Bi mu oprostile klofuto?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Če bi vas tip udaril, bi mu oprostile?!

da
29
5%
ne
368
63%
odvisno od situacije
189
32%
Skupaj glasov : 586

Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 11. Feb. 2007 10:10

Itak da ne, ker usakic naslednic k bi bi prpopou eno bi mu blo took zal in bi se pocas navadu da se use oprosti....
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 11. Feb. 2007 10:36

Sm že oprostila biušmu fantu,pa ni ostal sam pr eni klofuti.Po tej zvezi sm se pa odločila,da tega nočm več in vem,da če bi se to zdej zgodil mu nebi!
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 12. Feb. 2007 7:46

*LittleBug* napisal/-a:Sm že oprostila biušmu fantu,pa ni ostal sam pr eni klofuti.Po tej zvezi sm se pa odločila,da tega nočm več in vem,da če bi se to zdej zgodil mu nebi!

Bravo punca! Si dokazala, da imaš samozavest in da se dovolj ceniš :zustimm:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 12. Feb. 2007 22:51

Jz bi pomoje nekoga, ki bi me udaril v tistam šoku samo nazaj udarila
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*m@l@*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *m@l@* » 13. Feb. 2007 9:26

Tega mu nebi nikollll ampak res nikol oprostila..ker moški, ki se pred oz. nad žensko brani z udarci zame sploh ni noben moški...ampak navadna svinja :D se opravičujem grdemu izrazu :D
*..ciara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *..ciara » 13. Feb. 2007 12:32

...prvo bi ga zgutov prtisnla nazaj ampak to"ornk" na gobec :!: ...drugo tega ne bi nikol oprostila,kr tak tip je zame defekt...tretje bi pa poskrbela, d bi zato zvedel še kdo drug(njegovi prjatli recimo,...)-ker vrjetno d tega ne odobravajo...je pa res d nikol ne ostane sam pr eni klofuti... :!:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 05. Feb. 2008 14:59

Zdaj bom pa res pristavila svoj piskerček, čeprav načeloma tega ne delam, ampak sem res na meji da se mi zmeša...

Torej prejšnji vikend na pustovanju sva šla skupaj s fantom in po sili še z njegovimi kolegi (vbistvu so se sami povabili, ko so slišali, da imava prevoz). Že prej sem ga prosila, naj ne pije preveč, ker smo že za novo leto imeli štalo zaradi tega (brez razloga se je stepel z nekom). No ti kolegi so v "zahvalo" prinesli ful alkohola, tako da s(m)o prišli na destinacijo že dokaj veseli. Jaz sem takrat nehala pit, ker mi je bilo že vsega dovolj in sem se dokaj hitro streznila, pogovarjala z bivšimi sošolci/sošolkami... Proti jutru, ko se je že začelo prazniti, sem vprašala, če greva domov, ker je bil zelo slab zrak in me je začela boleti glava. Rekel je da takoj, samo da še pozdravi tega in onega...vmes je že zapil ves svoj denar in si sposodil mojega...potem sem ga končno zvlekla proti izhodu. Rekel je, da gre še na wc in ker sem vidla da je gužva, sem rekla da grem jaz tudi in naj me zunaj počaka. Ko sem prišla nazaj, njega seveda ni bilo nikjer. Našla sem ga za šankom, s sošolko na pijači. Bila sem ful jezna in sem mu vzela tisti špricar in rekla da ima dovolj in da sva bila zmenjena, da me zunaj čaka. Takrat se mu je čisto strgalo. Najprej se je začel dreti na mene, da naj mu plačam novo pijačo. Ko sem odklonila (imela sem samo še denar za taxi in se mi ni dalo čez celo mesto do bankomata), me je s pestjo udaril v čeljust, da sem padla po tleh. Dalje se bolj malo spomnim, ker sem bila v takem šoku. Vem da sem nekako prišla do prijateljice in se jokala, potem pa me je pograbil, spravil ven, se tam še nekaj ur!! drl na mene (jaz in en kolega sva ga med tem poskušala strezniti)...med tem sem ga tudi jaz focnila, ker sem bila preprosto čisto iz sebe. Potem je končno poklical taxi do njega. Jaz nisem upala domov, ker sem bila cela zajokana, pa tudi ura je bila že taka, da bi se ravno srečala s fotrom. "Spala" sem pri njem na fotelju. Naslednje jutro se še vedno ni opravičil, trdi da sem jaz kriva, ker sem ga napadla in bi morala vedeti, da bo tako reagiral. Od takrat se nisva kaj dosti slišala...

