Bi mu oprostile klofuto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Panasonic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2006
V temi "Klofnila sem ga" oz. en podobn naslov so pa zelo kontra zapisi. U smislu da če punca klofne fanta ma že en razlog in da si je tip to zaslužil... Tam ženska ni kriva ampak tip, ki si je klofuto kao "zaslužu"... Zdej se pa jaz sprašujem, tip si zasluž klofuto, ženska pa ne? Ženski lahko popustijo živci in klofne tipa, a tipu ne smejo popustit živci? Moški provocira in dobi zaušnico, ženska pa kao nikol ne provocira? Če se že gremo neke enakosti med spoloma...
-
×ChocoLate.× - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
Panasonic napisal/-a:V temi "Klofnila sem ga" oz. en podobn naslov so pa zelo kontra zapisi. U smislu da če punca klofne fanta ma že en razlog in da si je tip to zaslužil... Tam ženska ni kriva ampak tip, ki si je klofuto kao "zaslužu"... Zdej se pa jaz sprašujem, tip si zasluž klofuto, ženska pa ne? Ženski lahko popustijo živci in klofne tipa, a tipu ne smejo popustit živci? Moški provocira in dobi zaušnico, ženska pa kao nikol ne provocira? Če se že gremo neke enakosti med spoloma...
Em, a se ti ne zdi da ste fantje veliiiik bolj močni, kot dekleta? In da ti punca najbrž ne bo pustila velike modrice, ane?
So pa tut take scene, da tip žensko udar kr tko, ker ma slab dan...punca pa kej tazga pomoje neb nardila, samo če bi ji res kej podlega, nespoštljivga naredu oz. reku.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
×ChocoLate.× napisal/-a:Panasonic napisal/-a:V temi "Klofnila sem ga" oz. en podobn naslov so pa zelo kontra zapisi. U smislu da če punca klofne fanta ma že en razlog in da si je tip to zaslužil... Tam ženska ni kriva ampak tip, ki si je klofuto kao "zaslužu"... Zdej se pa jaz sprašujem, tip si zasluž klofuto, ženska pa ne? Ženski lahko popustijo živci in klofne tipa, a tipu ne smejo popustit živci? Moški provocira in dobi zaušnico, ženska pa kao nikol ne provocira? Če se že gremo neke enakosti med spoloma...
Em, a se ti ne zdi da ste fantje veliiiik bolj močni, kot dekleta? In da ti punca najbrž ne bo pustila velike modrice, ane?
So pa tut take scene, da tip žensko udar kr tko, ker ma slab dan...punca pa kej tazga pomoje neb nardila, samo če bi ji res kej podlega, nespoštljivga naredu oz. reku.
A če punca ne pusti modrice, pol je pa itak use kul?! Ne da bi podpirala kakršnokoli nasilje, ampk ne tip ne punca ne bi udarla, če mu/ji res ne bi vn vrgl. Kar se pa tiče izjeme, tisti, ki so že tko nasilni, so pa lahko tipi in tudi punce. Ne vem, zakaj bi delal tuki neke razlike.
lp
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
freaky napisal/-a:A če punca ne pusti modrice, pol je pa itak use kul?! Ne da bi podpirala kakršnokoli nasilje, ampk ne tip ne punca ne bi udarla, če mu/ji res ne bi vn vrgl. Kar se pa tiče izjeme, tisti, ki so že tko nasilni, so pa lahko tipi in tudi punce. Ne vem, zakaj bi delal tuki neke razlike.
lp
Se popolnoma strinjam. Če bi mi tip primazal klofuto, bi bila modrica oz. bolečina, zadnja na katero bi pomislila. Zame bi klofuta pomenila nespoštovanje in ponižanje do partnerja. In bolelo bi povsem drugje
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Pod nobenim pogojem mu ne bi oprostila. Se dovolj cenim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov