. Kako bi ta klofuta vplivala na najino nadaljo zvezo, pa ne bi mogla rect.
- Gost
missy* napisal/-a:mene je ene 2x udaru, ko je biu ful pijan. pa sva pac pozabla na to, itak me je cist mau, in se sama sem bla kriva, ker sem se zacela dret nanga
Ti pa si naivnica prve vrste.
In Ally pa vse ostale - krepko premislite, ce za tako obnasanje sploh obstaja razumevanje in opravicilo.
Ally pri tem, kar si ti opisala sploh ne gre toliko za sam udarec ... ce pogledas globje, imas ob sebi cloveka, ki se ne kontrolira, ki prekomerno pije, ki nima mere, koliko denarja lahko zapravi in kaj pomeni ena stvar na drugo, ki se nalozi tako dalec, da si splosno nasilen.
Jaz bi umrla od razocaranja, ce bi najin odnos privedel tako dalec, pijanost gor ali dol.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
MsN
jst ne vem kaj je Ally narobe naredila. Punca ma očitno že vse porihtano v glavi in tega očitno ne tolerira.***Ally*** napisal/-a: Od takrat se nisva kaj dosti slišala...
Počutim se skrajno grozno. Nikoli nisem hotela postati tista punca, ki jo fant tepe. Nikoli nisem razumela, kako si lahko kdo to dovoli. Vem da je zelo temperamenten, ampak tako obnašanje za mene nima opravičila.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
NIKOLI! Imam še zdej traume iz otroštva (časa, ko sta se starša ločevala)...So tut klofute letele med njima, tako da ne nikakor ne toleriram kakršnega koli dvigovanja rok nad menoj!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
precej je tipov, ki postanejo agresivni, kadar se ga napijejo. sej bi rekla, da se je takih pametno že v osnovi isogibat, ker jih prej ali slej tudi ti fašeš, ampak itak smo ljudje taki, da nočemo videt teh stvari, dokler nas ne treščijo po nosu (oziroma nekateri še takrat ne).
samo eno vprašanje: ali vaši fantje pijejo še naprej, po tem, ko so vas v pijanem stanju udarili? to se mi zdi še precej večji problem od udarca samega, da človek vidi, kaj alkohol dela z njim, pa nima mere. to bi se dalo že kvalificirat kot alkoholizem.
samo eno vprašanje: ali vaši fantje pijejo še naprej, po tem, ko so vas v pijanem stanju udarili? to se mi zdi še precej večji problem od udarca samega, da človek vidi, kaj alkohol dela z njim, pa nima mere. to bi se dalo že kvalificirat kot alkoholizem.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ma ne vem... Če bi mu npr. rekla: "Ti si največja svinja debilna kar jih poznam, prekleti prasec umazan, naj bo preklet dan, ko si se rodil, da se vlačiš okoli ko sonce okol zemlje, da te ni sram, bedak, osel, si iq slućajno na vaškem smetišču najdu, poglej se malo, kaki si, cepec zarukani,..." Ja, pole prosim, pršponi mi klafuto, da se nem rabla sama matrat .
Da te vreže kar tak neki brezveze, npr. mu rečeš: "Lej, posluši, nisva za skup, greva narazn." Pa da ti da pach... Emm... Halo, ej čaki malo, pridi sem nazaj, zdj dobiš pa kontra
Pa če bi gnala kako histerijo pa gonjo pa ipiko (jooo, to ženske bajno obvladajo), pole te mogoče taka u izi klafuta tut strezni (dokler ga ne začneš zmirjat z :"Ti svija boš mene mlato al ka?" ). Da bi te pa kr tk neki zarezo, ker pač ma slab dan pa mu niti ne daš povoda, pole pa sam :"Dragi sem pridi, hlače dol, nastavi rit, pa te tak natučem s kuhlo, da boš še 2 tedna po tem klobase mel."
Povzetek: Izi klafuta, ne vredi fasadni zamet, še ni problem, če te umiri (da besede ne zaležejo in da ma res razlog, da te malo počohle, to ni panike). Sj se pa mi med kolegi tut kdaj na izi focnemo (če keri zine kako precizno bedarijo), pa to ni nuben znak nasilja. Ampak si pa vsaj za sekundo tiho, ker tega nisi pričakval .
Drugače pa ja... Poznam eno žensko, ki ji je jebač iz lubusumja (aja ne, on je reko, da je blo iz lubezni) roko zlomo (aja ne, točno, ona je rekla, da se je v vrata zaletela:D ). Tle se pa toleriranje konča. Mislim, wtf, kua je s tabo, misliš, da se roke letno pridelujejo al ka, da jih lahko bedak lomi? Pa razloga za to ni mel (aja, ga je mel, ker je plesala z drugim ). Ta trapa pa še vedno caple za njim še hujš ko pa polcijski psi za drogo.
Da te vreže kar tak neki brezveze, npr. mu rečeš: "Lej, posluši, nisva za skup, greva narazn." Pa da ti da pach... Emm... Halo, ej čaki malo, pridi sem nazaj, zdj dobiš pa kontra
Pa če bi gnala kako histerijo pa gonjo pa ipiko (jooo, to ženske bajno obvladajo), pole te mogoče taka u izi klafuta tut strezni (dokler ga ne začneš zmirjat z :"Ti svija boš mene mlato al ka?" ). Da bi te pa kr tk neki zarezo, ker pač ma slab dan pa mu niti ne daš povoda, pole pa sam :"Dragi sem pridi, hlače dol, nastavi rit, pa te tak natučem s kuhlo, da boš še 2 tedna po tem klobase mel."
Povzetek: Izi klafuta, ne vredi fasadni zamet, še ni problem, če te umiri (da besede ne zaležejo in da ma res razlog, da te malo počohle, to ni panike). Sj se pa mi med kolegi tut kdaj na izi focnemo (če keri zine kako precizno bedarijo), pa to ni nuben znak nasilja. Ampak si pa vsaj za sekundo tiho, ker tega nisi pričakval .
Drugače pa ja... Poznam eno žensko, ki ji je jebač iz lubusumja (aja ne, on je reko, da je blo iz lubezni) roko zlomo (aja ne, točno, ona je rekla, da se je v vrata zaletela:D ). Tle se pa toleriranje konča. Mislim, wtf, kua je s tabo, misliš, da se roke letno pridelujejo al ka, da jih lahko bedak lomi? Pa razloga za to ni mel (aja, ga je mel, ker je plesala z drugim ). Ta trapa pa še vedno caple za njim še hujš ko pa polcijski psi za drogo.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
če bi mi to zares naredil bi pomoje kr šla pa po možnosti bi ga še nazaj in bi šla in ne bi z nejmu govorila če bi se poskušal opravičite in te bede...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz bi jo oprostila temu tipu, ki mi je všeč, pa čeprav ne vem zakaj, zato, ker sem ga jz tud zadnjič močo počla, ker me je tolk razpizdiv. Pa še v življnenju nisem nikogar udarila
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
*spela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
js bi bla pa najprej orng šokerana, ker si tega tut predstavlat ne morm.k z mojim se še skregaš težko, pa gre rajš stran, pa tut če kje zgleda d se bo kdo stepu, začne zadeve mirit.
ja full bi bla šokerana, in dvomim d bi bla še z njim, ker bi se ga pol skos po mal bala, kaj bom nardila, kako bo odreagreu...in tko.
js nikogar ne tepem in mene naj nihče ne udari, pa bo.
d bi se mi pa kej tazga zgodil k ***Ally***, joj, najbrž bi se sprašvala kaj sm narobe nardila, in k bi ugotovila da nič, tko kot si ti, se strinjam s tabo ko praviš da tako dejanje nima opravičila.
ja full bi bla šokerana, in dvomim d bi bla še z njim, ker bi se ga pol skos po mal bala, kaj bom nardila, kako bo odreagreu...in tko.
js nikogar ne tepem in mene naj nihče ne udari, pa bo.
d bi se mi pa kej tazga zgodil k ***Ally***, joj, najbrž bi se sprašvala kaj sm narobe nardila, in k bi ugotovila da nič, tko kot si ti, se strinjam s tabo ko praviš da tako dejanje nima opravičila.
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
sm bla u taki situaciji z bivšim prvič in zadnjič u življenju! svet se mu je podrl ko mu je umrl oče in sm bila edina ki je bila 24 ur na dan z njim v vsem slabem (in kar je bilo dobrega vmes) in sm prenašala marsikaj kr se mi je smilil in ga nism hotla pustit v tako težki situaciji...pa je začel še več pit kot prej in delat neumnosti...pa me je udaril enkrat pijan ko sva bla sama pa sm mu oprostila in ga poskušala razumet in mela smrt njegovega očeta za razlog da je tak, pa me je udaril drugič pred prijateljico, pa me je pretepel enkrat v pričo nekaj ljudi, pa me je pretepel drugič v avtu zaradi svoje ljubosumnosti,...itd.
Iskala sm razloge za njegovo obnašanje in ga stalno opravičevala in oproščala kr ga nism hotla pustit ko mu je bilo najtežje...Potem pa je bilo konec in sama ne vem kako...Nikoli mu tega ne bom oprostila in pozabila, žal mi je da sem sploh tako dolgo ostala z njim in to prenašala, ampak
danes vem da je to bilo prvič in zadnjič da sem to dopustila sama sebi.
Zato drage moje nobenega opravičila ne iščite za moškega ki tako ravna kr zanj ni opravičila!!! Ko to doživiš na svoji koži ne razmišljaš več, vsakič je huje in se samo stopnjuje.Jaz vem da sem zadnjič ko se je to zgodilo ga bila zmožna ubit, ampak res...še dobro da sem odšla...
Iskala sm razloge za njegovo obnašanje in ga stalno opravičevala in oproščala kr ga nism hotla pustit ko mu je bilo najtežje...Potem pa je bilo konec in sama ne vem kako...Nikoli mu tega ne bom oprostila in pozabila, žal mi je da sem sploh tako dolgo ostala z njim in to prenašala, ampak
danes vem da je to bilo prvič in zadnjič da sem to dopustila sama sebi.
Zato drage moje nobenega opravičila ne iščite za moškega ki tako ravna kr zanj ni opravičila!!! Ko to doživiš na svoji koži ne razmišljaš več, vsakič je huje in se samo stopnjuje.Jaz vem da sem zadnjič ko se je to zgodilo ga bila zmožna ubit, ampak res...še dobro da sem odšla...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], saarijarvi