Počutim se skrajno grozno. Nikoli nisem hotela postati tista punca, ki jo fant tepe. Nikoli nisem razumela, kako si lahko kdo to dovoli. Vem da je zelo temperamenten, ampak tako obnašanje za mene nima opravičila.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 05. Feb. 2008 15:15

ojoj ful hudo ne! vem kako se približno počutiš, ker je moj foter tui 16 let pretepal mamo! sam to ti bom rekla: idi čim dlje od njega, tud če se bo nevem kako opravičeval in te prosil za drugo šanso! ne mu je dat, ker če vdari enkrat,pol te lahko vdari kadarkoli! čeprav se ti mogoče dans zdi vajin konec nemogoč, vedi da ko boš to dala skozi, boš hvaležna onemu tam gori,da te je vdaro sam enkrat in si bla takrat dovol močna da si šla vstran! to je moj nasvet, kaj boš pa nardila pa je tak na tebi! upam da boš poslušala razum in ne srca! polek tega, pa je vsak tip,ki vdari punco en navadn bedak pa še kaj več! vso srečo!

pa ne pozabi: NOBENA ŽENSKA NI KRIVA, DA SE NAD NJO IZVAJA NASILJE, V KAKRŠNKOLI OBLIKI!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 05. Feb. 2008 15:24

mene je ene 2x udaru, ko je biu ful pijan. pa sva pac pozabla na to, itak me je cist mau, in se sama sem bla kriva, ker sem se zacela dret nanga :D
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 05. Feb. 2008 15:26

ne vem no, meni alkohol ni ravno odgovor da te tipson vdari! pač sem ful občutljiva na te zadeve! pa tud če si se drla na njega, bi se lahko pogovorila oz., bi pustila zadevo za naslednji dan, ko bi bila oba trezna in prisebna! no vsak živi svoje življenje, in sama tega nebi dopuščala, če bi se mi kdaj zgodilo! :?
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 05. Feb. 2008 15:32

Ojoj Ally :eek: Tole me je pa kr šokiral, da so nekateri tega sposobni. Mene fant po tem ne bi več videl. Da se opravičit ne more in trdi, da si ti kriva
:evil: Kr verjet ne morem. Čimprej stran!
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 05. Feb. 2008 15:32

missy* napisal/-a:mene je ene 2x udaru, ko je biu ful pijan. pa sva pac pozabla na to, itak me je cist mau, in se sama sem bla kriva, ker sem se zacela dret nanga :D

In sej ne bo nikoli več ne? Pa tudi.. logična reakcija je, da te udari, če kričiš na njega :roll:
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca:) » 05. Feb. 2008 16:08

NI ŠANS!!!!
Uporabniški avatar
Pretty_pistol
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pretty_pistol » 05. Feb. 2008 16:14

OMG! Na tvojem mestu bi jst spokala. Kokr so že prej napisal ni opravičila, da te kdo udar. Pa sej se bomo hmal že zarad enga napačnega pogleda streljal.
Tud mene je enkrat sošolc klofnu, ker sem ga poslala nekam(pa ne za brezzveze), frendico je pa enkrat tku močnu udaru s čevljem po temenu, da ji 4 dni ni nehala kri teč iz nosa. Smo šli pol h psihologinji in valda njemu je blo zeloooo žal, to je storil v navalu jeze.... Ni minil tedn k je naslednjega premlatu. Kle se vid d ne ostane nikol sam pr enmu udarcu. Zame on ne obstaja več.
In po napisanem sodeč je njemu malo mar zate. Punca, če se maš rada pejd stran od njega
¤nina¤

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤nina¤ » 05. Feb. 2008 16:48

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 15:44, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov